Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

Μια και εχετε συνηθισει να βλεπετε κατω απο τα 20s οριστε και κατι διαφορετικο.Eδω ειναι με 1.3V default δηλαδη και την ψυκτρουλα που δινει η Αsus με τον adaptora πρεπει να πηγαινει ακομα ο mobile Celeron.....

[hwbot] Thorlite - 37.375 - Intel Celeron M 370 - 1.5@2.5GHz - Asus P4GD1 -Air default[/hwbot]

1m2509celeronhu5.th.jpg picture353ql4.th.jpg

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

[hwbot] George_13 - 12.469 - Intel Core 2 Duo E6600 @ 4124 Mhz - ASUS P5B-Deluxe WiFi - Super Talent 800 @ 916 4/4/4/12 - custom watercooling, 11 block + ice [/hwbot]

spi2es2.jpg

Γεια σας! (Πρώτο post)

Σύστημα: -ASUS P5B-Deluxe WiFi-Ap (μη μονταρισμένη)

-E6600 @ 4124Mhz

-Super Talent 800 C4 1:1

Το VCore τερματίστηκε (1,7 BIOS... 1,62~1,65 real)

Ψύξη: Custom Watercooling kit, 260 Radiator, 11 Block, 1/2" tubes με λίγο πάγο. :D

Idle temp: 30

Full temp: 42

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=152805 ... Validation link

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 18:37]

Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις δεν είναι με το 1.7 volt να υποθέσω;

Όχι είναι με 1,7, αλλα real volt είναι 1,65 περίπου...

Το ψυγείο το έχω βυθίσει μέσα σε παγκάκια... γι αυτό έχω τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. :D

Ε τότε καλά είναι οι temps!

Εγώ απο αύριο (αν και έχω εφημερία) θα παίξω με αυτό που μου έφτιαξε ο πατέρας μου...Σήμερα δεν πρόλαβε να παγώσει καλά!!!Μέσα έχει μια σπείρα απο χαλκό και είναι μέσα σε αυτόν τον κύλιδρο που είναι γεμάτος νερό.Κατάψυξη και το νερό καθώς θα περνάει απο τον χάλκινο σωλήνα θα παγώνει...

Το προηγούμενο σκορ ήταν με λίγη βοήθεια απο αυτό...!

post-3721-1416072967,2822_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 22:25]

Ε τότε καλά είναι οι temps!

Εγώ απο αύριο (αν και έχω εφημερία) θα παίξω με αυτό που μου έφτιαξε ο πατέρας μου...Σήμερα δεν πρόλαβε να παγώσει καλά!!!Μέσα έχει μια σπείρα απο χαλκό και είναι μέσα σε αυτόν τον κύλιδρο που είναι γεμάτος νερό.Κατάψυξη και το νερό καθώς θα περνάει απο τον χάλκινο σωλήνα θα παγώνει...

Το προηγούμενο σκορ ήταν με λίγη βοήθεια απο αυτό...!

Ελπιζω να ειναι αρκετα γερη κατασκευη και να μην σου ανοιξει στη μεση απο τη διαστολη του νερου μολις αυτο παγωσει:rolleyes:

Παιδια προσεχτε οσοι χρησιμοποιειτε νερο με παγο στην υδροψυξη σας γιατι εμενα ενας X6800 πηγε σε τοπο χλωαιρο..........

dsc00009gq6.jpg

βεβαια δεν εβγαζα και εγω το μπλοκ να δω αμα εχει καθολου υγροποιηση:D :D :D

Αρχική απάντηση από phil [Χθες, στις 22:58]

Ελπιζω να ειναι αρκετα γερη κατασκευη και να μην σου ανοιξει στη μεση απο τη διαστολη του νερου μολις αυτο παγωσει:rolleyes:

Eννοείται! Βασικά είχε σχεδιαστεί να κλείνει με plexxy απο τις 2 πλευρές αλλά επειδή δεν είχα αφήσει αρκετό κενό για την διαστολή μου είχε σπάσει το ένα οπότε αποφασίσαμε να το κλείσουμε με Etalbond (2 φύλλα αλουμινίου με ενδιάμεσο φύλλο πολυαμίδιου) Εννοείται αφήνω το κατάλληλο κενό!

Για υγροποίηση προσέχω...

Τα μάυρα αυτά στην φωτό είναι απο υγροποίηση;Σκουριασε;:X:

post-3721-1416072967,5374_thumb.jpg

Απο ηλεκτρολιση επαθε και εγινε ετσι αλλα αυτο εγινε γιατι επαιζα 1-2 ωρες που κρατουσε ο παγος το αφηνα οπως ητανε με τα μπλοκ πανω κτλ. και την αλλη μερα ξανα παιχνιδι........οπου μια μερα ερχεται ο gprhellas να μου φερει το phase το βαζουμε πανω με ορεξη για να παιξουμε ...παω να ανοιξω το μηχανημα αλλα γιοκ αλαζουμε τα παντα μνημες σκληρους βγαζουμε μπαταριες κτλ. στο τελος βγαζοθμε τον επεξεργαστη και ιδου τα αποτελεσματα........

το χρησιμοποιουσα με παγο για κανα 20ημερο.......:)

[hwbot] kaynd - 12.391s - Intel Core2Duo E6600@4106MHz - biostar Tforce 965PT - supertalent T800UX2GC5 4 4 4 12 @ 912mhz - watercooled by 11 [/hwbot]

Εμπρός λοιπόν καλή μου μπανάνα

Γαργαλημένο tagan 480u01 με 12,60V στην +12 μετρημένο με πολυμετρο.

Μερικά παγάκια στο τανκ (είχαν λιώσει μέχρι να μπουταρω)

Τερματισμένο vcore στο bios 1.8V, 1,74 έλεγε η μητρική.

H biostar πάει μια χαρά και η μονή παραφωνία είναι το χαμηλό μέγιστο vdimm (αλλά μοντάρεται πανεύκολα χωρίς να πειράξεις ούτε μια κόλληση πάνω της και δίνεις όσο θες) και οι μνήμες αποδίδουν τα αναμενόμενα για GC5.

Ίσως αν πιάσει παγετός να ανεβώ αλλο 1mhz πάνω...

post-258-1416072970,3363_thumb.jpg

@kaynd-Φιλε αμα περιμενεις με μερικα παγακια να κανεις δουλεια αστο.......;)

βγαλε το τανκ παρε μια μεγαλη λεκανη αντι για τανκ και βαλε νερο μεχρι να κανει κυκλομα η υδροψυξη(βγαλε και το ψυγειο δηλαδη ασε μονο αντλια-μπλοκ-λεκανη) και αγορασε παγοκολονες που πουλανε στα παγοποιηα σπαστες σε κομματια και ριχτες στη λεκανη......εγω με τον παρανω τροπο εχω δει μεχρι και 3 βαθμους με θερμομετρο σε mobile επεξεργαστη(yonah) ομως......επισης βαλε και μονωση γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παρεις mobo+cpu στο χερι ;)..........θα δεις μεγαλη διαφορα παντος.........περιμενουμε σκορ.......:)

Αρχική απάντηση από kaynd

H biostar πάει μια χαρά και η μόνη παραφωνία είναι το χαμηλό μέγιστο vdimm (αλλά μοντάρεται πανεύκολα χωρίς να πειράξεις ούτε μια κόλληση πάνω της και δίνεις όσο θες) και οι μνήμες αποδίδουν τα αναμενόμενα για GC5.

Πως γίνεται αυτό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.