Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

μπραβο παιδια σε ολους σας

εγω θα απεχω λιγο ακομα μιας και περιμενω

να κανω μια πληρης αλλαγη στο hardware

(mobo-cpu-ram)

ααααα και κατι αλλο απο πληροφοριες(μου το ειπε ο ΤΑΡΖΑΝ :p :p ) εμαθα οτι αυριο

κατα πασα πιθανοτητα θα δουμε το πρωτο μονοψηφιο

στο PI 1M για την ελλαδα ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από elefsinaras

μπραβο παιδια σε ολους σας

εγω θα απεχω λιγο ακομα μιας και περιμενω

να κανω μια πληρης αλλαγη στο hardware

(mobo-cpu-ram)

ααααα και κατι αλλο απο πληροφοριες(μου το ειπε ο ΤΑΡΖΑΝ :p :p ) εμαθα οτι αυριο

κατα πασα πιθανοτητα θα δουμε το πρωτο μονοψηφιο

στο PI 1M για την ελλαδα ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

αν ειχε μπει amdαδικο χερι θα ειχαμε 9αρι.

btw benchαρετε ολοι 32m να παμε πρωτοι!

Αρχική απάντηση από Yz250 [Σήμερα, στις 01:47]

@HiPro-Μπραβο Γιωργη καλη συνεχεια με πιο χαμηλα μονοψηφια νουμερα......οι μνημες με τη ρευμα επαιζαν..........

2.66Vdimm τις αφήνω πάντα για να στρώνουν.... ;).......εκεί χαμηλά παίζουν και με 2.55Vdimm.....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:51]

στα 3400 περιπου εχω μισο δευτερολεπτο περισσοτερο απο τον ελπις , με 4-4-4-8. δε σφιγγουνε οι μνημες σου καθολου?

Οχι, η μια βγαζει λαθοι με 4-6-6-16 απο τα 700. Η αλλη παντως ειναι fatbody, ψαχνω αλλο ενα 1024 αλλα δεν βρισκω.

Στο Pi ο 6600+ γιατί μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορος από τους 6300-6400? Εγώ με 3200 τον 6600 και μνημες στα 4-4-4-12 @ 400 εχω 15.9XX secs στο 1Μ, ο 6400 του Elpis όμως βλεπω θέλει 3700 για να πιάσει τέτοια νούμερα. Φταίει η παραπάνω Cache μου ή παίζει throttling στον Elpis?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

χαχαχαα doom+Yz250 πολυ μ'αρεσει η ''κοντρα'' σας...:D

keep pushing..:T:

η κοντρα ειναι λιγο ανιση και απο την δικια μου πλευρα και απο του Doom δηλαδη για να εξιγισω εγω εχω ενα αρκετα ανωτερο επεξεργαστη ενω ο Doom εχει ενα παρα πολυ καλο συστημα ψυξης αυτες η κοντρες μου αρεσουν πολυ:)

Φιλικα Yz250

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:24]

Στο Pi ο 6600+ γιατί μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορος από τους 6300-6400? Εγώ με 3200 τον 6600 και μνημες στα 4-4-4-12 @ 400 εχω 15.9XX secs στο 1Μ, ο 6400 του Elpis όμως βλεπω θέλει 3700 για να πιάσει τέτοια νούμερα. Φταίει η παραπάνω Cache μου ή παίζει throttling στον Elpis?

Λογικα, φταινε και τα timings μου, μιας και εμενα ειναι 5-5-5-15, αλλα και η ??διπλασια?? L2 cache του 6600.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:27]

2x2mb L2 6300,6400

4mb shared L2 6600,6700

Δηλαδη εννοεις βασιλη οτι οι 6300,6400 εχουν την ιδια συνολικη L2 cache με τον 6600;

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 17:48]

Λογικα, φταινε και τα timings μου, μιας και εμενα ειναι 5-5-5-15, αλλα και η ??διπλασια?? L2 cache του 6600.

Δηλαδη εννοεις βασιλη οτι οι 6300,6400 εχουν την ιδια συνολικη L2 cache με τον 6600;

Μπα....ακομα λιαδα ειναι απο χθες το βραδυ στο μαγαζι του Βουδα και δε ξερει τι λεει:rofl:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Σημερα εκαψα ενα χερι απο το LN2 αλλα το 10.078 παρεμεινε..:(

Ο esdee ουτε να βοηθησει...:D

Περαστικα σου ρε Βασιλη την αλλη φορα πιο προσεκτικα και χωρις την βοηθεια AMDα θα τα καταφερεις να πας για μονοψηφιο:)

Αρχική απάντηση από Yz250 [Σήμερα, στις 22:02]

Περαστικα σου ρε Βασιλη την αλλη φορα πιο προσεκτικα και χωρις την βοηθεια AMDα θα τα καταφερεις να πας για μονοψηφιο:)

Ας βοηθησει τον intelοφιλο του εδω και μετα ας πιασει το 1m :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.