Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

νερο ...παντα....Ειναι λιγο ταλαιπωρια οταν το ξεστηνεις..αλλα σου δινει δυνατες συγκινησεις μετα:p

Me Vdroop (που δεν εχω κανει ακομα) και νεο-πιο σταθερο-psu (κριμα να ταλαιπωρω μονιμα ενα διιετιας 525-αρη hiper) ..πιστευω τα χει και τα 4G ..

Μολις κλεισω μια ωρα orthos θα ποστρω screen στο αντιστοιχο thread..(quad και 8ερμοκρασιες)

Το σπάσαμε το ψυχολογικό των 12. To spi eίναι στα 470 fsb απλά έριξα fsb εκείνη την ώρα με το setfsb για να μη μου κάνει καμια μλκια την ώρα που κάνω save και το χάσω. Οπότε είμαι 9*470.

[hwbot] NoDsl - 11.984 - core 2 Q6600 @ 4230MHz - Asus p5k-e/wifi-ap - scythe infinity >>9*470fsb<< [/hwbot]

11984hn3.th.jpg

Δυστυχώς τα LTsomething, νομίζω τέτοια είναι και κάνουν load balancing, που λείπουν απο την κάτω μεριά της P5k-e σε σχέση με deluxe&premium, στεγνώνουν τη μητρική απο ρευματα σε vcore> απο 1.6375 μέσω bios. Οπότε οταν επέλεγα μεγαλύτερο vcore είχα μεγαλύτερη αστάθεια. Πάντως και που κρατάει τον quad με 1.6+ vcore μια χαρά είναι.

NTG με τι mobo είσαι; xp;

2k3. Και απόρισα ρε φίλος γιατί τόσο καιρό το παλεύω στα xp το sub 12. και μάλιστα με 4άρια στις μνήμες κλπ και μου πετάς το sub12 με 5άρια και πήγα να σκίσω τα πτυχία μου. L719B ο δικός μου.

Πάντως μπράβο διαφορά τα 2k3. Ωραίο result και εσύ ρε μαν!

να πώ ότι έχουμε Maximus Formula..γιατί με ip35 pro ούτε στα όνειρα...

Και επίσης στο γραφείο σου δεν θα υπάρχει τπτ αύριο το πρωί..απεναντίας στο δικό μου θα υπάρχουν πολλά :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.