Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 13:18]

Είναι λογικό όταν τρέχω το super pi στο 1Μ και έχω ανοίξει την Διαχείριση Εργασιών να δω τις επιδόσεις του επεξεργαστή, να βλέπω ότι το load του Ε6750 να φτάνει μέχρι 53% ?????

Τι λέτε?

Απόλυτα λογικό γιατί χρησιμοποιεί μόνο τον ένα πυρήνα. Τρέξε π.χ το wprime που ειναι πολυπύρηνο και θα δεις το load στο 100%...

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από F117 [31-08-2007 13:42]

bencharete όσο προλαβαίνεται.... :p :P :p :P :p ο Barca έρχεται... :p .....

@angel_f ο cpu δεν μπορεί να παίξει σε τόσα mhz με πιο χαλαρές σε mhz τις μνήμες και πιο σφιχτά timing????

Δεν μπωρει γιατι στα 980Μz (περιπου) οι μνημες με 4-4-4-10 , εχουν το ιδιο bandwidth με 1200Mz. ( Περιπου 11000Mb/s στο sisoft sandra)

Και το χειροτερο ειναι οτι εχει φαει FSB wall στα 481Mz , οποτε δεν μπορω να πλησιασω τα 1000 με τις μνημες , ουτε να ανεβασω cpu.

[hwbot] BeetleJuice - 132.932 sec - Pentium 3 1.0Ghz Coopermine@1049 -Gigabyte G6-6VXE+ - air [/hwbot]

η δευτερη θεση δεν με χαλαει καθολου

εχει κιαλλοοοο

αναρωτιεμαι αν υπαρχει καλυτερο validate απο το να εχεις τη γυναικα σου στην ταπετσαρια σε φωτο μονταρισμενη που δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο...

post-1246-1416073180,1063_thumb.jpg

[hwbot] BeetleJuice - 11.844 sec - Core 2 Duo E6600 @4282 Mhz - P5kDeluxe Wifi - DI [/hwbot]

ενα ευχαριστω στον φιλο Voudas για το κανιστρο μεχρι να τελειωσω το δικο μου

να πω οτι το κανιστρο δεν ειχε πατησει καλα

το bench εγινε σχεδον υπο συνθηκες Single Stage παρα Dry Ice

υπο φορτιο ειχα -20 μολις

χορταστε fsb και απολαυστε cellshock τσιτες

κατεψυγμενη σκαθαρισια δυναμη

(η γυναικα μου στο background το καλυτερο validate)

post-1246-1416073181,3633_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 15:17]

Ωραίος σκαθάρι.

Τερμάτισε το board στα 500? :S

:p τρελε οχι

το πολυ fsb μου τερματιζει τις μνημες

τα πολλα Mhz μου τερματιζουν το Vcore

αναθεμα και αν ηξερα μετα τα 530χ9 τι θα κανω...λογικα θα πρεπει να ξεσφιξω μνημες να ανεβουν 1100++

ειδομεν...για 15 μερες κοιμαστε ησυχοι δεν Bencharo :p

• 2 weeks later...

Ας βάλω και εγώ το πρώτο με τα νέα μου παιχνίδια.

σε prime stable MHz.. OMG οταν βαράει 80άρες++ ο quad... F**king HOT!

firstruneo0.th.jpg

Να τους πάρω τον αέρα λίγο γιατί έχω προβλήματα δεν έχω ξαναδουλέψει ιντελ και θα αρχίσω να τα ζορίζω.

Ε ναι προφανώς. Απλά είμαι στο ψάξιμο γιατί μου κάνει lockups και διαβάζω και διάφορα και το ψάχνομαι. ’λλο σχολείο και η asus. Και δεν τη πάω και σαν μάρκα. Τέσπα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.