Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

@Yz250 :) Δε περιμένω με μερικά παγάκια να κάνω τη δουλεία απλά προσθέτω ψίχουλα

Το pc είναι κανονικότατα στρίμωγμενο σε κουτακι hec 6A19, φορτωμένο με pci κάρτες δίσκους και drives

Προφανώς δε ψάχνω ΤΟ χαμηλό score... και να ήθελα μου έχει κόψει την όρεξη η cpu που είναι official μπανάνα για να κάτσει σταθερά στα 3600 θέλει 1,6vcore

Απλά βλέπω με τις υπάρχουσες συνθήκες και απλά γαργαλήματα να δω που θα φτάσει

Δε πρόκειται να γεμίσω τη μητρική και να βρομήσω το ωραίο μπλοκακι του 11 με αφρους πολυουρεθανης κλπ κλπ για μόνωση ειδικά για να πάρω άλλα 50mhz από αυτή τη μπανάνα

Πάντως θα προσπαθήσω να κρυώσω το νεράκι λίγο παραπάνω αλλά πρώτα πρέπει να φροντίσω για την ψύξη των mosfets της μητρικής γιατί με τέρμα το vcore πευτει αρκετό ψήσιμο και μπόλικο vdrop όσο περνάει η ώρα

xrist22 Αν ρωτάς για το vdimm mod δες εδώ. :)

http://img143.imageshack.us/img143/9972/tf965vdimmvmodyv9jw4.jpg

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110106&page=2

(δε το έχω κάνει ακόμα με 2,2V έφτασαν οι μνήμες μου εκεί, ισως οχι και τοσο σταθερα...)

[hwbot] ΑΝ7 OverClocker - 27.719s - A64 X2 4400+ 3022Mhz - DFI NF4 LP UT - BH5 @ 274 @ 3.6 - Custom W/C[/hwbot]

Ότι θα πήγαιναν τόσο καλά τα BH μου δεν το πίστευα... και πρέπει να έχουν κι άλλο...θα δοκιμάσω σμρ το βράδυ με 10αρη πολλαπλασιαστή... :p

post-555-1416072979,9686_thumb.jpg

αχμ......μολις ειδα οτι ειμαι εκτος 50αδας...λολ....ακυρος....που παω με 27.χχ???ε?λολ

@ΑΝ7 OverClocker αχμμμμμ wait να σε λινk 27.9... απο τον kbilly με μνήμες στα 250 με 3-3-3-8 1Τ .... :/ μπορεις κ καλυτερα εσυ......τρεξε ξανα ξανα....εμενα ξαφνικα μου έγινε το score :/ :laughing: :laughing:

εγω οταν ειχα κανει χρονο λιγο μεγαλυτερο απο τον δικο σου με 70mhz σχεδον πάνω ειχα real time και partition για το bench..... :/ πιστευω 1-2 tweaks πρεπει να μας πουνε :p :P εεεεεεεεεεεεεεεε benchades? :p plzzzzz

Αρχική απάντηση από kfrei

[hwbot] kfrei - 12.110s - Core 2 Duo E6600 2.4 @ 4180MHz - P5B Deluxe - Cellshock -Watercooled by 11 [/hwbot]

Κώστα θα 'σκαγες αν δεν με περνούσες...εδώ εφαγες και τον Αράπη ...άντε βρε χαλάλι σου :clap:

Απο τους πρώτους με υδροψυξη :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.