Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

αφου ουτε για reference δεν ειναι σωστο να ποσταρει το εσβησε και ησυχασαμε ολοι.

ρε ξαναβαλτετο...

δε νομιζω να ειναι κανενας υποχρεωμενος να ποσταρει αποκλειστικα για το lab...

(εκτος και αν οι ματατζηδες(moderator.gif) και οι εισαγγελεις(administrator.gif) εχουν αλλη αποψη)

Υ.Γ

και να πεις οτι ηταν σε νορμαλ Mhz παει και ερχεται...υπαρχουν και αλλα..

εδιτ

Υ.Γ2

Πιο απλο απο το να ποσταρει ενα screenshot χωρις hwbot ...δεν νομιζω να υπαρχει..

απλα οποιος βαζει τα hwbot αυτοματα ενισχυει το lab..(αν ειναι στις 10 πρωτες θεσεις)

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Δεν έχετε καταλάβει κάτι....... :)

Σε ΟΠΟΙΟ φόρουμ και αν ποστάρει ένας χρήστης - ΑΣΧΕΤΑ αν δεν είναι στην ΙΔΙΑ ομάδα του φόρουμ - οι πόντοι του μετράνε για την ομάδα που είναι ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ.......

Αυτό σημαίνει ότι εγώ μπορώ να ποστάρω hwbot στο Xtremesystems και οι πόντοι μου να μετράνε για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ και όχι για το XS..... ;)

Οπότε ας ποστάρει ο καθένας όπου θέλει και σε όσα φόρουμ θέλει - ΔΕΝ υπάρχει δέσμευση.... :)

Αρχική απάντηση από hipro5

Δεν έχετε καταλάβει κάτι....... :)

Σε ΟΠΟΙΟ φόρουμ και αν ποστάρει ένας χρήστης - ΑΣΧΕΤΑ αν δεν είναι στην ΙΔΙΑ ομάδα του φόρουμ - οι πόντοι του μετράνε για την ομάδα που είναι ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ.......

Αυτό σημαίνει ότι εγώ μπορώ να ποστάρω hwbot στο Xtremesystems και οι πόντοι μου να μετράνε για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ και όχι για το XS..... ;)

Οπότε ας ποστάρει ο καθένας όπου θέλει και σε όσα φόρουμ θέλει - ΔΕΝ υπάρχει δέσμευση.... :)

Δηλαδη αμα ποσταρω εγω στο xs οι ποντοι θα μετρανε για το HOT?

Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 18:45]

δεν αρπαχτηκα! Απλα δεν ειναι και κανενα φοβερο σκορ για να ανοιξει thread. Το ποσταρε για να υπαρχει. Αυτο καταλαβα.

ΟΚ. Το έπιασα το νόημα!!!:T:

Ξεχάστε το...:)

νομιζω αμα εισαι δηλωμενος στο hwbot ...σε ποια ομαδα ανηκεις..

αν εισαι "free agent " (:D) οι ποντοι/σκορ δεν μετρανε οπου ποσταρεις τελευταια?? (με hwbot)

(απλα δεν ξερω αν ο doom εχει δηλωθει σε καποια ομαδα μεσω hwbot για αυτο το λεω)

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 01:20]

[hwbot] 14.125 sec - Intel Core 2 Duo E6600 @ 3608Mhz - Abit AW9D-MAX- G.Skill 2x1GB HZ[/hwbot]

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=166043

Γνωριμια με το CPU...:D

969366400.JPG

402966400 stable.JPG

Πολύ χαμόγελο τι γίνεται ? :D

[τα 4g ειναι πολυ πιο ευκολα απ οσο ακουγοντε ]

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 01:51]

Πολύ χαμόγελο τι γίνεται ? :D

[τα 4g ειναι πολυ πιο ευκολα απ οσο ακουγοντε ]

Στα 3.6 είμαι με 1.475 Vcore,2.2Vram,και 1.65 Vmch.

Θα δοκιμασω αργοτερα για παραπανω.Παντως orthos πρεπει να βγαζει και με λιγοτερη ταση...;)Το κακο ειναι οτι πρεπει να αλλαξω PSU γιατι πολυ τζζζ ακουγετε :nuke:

[hwbot] 13.468 sec - Intel Core 2 Duo E6600 @ 3806Mhz - Abit AW9D-MAX- G.Skill 2x1GB(4-4-4-4-8)[/hwbot]

Φαινεται οτι για παραπανω με κοβει το PSU..:...: (Λειπει και ενα 4πινο απο την τροφοδοσια της CPU)..:whistling.Hδη στα 3600 σε Load παραπονιετε.

kvnwimkzdnlf5lnwjdxt.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.