Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

QUOTE]Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:04]

Φαντάσου αυτό τον 6700 σε LN2....

τπτ άλλο δεν σου λέω Φιλ... :p

Και ενα καλο 965 board:D

Αρχική απάντηση από blindy [Σήμερα, στις 07:35]

Ωραιος phil το ξενυχτησαμε φανταζομαι.Τι εγινε "ξεμπουκωσε" τελικα?

Βρε 5 κιλα ξηρο παγο χαλασαμε.Η ριμαδα η Striker μας εβγαλε την πιστη:getlost:

Αρχική απάντηση από phil [Χθες, στις 20:56]

Βρε 5 κιλα ξηρο παγο χαλασαμε.Η ριμαδα η Striker μας εβγαλε την πιστη:getlost:

I know..... :(

Την επόμενη φορά που θα πας κάτω από τους -50*C, δώσε ΜΕΓΑΛΗ τάση στο Northbridge γιατί με την υψηλή συχνότητα που αυξάνεται το Bandwidth, αρχίζει και τρελαίνεται......Το είχα 1.6V - 1.7Volts και τώρα το πήγα 1.82Volts......Ψύξτο και λίγο καλύτερα γιατί ΒΡΑΖΕΙ......Στην ανάγκη ρίξε και λίγο ξηρό πάγο πάνω..... ;)

Με αέρα το είχα 1.55Volts για το ΙΔΙΟ fsb και μνήμες....(πιο μικρό bandwidth)...... :)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:05]

I know..... :(

Την επόμενη φορά που θα πας κάτω από τους -50*C, δώσε ΜΕΓΑΛΗ τάση στο Northbridge γιατί με την υψηλή συχνότητα που αυξάνεται το Bandwidth, αρχίζει και τρελαίνεται......Το είχα 1.6V - 1.7Volts και τώρα το πήγα 1.82Volts......Ψύξτο και λίγο καλύτερα γιατί ΒΡΑΖΕΙ......Στην ανάγκη ρίξε και λίγο ξηρό πάγο πάνω..... ;)

Με αέρα το είχα 1.55Volts για το ΙΔΙΟ fsb και μνήμες....(πιο μικρό bandwidth)...... :)

1.82????? :blink: OMG!!!!!!!

Δεν εχω δοκιμασει πανω απο 1.7,γιατι μερικες φορες δεν μπουταρε.Τωρα εχω υδροψυξη στο τσιπσετ.Ξηρο παγο στο τσιπσετ εεεε;;; :hmm:

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 13:54]

1.82????? :blink: OMG!!!!!!!

Δεν εχω δοκιμασει πανω απο 1.7,γιατι μερικες φορες δεν μπουταρε.Τωρα εχω υδροψυξη στο τσιπσετ.Ξηρο παγο στο τσιπσετ εεεε;;; :hmm:

κοιτα αν σου πεσει κατα λαθος κανενα μπρικι με λιγο ξηρο παγο μεσα στο tank του WC του NB κακο δεν θα σου κανει! :D

η αν λεμε... λεεεεμε τωρα πεταξεις το evap του single stage σου μεσα στο tank ;)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:09]

κοιτα αν σου πεσει κατα λαθος κανενα μπρικι με λιγο ξηρο παγο μεσα στο tank του WC του NB κακο δεν θα σου κανει! :D

η αν λεμε... λεεεεμε τωρα πεταξεις το evap του single stage σου μεσα στο tank ;)

LOOOOLLL

Πλακα πλακα καποια πατεντα θα σκεφτω για να προσαρμοσω ενα μικρο tec που εχω:devil:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:24]

Βρε τον ατιμο τον ξηρό πάγο...μου δάγκωσε τελικά το ένα δάχτυλο:p

Μα και εσυ βρε παλικαρι μου επιανες τον ξυρο παγο λες και ηταν καραμελες

:p

DarkCount playing with DryIce :D

post-407-1416073065,5313_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:34]

Πάντως Phil κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό το ταβάνι... :hehe:

Δεν είναι κατάσταση...2 στις 2 όταν είχα έρθει σπίτι σου το είχα κουτουλήσει :p

Χαχαχαχα:hehe:

Ο Μακης(darCount) να δεις.Πρεπει να απεκτεισε τουλαχιστον 5~6 καρουμπαλα:rofl:

:hehe:

Ταματα κανετε καθε φορα που bench-αρετε???Ειστε γονατιστοι και σε καθε ριξια "ρυζιου" λετε "παναγια μου κορτουντουο-κρατουσα* κανε να βγαλει πι στα 5 γιγα!!" :hehe:

*κατα το βρεφοκρατουσα...core 2 duo ...ελληνιστι κορτουντουο

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 23:15]

:hehe:

Ταματα κανετε καθε φορα που bench-αρετε???Ειστε γονατιστοι και σε καθε ριξια "ρυζιου" λετε "παναγια μου κορτουντουο-κρατουσα* κανε να βγαλει πι στα 5 γιγα!!" :hehe:

*κατα το βρεφοκρατουσα...core 2 duo ...ελληνιστι κορτουντουο

LOL

Εγραψες παλι:rofl:

• 2 weeks later...

[hwbot] nickstamat - 43.33s - Pentium 4 2.6Ghz C Northwood (HT) - GB 8KNXP Rev.2.0 - Thermalright XP-90 - Kingston Value RAM 2.5-3-3-6[/hwbot]

Ας βάλω το πρώτο μου bench με τον αγαπημένο μου Northy, λίγο πριν τον αντικαταστήσω με έναν ολοκαίνουριο C2D...

43.328 λοιπόν μόνο με αέρα (XP-90) και 1.60 Volt... Καλά πήγε ε? :)

post-2160-1416073078,6278_thumb.jpg

[hwbot] Astri - 12.703 - Intel Core 2 Duo E6600@3987Mhz - Abit AB9 - TeamGroup 1000 3-4-3-11 - Watercooled [/hwbot]

Α ρε η ABIT ... ετοιμος ημουν να την πουλησω....Πιο γρηγορη και σταθερη ειναι με νερο απο την commando. Δε ξερω στα περισσοτερα τι παιζει... θα δουμε :p

superpimb9.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.