greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 οτι λεει ο τιτλος.......μπορουμε να ρυθμισουμε μια εφαρμογη να τρεξει με 1 πυρηνα ΠΡΙΝ εμφανιστει στο task manager? καποιες εφαρμογες κρασαραν μερικα λεπτα αργοτερα οποτε υπηρχε χρονος να μπεις τασκ μανατζερ και να αλλαξεις τα affinity. εαν ομως η εφαρμογη δεν ξεκιναει ΚΑΝ......πως αλλαζει αυτο? μεσω run? με προσθηκη εντολης στη γραμμη των ιδιοτητων στο εικονιδιο? τα φωτα σας :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 28, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 βοηθατε ωρε παλικαριααααααααααααααααααααα.....ο γουγλης δεν μου βρισκει τιποτα:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 ’μα πάς στις ιδιότητες του εκτελέσιμου δεν έχει τιποτα; Κανα emulation mode ή τπτ τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 εχει emulation για λειτουργικο....δεν εχει για πυρηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Δεν τον ακούτε τον Onepagebook... Ντροπή σας. Γιώργο δοκίμασε αυτό και πες μας εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 lol Έψαξες στο γούγλη και ούχι στο Λάμπη; Μέγα λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 μαλλον εγραψα ελλειπες το αρχικο ποστ.εψαχνα για μια λυση μονιμη που θα ερχοταν ισως απο μια προσθηκη στο string της συντομευσης.παντως ετρεξα το προγραμμα μεσα απο το tool του OPB εχοντας τικαρισμενο μονο τον 1ο πυρηνα και τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου......ακομα ψαχνομαι να βρω τι θα κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 μπορει να μου πει καποιος ενα προγραμμα/παιχνιδι που crashαρει αν δεν μπει ενας πυρηνας σε affinity?... δεν εχω αντιμετωπισει κατι μεχρι τωρα και με παραξενευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 28, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 LineAgeΙΙ σαν πρωτο game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma LineAgeΙΙ σαν πρωτο game. LOL μια χαρά παίζει! (C4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.