tahlias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Λοιπόν έχω βάλει σε ένα PC το netmod ενώ κάνει σύνδεση κανονικά μετά απο 2-3 λεπτά φαίνεται να μπουκώνει η γραμμή και δεν κάνει τίποτα,δεν ανοιγεί σελίδες και γενικώς αρνείται να 'συνεργαστεί'.Το σύνδεσα και με usb και με rs αλλά τίποτα.Πέρασα καινούργιο firmware πάλι τα ίδια.'Εχεις κάποιος , κάτι υπόψη του να με βοηθήσει?(Εχω δοκιμάσει με απλό modem την γραμμή και λειτουργεί κανονικά)
helloween Μάρτιος 28, 2006 #2 Μάρτιος 28, 2006 σε εμένα καμια φορά κολλάει και του ανοίγω το καπάκι και του κάνω ένα reset με το μαύρο κουμπάκι που έχει από κάτω κρυμμένο και όλα οκ!
thanos21 Απρίλιος 1, 2006 #4 Απρίλιος 1, 2006 το netmod ειναι π@π@ρι@ μεγαλη παρε 1 αφτερμαρκετ οπως εγω και δεν θα ξαναασχοληθεις με το θεμα.!!!
2cpu Απρίλιος 1, 2006 #5 Απρίλιος 1, 2006 aftermarket netmod??ποιο ειναι?ποιος το πουλαει? συγχωρεστε με αν κανω λαθος αλλα απο Netmod ξερω μοναχα του κοκκαλη.αν εβγαλε κανεις αλλος εχω μεινει πολυ πισω μαλλον. EDIT:. συγνωμη προσωπικα καταλαβα οτι ενοουσε το Netmod.
DarkSaga Απρίλιος 1, 2006 #6 Απρίλιος 1, 2006 after market isdn modem εννοεί ο φίλος....αν και για μένα δεν αξίζει να δώσεις $$$ για isdn modem flashαρε το πιο καινούριο firmware βάλε τους ανάλογους οδηγούς και θα είσια μια χαρά άντε που και που να σου θέλει και λίγο σάχτυλο αλα helloween αλλα δεν είναι και ftp το μοντεμάκι
thanos21 Απρίλιος 3, 2006 #7 Απρίλιος 3, 2006 και που το φλασαρα και εγω μη νομιζετε οτι διορθωθηκε και τιποτα.πηρα ενα isdn αφτερμαρκετ modem με 40 και εδω και 15 μηνες δεν κολλησε ποτε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.