Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

και εγώ και εγώ.......!κάτσε να πάρω κάτι μνήμες και θα τρέξω pi :D :D :D να κάνω και το άλλο το vmod στην asrock να πάω 1.6+++

@giorgos th.

με τι ψύξη είσαι εκεί ορέ?!

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Oooleh!! :D Μπας και εχει κανεις κανα πληρη guide για o/c με dfi sli-d? :S Δεν μπορω να βγαλω ακρη..Εν τω μεταξυ να ρωτησω..Οταν τρεχω το super pi και σε καποιο loop σταματει και μου βγαζει errors με SQR (νομιζω ετσι γραφεται..) και αλλα errors τι σημαινει??Αλλες φορες στο τελευταιο loop που παει να τελειωσει τρωω bsod :| Αλλο κουλο αυτο...Γενικα δεν μπορω να κανω ενα o/c της προκοπης..Δεν μπορω να βγαλω ακρη με το bios :hehe:

[hwbot] gprhellas - 10.641 - Core 2 Duo E6700 2.66 @ 4920 MHz - under cascade - DDR Max-zer [/hwbot]

πάει πολύ καλά το cpu του elefsinara.:clap:

(Τhe HOSTers' Τeam :daisy: )

post-4599-1416072782,6742_thumb.jpg

το ξεκ00λιασες man.... :p μπράβο............μπράβο.......για φτίαξε και ένα thread 2M.....έτσι για να βλέπω χρόνους κοντά στα 20 να παρηγοριέμαι :p

Αρχική απάντηση από F117

@giorgos th.

με τι ψύξη είσαι εκεί ορέ?!

αερακι του θεου...δωστε μου μια Dfi και ενα ζευγος BH να το παω 20"...

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Oooleh!! :D Μπας και εχει κανεις κανα πληρη guide για o/c με dfi sli-d? :S Δεν μπορω να βγαλω ακρη..Εν τω μεταξυ να ρωτησω..Οταν τρεχω το super pi και σε καποιο loop σταματει και μου βγαζει errors με SQR (νομιζω ετσι γραφεται..) και αλλα errors τι σημαινει??Αλλες φορες στο τελευταιο loop που παει να τελειωσει τρωω bsod :| Αλλο κουλο αυτο...Γενικα δεν μπορω να κανω ενα o/c της προκοπης..Δεν μπορω να βγαλω ακρη με το bios :hehe:

τα λαθη που βγαζεις και οι BSOD σημαινουν πολυ απλα πως το συστημα σου εκει δεν ειναι σταθερο.

Μπραβο σε ολα τα παιδια:T:

Αρχισε να γινεται μονοτονο ρε γμτ:yawn:

Οταν υπηρχε η ''Ρωσια'' υπηρχε ενδιαφερον:D

Πραγματι...Παλια εκανε ενας AMDας 27 sec και ερχοταν ενας Intelας εκανε 26,9 και ειχε φαση.. :flex:Βλεπαμε κοντριτσες...Τωρα ερχεται ενας amdας..κανει 24sec με τις super duper ψυξεις και ερχεται ενας Intelας με εναν "ταπεινο" 6300 και με τη μαμα αεροψυξη χωρις ιδιαιτερη δυσκολια κανει 18sec...Ε ο αλλος μενει μαμακας :...: Δεν εχει σασπενς πλεον :bye: Oποτε πουληστε τους conroe και γυριστε πισω σε prescott/presler και ολα καλα :D

Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 23:09]

και κανει 18sec...

18 ? Πολύ δεν είναι ? Πρέπει να πέσεις σε τρελή μπανανιά :hehe:

untitledob8.jpg

Αρχική απάντηση από Athens2004

18 ? Πολύ δεν είναι ? Πρέπει να πέσεις σε τρελή μπανανιά :hehe:

δεν λεμε μπανανα στον επεξεργαστη....αλλα μπανανα στη μητρικη !!!

(κοιτα που φτασαμε να λεμε.....????)

Αρχική απάντηση από giorgos th.

ελα ντε....τωρα εχουμε Conroe vs Conroe...:unsure:

’σε ρε, αφού μπορείς να πάρεις ΑΜ2 με 35 λιγότερα. ΚΑΙ χωρίς bugs ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.