Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

Το 18.406 με τι μνημες εγιναν?

Με τις ΕCC?

Αρχική απάντηση από Chosen

Ναι.

Δεν ξερω τι παραπανω κανουν οι μεν εναντι στις δε αλλα με εξαιρεση οτι ανεβηκες στα 350 δεν κερδισες τιποτα!(απλα μου εκανε εντυπωση.Δεν ξερω αν πειραξες κατι αλλο περα απο fsb)

Αρχική απάντηση από ΝTG

Δεν ξερω τι παραπανω κανουν οι μεν εναντι στις δε αλλα με εξαιρεση οτι ανεβηκες στα 350 δεν κερδισες τιποτα!(απλα μου εκανε εντυπωση.Δεν ξερω αν πειραξες κατι αλλο περα απο fsb)

2.2" για 350MHz μου ακούγεται νορμάλ. Κι όσο ανεβαίνουν οι συχνότητες, μικραίνει το κέρδος.

Πχ τα 350MHz από 2800->3150 δώσανε 2.2", ενώ τα 300MHz από τα 3150->3450 δώσανε 1.4"

image2iv3.jpg

Αλλά για κάποιο λόγο δε μου βγάζει checksum στο τέλος και δε μπορώ να ανεβάσω το σκορ, ενώ βγάζω δίωρο S&M εκεί...

Αρχική απάντηση από Chosen

2.2" για 350MHz μου ακούγεται νορμάλ. Κι όσο ανεβαίνουν οι συχνότητες, μικραίνει το κέρδος.

Πχ τα 350MHz από 2800->3150 δώσανε 2.2", ενώ τα 300MHz από τα 3150->3450 δώσανε 1.4"

Kαταλαβαινω τι θελεις να πεις...αλλα για "%" μιλαω και εγω....

Απλα πιστευα οτι θα εσφιγγες παραπανω τις μνημες που ηρθαν ωστε να εκανες μικροτερο χρονο!Αλλα τα 2,2 ηρθαν καθαρα απο αυξηση φσβ και τιποτα αλλο.Αποδιδουν το ιδιο με τις παλιες...

Αρχική απάντηση από LevelOne

]

Παιδιάαα βοηθειααααα!! Καμια συμβουλή απο τους πιο έμπειρους?

Οι μνήμες μου είναι οι OCZ Platinum XTC PC6400...

Oι μνημες δεν πανε αλλο?

Βαλε διαιρετη και παιξε γιατι τα timmings ειναι πολυ υψηλα...παιξε με 4:5

Αρχική απάντηση από ΝTG

Kαταλαβαινω τι θελεις να πεις...αλλα για "%" μιλαω και εγω....

Απλα πιστευα οτι θα εσφιγγες παραπανω τις μνημες που ηρθαν ωστε να εκανες μικροτερο χρονο!Αλλα τα 2,2 ηρθαν καθαρα απο αυξηση φσβ και τιποτα αλλο.Αποδιδουν το ιδιο με τις παλιες...

Ρε ασ'τα σάπια και πες γιατί δεν δίνει checksum :p

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτού του run, η συχνότητα του επεξεργαστή "έπαιζε" γύρω στα 15Mhz πάνω/κάτω.

Κατόπιν το κατέβασα μισό γίγα κάτω (!) και εξακολουθεί να μη δίνει checksum, οπότε δεν τίθεται θέμα σταθερότητας.

Υπάρχει περίπτωση να έφαγε ήττα το SuperPi_Mod; Το ξανακατέβασα σε άλλο φάκελο, αλλά πάλι τα ίδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.