Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 23:33]

Δεν ξέρετε ΠΟΣΟ χαίρομαι όταν βλέπω νέα παιδιά να κάνουν τέτοια...... :) :clap:

Ε, δώσε κι άλλο.... :D

Μεγιστε δασκαλε :worship: hipro5 :worship: καμια καλη συμβουλη για να 12ρισουμε....? :worship:

τα ρευματα της μιτρικης ειναι ολα AYTO και ο επεξεργαστης ειναι εκει ψηλα με 1.57 και 40 βαθμους idle.. (ειναι με νερο)

οι μνημες δεν νομιζω να πανε αλλο ειδη πρεπει να ειναι τερμα για 1Τ... εσυ τι λες?

οι μνημες μου ειναι οι GSKILL 800ρες με 4-4-3-5 και 2.1 v default, και μαλλον πανε για σκασιμο...:flex:

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JOHNX2 [Σήμερα, στις 01:38]

Μεγιστε δασκαλε :worship: hipro5 :worship: καμια καλη συμβουλη για να 12ρισουμε....? :worship:

τα ρευματα της μιτρικης ειναι ολα AYTO και ο επεξεργαστης ειναι εκει ψηλα με 1.57 και 40 βαθμους idle.. (ειναι με νερο)

οι μνημες δεν νομιζω να πανε αλλο ειδη πρεπει να ειναι τερμα για 1Τ... εσυ τι λες?

οι μνημες μου ειναι οι GSKILL 800ρες με 4-4-3-5 και 2.1 v default, και μαλλον πανε για σκασιμο...:flex:

Για δώσε κάνα screenshot απ'το MemSet..... :)

Αρχική απάντηση από hipro5

Δεν ξέρετε ΠΟΣΟ χαίρομαι όταν βλέπω νέα παιδιά να κάνουν τέτοια...... :) :clap:

Ε, δώσε κι άλλο.... :D

νεα παιδια? εμενα γιατι με βριζεις ολη μερα που ειμαι ενα χρονο μεγαλητερος!:o

Πάλι; Α τα νεύρα μου!!!!!!:cry: Εγώ γιατί τις βλέπω κανονικά; Τις ανεβάζω από εδώ:http://www.imageshack.gr/. Εχει αυτές τις επιλογές:1) Μικρογραφία για σελίδα (html) 2)Μικρογραφία για forum 3)Πλήρες μέγεθος για forum 4)Προβολή σε φίλους 5)Τοποθεσία εικόνα. Χρησιμοποιώ τον 5ο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Συγνώμη πάντως...

Αρχική απάντηση από STELIOSVIPER [Σήμερα, στις 15:51]

Ποια επιλογή βάζουμε; Είναι εντάξει τώρα; Στο Hwbot γιατί τα περνάει;

Mια χαρα βγαινει η εικονα.Βαλλε και τα Tags και εισαι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.