spc Απρίλιος 2, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 ΟΤ@amgamer:Σου έχουν κάνει τίποτα τα καημένα τα φωνήεντα;/ΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 2, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από spc ΟΤ@amgamer:Σου έχουν κάνει τίποτα τα καημένα τα φωνήεντα;/ΟΤ α, οκ, δεν είμαι ο μόνος με πρόβλημα κατανόησης στον μάταιο τούτο κόσμο, είχα αρχίσει να ανησυχώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Απρίλιος 2, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 ρε παιδια πρωτο μου αμαξι ειναι!ηρεμηστε!αν τα κανω απο τωρα αυτα θα σκοτωθω!το topgun δν φοραει αντισπιν ουτε τα βαρια καθισματα κ ειναι πιο ελαφρυ απο την εκδοση ice.τεσπα..εγω το πηρα γτ μου αρεσε πολυ σαν εμφανιση το cupra δν εχει ωραια spoilers απο μαμα.κ οπως καταλαβαινεται να το επαιρνα τοσα λεφτα κ μετα να λεγα...μπαμπα...να του αλλαξουμε προφυλακτηρες?θα με σφαζε!το 2ο μου αμαξι θα ναι πιο μελετημενο οσοαναφορα την αποδοση...αλλα κ αυτο νομιζω πως για πρωτο αμαξι σε 18αχρονο ειναι τελειΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 2, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Α...Το εχεις παρει ηδη...οποτε ακυρα τα ποστ , καλοταξιδο.... Παντως με τον καιρο θα καταλαβεις οτι η οδηγικη ασφαλεια δεν εχει καμια σχεση με αντισπιν-καθισματα-βαρος- ιπποδυναμη.....αλλα με το ποσο ικανος και προσεκτικος οδηγος εισαι... Και να ξερεις , οτι οταν εισαι τετοιος οδηγος ( και οχι χαρος ο ιδιος ) ενα τουρμπατο αυτοκινητο θα σε σωσει απο μια στραβη , δεν θα σε σκοτωσει.... Μην ανησυχεις , θα το καταλαβεις πιστευω απο μονος σου οταν αποκτησεις καποια πειρα.... Και παλι καλοταξιδο και προσοχη εεε....( αν και θα επρεπε να παρεις κανα τζιπ που να αναβενει στα βουνα και να εχει χωρο για κανα 10'ινζτο Ντομπ.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Απρίλιος 2, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 looooooooooooooooooooooooooolκαλα ποιος εισαι???για το 14αρι π θελω εχω το vectra αλλα βουνα δν ανεβαινει!δοξα το θεο ομως,ο κολλητος μ εχει το subaru forester 2.0 turbato!οποτε οκ!το χω παραγγειλει κ σε κανα 4μερες θα το χω.πως θα με σωσει ενα τουρματο ρε φιλε Τομ?αφου αν θα το χω..θα θελω συνεχεια να το κοφτιαζω..εδω με το ibiza μονο κ μονο για τον ηχο που χει σε κ@***νει!τεσπα..@spc????εκανα πουθενα λαθος???δν προσεξα!αν εκανα εγινε λογο κεκτιμενης ταχυτητος...συγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Απρίλιος 2, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από spc ΟΤ @amgamer: Σου έχουν κάνει τίποτα τα καημένα τα φωνήεντα; /ΟΤ νομιζω πως τωρα ειμαστε καλυτερα οπως ειπα κ πιο πανω εγινε λογω βιασυνης κ απο συνηθεια στα sms των κινητων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.