CrazyAnt Ιανουάριος 5, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Λες και τα δικα μου μπλοκ να ειναι καπως ετσι μεσα? Τρομαζω με την σκεψη και μονο του τι θα αντικρισω οταν τα ανοιξω για καθαρισμα σε μερικεσ μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 5, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 υγρο εχω wfi με κοκκινα γραμματα το κυκλομα ειναι στημενο απο τις 19/7/09το μπλοκ του cpu ειναι επισης μαυρο αλλα δεν προλαβα να το καθαρισω θα το κανω σε μια δυο μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 5, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 @eleven αυτο που βλεπουμε προκληθηκε απο το υλικο του καπακιού; @crazyant εχω την εντυπωση πως το δικο σου κυκλωμα εχει και ζωντανους οργανισμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 5, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 i'm afraid you are right my young Padawan... Αμα του ΑΝτωΝης εγινε ετσι μετα απο 6 μηνες,εμενα που ειναι ~2 χρονια τωρα (lol και μονο που βλεπω τι γραφω φανταζομαι την εικονα των ζωντανων μεσα στο Nesquick ),θα εχει λιωσει και τον χαλκο Το μονο παρηγορο στην περιπτωση μου ειναι πως απο τη μερα που μπηκα και μετα ενα εξαμηνο το πισι δεν αναψε καθολου.Τωρα βεβαια καλο ειναι αυτο,κακο ειναι,δεν ξερω.Παντα οσον αφορα το υδροβιο ζωικο βασιλειο αναφερομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 6, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 αν βλεπω καλα εφυγε η βαφη απο το καπακι και επειδη ηταν αλουμινιο εγινε της τανας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.