Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

A στο καλό συγκινήθηκα τωρα :p , το πρώτο μου. (σε 9χ400)

Έκανε boot κανονικά,

Με EIST on και vcore 1,40 :happy:

και vmch 1,77 :mad:

Δεν ξέρω αν έκανε το 401fsb(και όχι 400) το trick ή το ΕΙST.

Καλό είναι το νουμεράκι με 3608 ε?

Kαλοκαιριατικα βεβαια οι θερμοκρασιες ξεπερνανε και τους 60 βαθμους στο super pi.

Αν κατεβάσω λιγο τις μνημες θα πεσει ακομη λιιιγο ε? (Τωρα είναι 5-5-5-15 αλλά έβγαλε το memset κανονικά)

post-4508-1416073120,197_thumb.jpg

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Καλωσήρθατε και οι 2 σας.

Μια συμβουλή και μια ερώτηση έχω και για τους 2 σας.

Παίρνετε πιο μικρά screenshots για να μην ξεχειλώνουμε την οθόνη για να δούμε ενα μικρό παραθυράκι.

Τί είναι το Billypapa που εχετε κολλήσει και οι 2 σας και γιατί το κολλάτε μέσα στα hwbot tags?????

γιατι τους τα εχω φτιαξει εγω παιδια, o BILLYPAPA και ειναι πελάτες στο μαγαζι μου !

υπάρχει πρόβλημα ?

γιατι τα εχω στειλει απο το μηχανημα του μαγαζιού?

dark count και εγω ειχα γραψει στο δικο μου ss ελεφσιναρας owned και ο hipro ειχε

γραψει ln2 under gorilakos κλπ. αν υπάρχει πρόβλημα να μου το πειτε να το φτιάξω.

thanks !

Συνήθως στο σημείο αυτό βάζουμε αναφορά σε κάποιον που έφτιαξε κάτι χειροπιαστό....Gorillakos LN2 pot ή elefsinaras cascade ή Unseen SS....Hipro DDR Maximizer....κάτι που μας βοήθησε να κάνουμε το σκορ μας. Κάποιον που τιμούμε με την αναφορά του για τον κόπο να φτιάξει ένα "κομματι εξοπλισμού". Όχι κάποιον που μας ανέβασε 10 fsb....ας πούμε.

Σε λίγο θα βάζουμε και το μαγαζί που αγοράσαμε το pc μας δηλαδη όπως το πάμε...

Ντάξει "πρόβλημα" όπως το εννοείς δεν υπάρχει. Ακόμα τουλάχιστον...οπότε μην τρελλαινεσαι :T:

Ένα λιγο καλύτερο από μενα (με processes και services να τρεχουν :p ).

Συνηθισμενο για σας αλλά για μενα καλό ειναι, καλο είναι :D

Επίσημο θα το κάνω όταν κατεβω κάτω απο 13s και νερό - Cpuαρα μου bootaρε με 1,40 :D

post-4508-1416073122,5222_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Astri [Χθες, στις 20:16]

Μπα ρε Bill :(

Δε ξερω τι με σταματαει στα 545 fsb. Πιο πιθανο το mobo. Τελειωσα 20L ln2 για να παω λιγο ακομα....τπτ :(

Με τι θερμοκρασία CPU?.....Για δοκίμασε άλλη φορά να παίξεις με πιό "ζεστό" το CPU σου...... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Με τι θερμοκρασία CPU?.....Για δοκίμασε άλλη φορά να παίξεις με πιό "ζεστό" το CPU σου...... ;)

Το thermal probe το τοποθετησα στη βαση του pot σε μια μικρη τρυπα οπως συνηθιζεται. Στους -115 λοιπον το pc εκλεινε μετα απο ενα συντομο σφυριγμα :D

Το ανωτερο fsb που μπορεσα να παω ηταν οσο ακριβως και με dryice. Και αυτη τη φορα ειχα και vmch και vdimm mods.

Ολες τις δοκιμες τις εκανα διατηρωντας θερμοκρασια απο -110 εως και -100. Εβαλα και αζωτο στο chipset (το κρατουσα στους -10 αυτο) αλλα παλι τιποτα. Ο τροπος που εκλεινε παντως και τα errors στο SupePi (NOT EXCAT IN ROUND πχ στα 543) μου θυμιζουν το καιρο που ειχα wall απο rams.

το σαββατο παιξαμε κι εμεις λιγο. Σε εναν απο τους 6600 που δοκιμασαμε ενω με Phase πηγαινε μεχρι ~4700 για 1m. Με αζωτο μολις 4900 και αυτο με το ζορι, οποτε ισως να ειναι η παρτιδα. Για πες stepping.

post-60-1416073122,6909_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:29]

το σαββατο παιξαμε κι εμεις λιγο. Σε εναν απο τους 6600 που δοκιμασαμε ενω με Phase πηγαινε μεχρι ~4700 για 1m. Με αζωτο μολις 4900 και αυτο με το ζορι, οποτε ισως να ειναι η παρτιδα. Για πες stepping.

L629... δε νομιζω να ειναι cpu. Με 1.75v ειχε ακριβως ιδια συμπεριφορα οπως με 2.03v

Αρχική απάντηση από hipro5

Εγώ βλέπω ότι όσο παιρνάει ο καιρός τόσο χειροτερεύει το cold bug στα καινούργια steppings.......Τι θα γίνει άραγε όταν πέσουμε στα 45 μικρά?......Θα είμαστε όλοι με μονοβάθμια και αν!.... :(

Week 29 ειναι ο δικος μου... αγορασμενος Οκτοβρη-Νοεμβρη 2006. Πρεπει να θελει calibration το θερμομετρο. Με το prob μεσα στη "Νταμιτζανα" του Ln2 ειχε -175 αντι για -196

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.