Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Δοκαρι αδερφε.....το αλλο thread επρεπε να ανοιξεις!!! (copyright. all rights reserved)

Eδω ειναι το 1Μ

αν και απο οτι καταλαβα εχεις παραληρησει με τους yonah και λοιπους conroe και μπερδευεις τα λεπτα με τα δευτερολεπτα!

Αρχική απάντηση από ΝTG

Δοκαρι αδερφε.....το αλλο thread επρεπε να ανοιξεις!!! (copyright. all rights reserved)

Eδω ειναι το 1Μ

αν και απο οτι καταλαβα εχεις παραληρησει με τους yonah και λοιπους conroe και μπερδευεις τα λεπτα με τα δευτερολεπτα!

σωστός

αν βιάζεσαι αυτά παθαίνεις.............

σόρι....λάθος. (διακοπές είμαστε βρε παιδες. δικαιολογείστε και κανα λαθάκι (καλά λαθάρα)...

ΕΔΙΤ .....

μετά την κεραμίδα με το @hipro5 (έχασα και το στοίχημα) στο 32Pi test.

λογικό είναι....:giveup:

Αδικημένη πλατφόρμα οι Core Duo (Yonah).

Ενώ είναι επεξεργαστάρες με @@, λίγο μετά την κυκλοφορία τους, σκάσανε μύτη τα νέα και τα νούμερα των Conroe και αυτοί πέσανε στο background :(

Κρίμα γιατί είναι φανταστικά σιπιγιού...

[hwbot] Insane - 38,718s - Pentium 4 'C' s478 3Ghz@3758mhz - Abit IS7-E2 - Coolermaster Hyper 6 moded [/hwbot]

Αφου ειμαι μακρυα απο τον δικο μου :( (βλεπε καλοκαιρι) ειπα να ασχοληθω με το χομπι ολων μας στου αδερφου μου.Τα αποτελεσματα δεν ειναι και για WR αλλα συγουρα καλητερα απο τον μαμα.

post-3175-1416072714,3955_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 14:40]

το tras 10?δεν καθεται παρακατω?

είναι μαγκιά του uli. σαν το 11 του nf2 ;)

πολύ flux η asrock όμως ρε γμτ. έχω δώσει 1.35 στον 3000 και παίζει σύμφωνα με το mbm απο 1.34-1.42. Λογικά παίζει πολύ το vmem και δεν σηκώνουν παραπάνω απο 270κάτι τα uccc. καλά πάνε. Είναι και το τροφ εργαλείο... τσιντουράτο πιρέλι λέμε. Πάντως το σύστημα βγάζει s&m cpu και mem άνετα. Είναι ο κατεβαστήρης μου.:p

ας το τρεξει στα 305? δεν με χαλαει....

απλα με τις ρυθμισεις που εχει κανει για μνημες για το πι θελω να δω ποσο βγαζει aquamark...(ξανατονιζω cpu score oxi συνολικο).....Οποτε ας ειναι και στα 3040 οπου αντεχει

[hwbot] Insane - 36,875s - P4 3.0C @ 3852mhz - Abit IS7-E2 - Coolermaster Hyper 6 moded [/hwbot]

Αφου έπαιξα λιγο με τα timings των μνημών και με 6mhz αύξηση του fsb είδα καλη μείωση.Σχεδόν 2s κάτω.

unknown 1 χρόνο αφορμαριστος ειναι,τι να σου κάνει.:blink:

post-3175-1416072716,7069_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.