Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά είχα καλό cpu και δε το είχα πάρει γραμμή :hehe: Παίζει 3.2 orthos stable με default ρεύμα και ήθελε λίγο ρευματάκι για τα 3.6. Όλα αυτά με (αθόρυβο) αέρα. Οι μνήμες είναι του κιλού teamgroup 800..

spi.jpg

Αρχική απάντηση από hipro5

@ galactob: E όχι κι απλό!.......Μια χαρούλα το βλέπω....... :)

σε ευχαριστω hipro !!!! απλο ειναι μπροστα στους τοιτανες σαν και εσενα και αλλα παιδια εδω μεσα που εχουν πιο πολλες γνωσεις απο μενα. παντος κα8ε προταση σου δεκτη αν βλεπεις κατι παραξενο για κατι καλητερο!!! εισαι και ο πρωτος:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:

Αρχική απάντηση από hipro5

ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ........ΤΙ έγινε βρε DJD...?......Bench-άρουμε?.....καιρό είχα να σε δώ να bench-άρεις...... :D:p

Είχα καιρό είναι αλήθεια :D Είπα να αφιερώσω το σ/κ εκεί.. για αέρα νομίζω ότι πήγε μια χαρά! Πόντους δεν έχουμε πάρει πάντως ακόμα :baby:

Αρχική απάντηση από galactob [Σήμερα, στις 10:37]

αν αυτο παει για το δικο μου,τοτε η απαντιση ειναι 2.2V αν οχι σβηστετο σας παρακαλω

:confused: :confused:

Nαι για σένα πήγαινε :p

2.2V για 544@4-4-4-x πολύ καλές Ballistix :flower:

Νομιζω δεν ειναι το καταλληλο section του φορουμ για αυτο που ζητας..:)

Υπαρχουν πολλα θεματα στη κατηγορια overclocking μπορεις να διαβασεις , οπως επισης υπαρχει και "οδηγος overclocking" για να παρεις μια ιδεα για το τι εστι

Αρχική απάντηση από Spyrus

Λίγο ακόμα με 1.5 έκδοση πια :flower:

[hwbot]12.406 - C2D E6750 @ 4080MHz - Abit IP35 Pro - Crucial Value 800 1:1 4-4-4-x - Scythe Mugen - Papst - Air[/hwbot]

φιλτατε SPYRUS η 8ερμοκρασια που φαινεται ειναι με αερο-ψυξη ??? γιατι ασε που εγω δεν εχω καταφερει να βαρεσω 4000 αλλα και στα 3970 που μπουταρα δουλευαι 45 βα8μους

Μην κάνεις quote το hwbot.

Στο θέμα μας τώρα εδώ είναι μετά το bench σε idle.

Ναι αέρας το λέω εξάλου.

Επίσης οι πυρήνες είναι +15 περίπου πάνω.

Μόνο στην ίδια μητρική μπορείς να συγκρίνεις θερμοκρασίες.

Σε orthos το παραπάνω θα δείξει 50 βαθμούς δαγκωτό.

12377294tm0.th.jpg

Βεβαια μνημες, μονο την συχνοτητα επαιζα, ρευμα στον επεξεργαστη, καθως και fsb...

Ισως να μπορει κ καλυτερα, αλλα δεν το εψαξα παραπανω.

Παντως με Fsb πανω απο 400, x9 στον επεξεργαστη δεν σηκωνει με τιποτα...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι....Windows 3600mhz με 9 πολλαπλασιαστη μπαινω και τρεχω pi....Πιο πανω , εστω και λιγο, με τιποτα!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.