Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
’σε ρε, αφού μπορείς να πάρεις ΑΜ2 με 35 λιγότερα. ΚΑΙ χωρίς bugs

;) Kαι οχι ψευτοτεχνολογίες , κακές αντιγραφές , εμπαιγμο του καταναλωτη , κλπ κλπ ;)

[hwbot]astrolabos-15.625-Core Duo E6600 2.4@3.33 Ghz-Gigabyte DS4 965-2 GB buffalo dual 4-4-4-17 1:1[/hwbot]

Και ένα τελευταίο για σήμερα. Καληνύχτα:hi:

post-400-1416072783,4415_thumb.jpg

στο πιο πανω ποστ οταν εγραφες τα timmings απο λαθος εβαλες το "5" ή απλα μετα ανακαλυψες οτι οι μνημες σου παιζουν και με 4αρια?Και πιο ψηλα μαλιστα!

Αρχική απάντηση από gprhellas

πάει πολύ καλά το cpu του elefsinara.:clap:

(Τhe HOSTers' Τeam :daisy: )

Εντελει δεν μου απαντησες... σε εχω?

Παρε ενα πρωτο testing.

:kiss::flower::kiss:

10984dj6.jpg

Υγ.Δες λιγο και ποσα mhz ειμαι κατω απο σενα, κατι κανετε λαθος ;)

[hwbot] Unseen - 10s 984ms - Core 2 Duo Conroe - E6600 @ 4644Mhz -Asus P5b Deluxe - -80 cascade [/hwbot]

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:01]

Εντελει δεν μου απαντησες... σε εχω?

Παρε ενα πρωτο testing.

:kiss::flower::kiss:

Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τα λόγια σου. ’λλο ο χομπίστας overclocker, κι άλλο μια ομάδα που προσφέρει Overclocking Solutions...:shifty:

Πως τις θυμασε ρε Χρηστο ολες αυτες τις ρυθμισεις .....Μηπως εχεις κανενα ''σκονακι'' :D

[hwbot] elefsinaras - 12.078ms - Core 2 Duo Conroe - E6700 @ 4255Mhz -Asus P5W DH - custom watercooler [/hwbot]

καλα παει το νερακι μπαινει σαν την τσουτσου αναμεσα

στα phase

174ts0.jpg

Στο hwbot δειχνει οτι δεν ειναι valid η καταχωρηση του blade pan και ετσι τις μπλοκαρει ολες μετα...:(

Ας το κοιταξει καποιος mod/admin..:D

Αρχική απάντηση από ΝTG

στο πιο πανω ποστ οταν εγραφες τα timmings απο λαθος εβαλες το "5" ή απλα μετα ανακαλυψες οτι οι μνημες σου παιζουν και με 4αρια?Και πιο ψηλα μαλιστα!

Από λάθος, μετά το πήρα χαμπάρι.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ωραιος Αστρο..:T:

Thnx :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

και με στοκ ψυκτρα :D

Η οποία είναι κρύα ε; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.