Jump to content

TOPGUN ICE

amgamer

Recommended Posts

γεια σε ολους!!

εδω και καιρο μου αρεσει το TOPGUN ICE.

γτ εχει ωραιους προφυλακτηρες ηχοσυστηματακι,16αρια ζαντικα αποδοση-τιμη κτλ κτλ.

κ πανω π παω αντιπροσωπεια να το παρω αρχιζω να σπαζομαι

μου λενε οτι ερχετε το καινουργιο κ οτι θα ναι ακριβως ιδιο με το παλιο μονο τα ζαντικα αλλαζουν (κ αν θελω κανω τραμπα τα παλια απο καποια κομματια π χουν μεινει)

κ μεσα λεει θα χει κλιμα κ dvd.

ολα ωραια ως εδω.

αλλα επειδη εγω ξερω τι κουφαλες ειναι.

περνω κ ρωταω αν το ΤΟPgun π θα ρθει θα ναι εξωτερικα ιδιο...

κ μ λενε οτι δν ξερουν ακομα.

κ μαλλον θα μοιαζει στο FR λενε.

ξερει κανεις τπτ?

ξενερωσα τωρα.το fr ειναι χαλια εμφανισιακα,να μ πεις:βαλε αλλους προφυλακτηρες... (δ λεει το ηθελα ετοιμο οχι να σκαω κ αλλα απο δω κ απο κει

Ναι σε αυστηρό δυναμόμετρο και δεν είναι έτοιμο ακόμα.

Πάντως επειδή είχα το top gun ice σε διαβεβαιώ πως αν έχεις μετρητά τα χρήματα καλύτερα να πάρεις το 101sport και να το φτιάξεις όπως εσύ προτιμάς ;)

θα δουμε...

σημερα παω να δω ενα ακομη που χει μεινει top κ αν ειναι θα το παρω.

αλλιως μαλλον αυτο που ειπες θα κανω.

(το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι το ΤΟP μου αρεσει παρα πολυ κ δν θελω να του κανω τπτ αλλο)

καλα ναι..δν το συζητω!

αμαξαρα το καινουργιο GT 170 με 1400cc.

αλλα μου χει κατσει το topgun!βρηκα ενα σε χρωμα ανθρακι με τα ζαντικα,αλλα χωρις το ice.

θα το βαλω ομως...πιστευω πως αξιζει.

τελικα θα βαλω το ice..π να τρεχω να ξυλωνω να βαζω αλλα...

ειμαι noob ακομη σε αυτα!

ας βαλω ice τωρα κ αργοτερα αν δ με φτανει :p βλεπουμε...

για gt κ πρωτο αμαξι δ το κοβω...170 αλογακια ειναι πολλα για μενα..!

εχω κ μια τρελα με το nfs απο πολυ μικρος...καταλαβαινετε!

φοραει αυτο το seatforce που τ δινει 15 αλογακια παραπανω.κ εχει μια σκουπα κ φιλτροχοανη αν δν κανω λαθος κ ακουγεται σαν τρελο!!!!!

τα ηχεια θα βαρανε καλα λετε?200W το woofer...

ice+topgun= Πατατες με αρακα.......

Αργα η γρηγορα θα το μετανιωσεις που δεν πηρες το cupra ή εστω ενα 1800 turbo του group WV.....( οπως το μετανιωσα και εγω και μετα ετρεχα για μετατροπες και τρομπετα...)

Εαν θελεις την δικη μου αποψη , μην πετας τα λεφτα σου σε κατι που μπορεις να φτιαξεις πιο μετα ( ηχοσυστηματα - οπτικες βελτιωσεις...)...

Αγορασε ενα αυτοκινητο ΕΠΙΔΩΣΕΩΝ απο μαμα ( λεγε με turbo ) , και μετα του βαζεις πανω οτι γουσταρεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.