Jump to content

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από yannismak [23-09-2007 16:18]

Merde (Σκ@τα) που λένε και Γάλλοι...Αλλά τι να κάνουμε...Ένα είναι το Crysis...Υπομονή αδέλφια :)

χμ....merde....κάτι από waterloo μου θυμίζει.....:T::):D

Κάντα 2 τα τσιμπήματα... :hehe:

Ελπίζω να μην σερνεται o server, σε 13' λεπτά εμένα ξεκινάει...

xmmmm.... εντάξει πάλι καλά που εχω να ασχοληθώ με άλλα πράγματα... δηλαδή αν δεν ειχα τα 24Mbps της 4net, πότε θα κατέβαινε?... την επόμενη βδομάδα? :hehe:

2001445004267748403_rs.jpg

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 23:41]

:shutup: NDA. Τουλαχιστο για τις απαιτησεις μπορείτε να μας πείτε τίποτης? :shutup:

Λενε οτι τρεχει καλυτερα απτην closed, αυτο με το NDA ειναι οντως λιγο καπως δεν εχω συμμετασχει σε πολλες beta αλλα αν κρινω απ'την προηγουμενη που ειχε NDA ( fuel of war ) μαλλον δεν ειναι κατι το ευχαριστο για οποιον θελει απλα να παιξει, καλο θα ητανε για μερικους να περιμενουν μεχρι να βγει το demo

Πρόλαβα και τσίμπησα κι εγώ ένα... και τώρα είμαι στην αναμονή για να το κατεβάσω... thanks... :) perp, κι εγώ με τα 100 Mbps με 50άρια το κατέβασα... ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:47]

:D

Πωωωωωωωω τι μας κάνεις πρωινιάτικο.......

στο 20% ειναι ακόμα... :wall:

καλα εγω μπορει να τελειωσα και το setup αλλα ψαχνω το .exe ακομα..........για ενα περιεργο λογο η εγκατασταση αφου τελειωσε δεν μου βγαλε κανενα shortcut στο exe για να τρεξω το παιχνιδι.....και ακομα ψαχνομαι....:blink:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 11:54]

αντε ρε σεις τι εγινε...για πεστε εντυπωσεις

ρε gbako εγω από σένα περιμένω....΄έλεγα ότι ενώ όλοι οι άλλοι το κατεβάζουν, ο Γιώργος τραβάει ήδη φωτο για να ποστάρει και να πει εντυπώσεις....

εμένα είχε κατέβει πριν φύγω απ το σπίτι το πρωί......αλλά KEy και τέτοια......... :( :(

ασε εφαγα πακετακι...μετακομισα και χω μεινει χωρις νετ..ευτηχως ναναι καλα ο perp ραντεβου starbucks για ανεφοδιασμο με crysis..:hehe: