Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Μηπως επαιζες με αλλον πολλαπλασσιαστη?Γιατι τοτε βγαζει αλλα μοντελα?

Επισης Μαριε...αυτο ειναι προβλημα του προγραμματισμου του ΒΟΤ και οχι δικο μας.....ας το φτιαξει ο Rich Bastard και θα λυθει παντου το προβλημα!Αλλα ενας ειναι και αυτος και ολη μερα τα φτιαχνει....¨)

Ξανακοίτα λίγο την λίστα: έχει καμια 5-10 Ε6500 και από τα screenshots δεν βλέπω αλλαγή πολλαπλασιαστή, αλλά και στην τελική, δεν υπάρχει Ε6500 (ακόμα) οπότε είναι καρα-bug.

[hwbot] obijuan1983 - 4'55.755s - Intel Pentium II 400MHz -Soyo 6BA+III [/hwbot]

Ελπίζω να μην πειράζει,που το έβαλα, αν δημιουργεί πρόβλημα αφαιρέστε το.:)

post-3721-1416072794,0401_thumb.jpg

Έτσι... 25% αύξηση συχνότητας, 25% αύξηση επιδόσεων :)

On a sidenote, 512Kb L2 cache εν έτει 1997. Σε μια εποχή (2006) που η AMD (κατε)βάζει 256Kb στους Χ2, ενώ η Intel βάζει 1Mb στους Celerons...

(κάπου έπρεπε να τα πω να ξεθυμάνω)

Αρχική απάντηση από Spyrus

... για ανέβασε λίγο να δούμε τι κάνει το ΑΜ2...

Τι να κανει μωρε, καλα ειναι, στελνει χαιρετισματα :o

Ο εσδεε απο αυριο θα ειναι ενας χαρουμενος κατοχος conroe...παει και το προτελευταιο καστρο....

Ο εσδεε απο αυριο θα ειναι ενας χαρουμενος κατοχος conroe...παει και το προτελευταιο καστρο....

:cry: :cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:13]

Έτσι Βάγγο!!!:T: :T: :T:

Μη μασάς ... ακολουθούμε τους πρώτους πάντα :D

Θέλω να δώ benchs από τον esdee πολύ σύντομα...:jump:

Και φυσικά να λύσεις το πρόβλημα του coldbug των -130 στους conroe όπως μας ανακοίνωσε ο Hipro...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:13]

Και πιο ειναι το τελευταιο,αφου δεν ειμαι εγω το προτελευταιο και ο Βαγγελης το τελευταιο?????

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 21:37]

Και πιο ειναι το τελευταιο,αφου δεν ειμαι εγω το προτελευταιο και ο Βαγγελης το τελευταιο?????

Ο ΕΝΑΣ, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ο ΜΕΓΑΣ, .........ο...........Dag........... :D :clap:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 21:59]

Ο ΕΝΑΣ, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ο ΜΕΓΑΣ, .........ο...........Dag........... :D :clap:

:D :D :D :D :D :worship: :worship: :worship::worship:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 21:59]

Κάτι από Τσαλίκη θυμίζει αυτό...:...:

...το ρίξαμε όλοι στα ελαφριά άσματα βλέπω :p

Αρχική απάντηση από Spyrus [Χθες, στις 17:34]

Πολύ χαμηλό είναι ... για ανέβασε λίγο να δούμε τι κάνει το ΑΜ2...

Apo trofodosia eimai sto orio...ola douleyoun mamisia otan parw trofodotiko new 8a to liwsw!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.