giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Λοιπον,εχουμε και λεμε,το καλοκαιρι που θα ξεμπερδεψω με σχολες κτλπ θα αρχισω σιγα σιγα να μονταρω το αμαξακι μου...Αλλα θελω και τη δικη σας γνωμη,για το πιο style σας αρεσει περισοτερο.Παραθετω αρχικα 3... 1. 2. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάρτιος 29, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Ε αν ειναι δυνατον...Θα το αλλαξω το threadακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 ζάντες μαρέσουν οι δευτερες kai μπροστά το 3ο........αλλά μπροστά μπορείς να βάλεις και το nuvolαri δεν ξέρω πως γράφεται...... :S που το έχει ο ΤΣΑΟΥΣΗΣ!TSAOUSIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 μαρσπιε και προφυλακτηρας απ'τη πρωτη φωτο αλλα με σιτα, οχι ετσι χυμα,ζαντες, αυτες της τριτης φωτο χαλαρα,να μην βρισκουν και στα πεζοδρομια κιολας...σε ανθρακι μεταλλικο με νικελ στεφανικαι χρωματακι ενα μαυρο ματ stealth για ποιο αγριο χαρακτηρακαι φυσικα βγαζεις το σηματακι απο μπροστα και αντικαθιστας τις εργοστασιακες γριλιες με καποιες aftermarketκαι ετοιμο το αγριμακι σου...(επιφυλασσομαι για καμια φωτοσοπια ετσι και ταιριαξουν τα γουστα μας..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Το μπορντώ χαλαρά που ταιριάζει και στους δρόμους μας.. Ζάντες εσύ διαλέγεις αν και νομίζω πως οι τελευταίες δε θα έδειχναν τόσο αν δεν ήταν πίττα το αμάξι με φλουδα λάστιχο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Το δευτερο μου αρεσε σαφως καλυτερα αλλα θα ηθελα ζαντες απο τριτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάρτιος 29, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Ναι κι εμενα μ αρεσουν οι ζαντουλες απο το τελευταιο,αλλα και γενικοτερα,προτιμω τις ζαντες με λιγες ακτινες...Καλα βεβαια αυτο το τελευταιο ετσι οπως ειναι δεν μπορει να κυκλοφορισει στους ελληνικους δρομους .Για τσεκαρετε κι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 αυτή εδώ για Α4 να την βρεις............ουφφφφφφφφφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Εγώ προτιμώ τις ζάντες από τις πρώτες 2 φώτο που είναι σχεδόν ίδιες.Το body kit της τρίτης αλλά με την σίτα μπροστά όπως στην δεύτερη...Σε μπέρδεψα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arielis Μάρτιος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Γιατί δεν κάνεις κάποιες αισθητικές αλλάγές στα σημεία; Δηλαδή, δές το καινούριο RS4. Είναι αρκετά μυώδες αλλά δεν φτάνει στην υπερβολή. Δεν λές κάποια body kits είναι αρκετά καλά ,αλλά κάποια άλλα ξεφεύγουν εντελώς από την πραγματικότητα! Αλήθεια πόσα άλογα είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 31, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 το 3 απο το πρωτο ποστ ειναι κορυφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Μάρτιος 31, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 βαλε 17 για αρχη πακετο με 6ποντο χαμηλωμα και να εισαι σιγουρος οτι θα χαζεψεις ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Αυτο που ψαχνεις ειναι rs4 look bumper, ολες οι φωτο αυτον εχουνε, απλως αλλες εχουν ενιαιο grille και αλλες οχι. Υπαρχουν πολλες εταιριες αftermarket που εχουν αυτους τους προφυλακτηρες ,caractere, oettniger, rieger klp kαι καποιες ελληνικες οι οποιες φτιαχνουν customιες. Παντως κατεμε καλυτερα ειναι να ψαξεις να βρεις το oem part tou rs4 μιας και παιζει να σου βγει φθηνοτερα. Τωρα το θεμα ζαντας ειναι υποκειμενικο, προσωπικα μου αρεσουν οι πολυακτινες τις bbs αλλα ειναι δυσκολες στο πλυσιμο, αντιθετως με τις αστερατες που ειναι πανευκολες, ειχα κ πολυακτινες (oz superturismo στο ραλυ κ bbs rx2 sto gti) k αστερατες σε ενα punto gt, που ειχα παρει για τον πατερα μου παλιοτερα:worship:6αποντα ειναι πολυ, και παλι υποκειμενικο γιατι πολυ ειναι και αυτοι που θελουν αμαξι πιτα, μην ξεχνας ομως ειμαστε στην χωρα της προνοιας και της λακουβας..........θα ειναι αντιπρακτικο τετοιο χαμηλωμα, οχι μονο για τις ζαντες /λαστιχα/πλαστικα θολων/ μπιλιοφοροι/ψαλιδια αλλα και για την υπομονη σου να δινει συνεχεια λεφτα για τις οποιες ζημιες αλλα και για την τσαντιλα σου, που θα θελεις να ανεβεις ενα ανηφορικο δρομο και οταν φτανεις στην κορυφη θα ακουμπανε καρτερ/κοιλια/εξατμισεις...ο παθων μαθων ελεγε μια παροιμια...Ρυθμιζομενα θες, Pss9 tis bilstein, η ta πολυ καλa coilovers για vag group τις ΗR. Κατι πηρε το ματι μου και καποια τις TEIN τωρα τελευταια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Απρίλιος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 το 3 απο το πρωτο ειναι γ@μ@τ0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.