lord Νοέμβριος 25, 2007 #1361 Νοέμβριος 25, 2007 μάλλον πιο πίσω πρέπει να είναι έφαγαν των ναύαρχο ένα κάρο φορές απ εκεί υπάρχει σκάλα για πάνω όπου δυστυχώς δεν έχω βρει πουθενά αυτό το cannon
giorgos th. Νοέμβριος 25, 2007 #1362 Νοέμβριος 25, 2007 ειναι στο laboratory διπλα στη ξαπλωτη καρεκλα που εκατσες για μια φαση.
subneo Νοέμβριος 25, 2007 #1363 Νοέμβριος 25, 2007 Το κουλό είναι πως και να μην το πάρεις, προχωρά κανονικά και σε κάποια φάση απλά σου λέει να lock με αυτό..Έτσι την πάτησα εγώ και μετά πάω να το πάρω αλλά η πόρτα ήταν φραγμένη..Ουσιαστικά δηλαδή αυτό είναι ένα είδος bug..
lord Νοέμβριος 25, 2007 #1364 Νοέμβριος 25, 2007 Ρε παιδιά το αεροπλανοφόρο είναι το finale ?Μου έβαλε υπότιτλους άμα βυθίστηκε
lord Νοέμβριος 25, 2007 #1366 Νοέμβριος 25, 2007 την έκανα μπήκα στο αεροπλάνο και είδα το αεροπλανοφόρο που βυθίστηκε
perp Νοέμβριος 25, 2007 #1367 Νοέμβριος 25, 2007 Αρα τελείωσες... τώρα οσον αφορά το οπλο...ούτως ή αλλος σε καθοδηγεί το map που να το βρεις και ποιο ειναι το επόμενο step.... Αντε να δουμε αν θα το κάνουν τριλογία οπως λέει το αφεντικό της Crytek ....
planetman Νοέμβριος 26, 2007 #1368 Νοέμβριος 26, 2007 Το έκανα κι εγώ εγκατάσταση. Αν και έπαιξα πάρα πολύ λίγο, στο μηχάνημα της υπογραφής παίζει σχετικά καλά στο medium. Στο high τα γραφικά απογειώνονται αλλά το frame-rate είναι χαμηλό και τα σπασίματα πάρα πολλά. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο περιβάλλον, στους ήχους της φύσης και τις σκιές από το φεγγάρι κτλ.Θα ήθελα να βάλω very high μόνο και μόνο για να δω τα γραφικά. Πώς θα το κάνω; Έχω WinXP.
Zarras Νοέμβριος 26, 2007 #1369 Νοέμβριος 26, 2007 Mαλλον βαζοντας vista, αλλά τοτε το παιχνιδι 8α το δεις σε αποσπασματα... Κατι σαν τα trailer, που βλεπεις βλεπεις και νοημα δε βγαζεις
Louris7 Νοέμβριος 26, 2007 #1370 Νοέμβριος 26, 2007 Βλεποντας και τον νεο τιτλο του thread, πως σκοτωνεις το ΤΕΡΑΣ???... Αυτο με τα μπλε, τερατια ποδαρακια, που σε πεταει σαν μπαλακι αμα σε πιασει, και σε παγωνει........ Εχω ενα οπλο , το οποιο lock πανω του δεν κανει.... Τι πρεπει να κανω?.... Και απο οτι διαβασα δεν ειναι αυτο το τελευταιο τερατακι...Υπαρχει αλλο μετα...
f117 Νοέμβριος 26, 2007 #1371 Νοέμβριος 26, 2007 έχει κολπέτο που βάζεις τα very high στα xp......αλλά το αγνοώ
DJD Νοέμβριος 26, 2007 #1372 Νοέμβριος 26, 2007 Κατεβάστε τα cvars και απλά αντικαταστήστε τον φάκελο.game.rar
Louris7 Νοέμβριος 26, 2007 #1373 Νοέμβριος 26, 2007 Παράθεση Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:33] Κατεβάστε τα cvars και απλά αντικαταστήστε τον φάκελο. Και με αυτο τι γινεται?...Μπορείς να επιλεξεις απο τα settings Very High σε XP?....
DJD Νοέμβριος 26, 2007 #1374 Νοέμβριος 26, 2007 Τα βάζεις όλα high. Σώνεις και κλείνεις το παιχνίδι. Αντικαθιστάς τα αρχεία.. κι έχεις very high quality σε xp.Σημείωση: Δεν έχεις επιλογή very high, απλά είναι very high.
sstav Νοέμβριος 26, 2007 #1375 Νοέμβριος 26, 2007 Ρε παίδες εντάξει...γράφει το thread spoilers inside αλλά επείδή ανάμεσα στα spoilers γράφονται και άλλα πράγματα (πχ το παραπάνω θέμα για την ενεργοποίηση των Very high σε xP ) θα ήταν καλό όταν γράφετε spoilers να υπάρχει η αντίστοιχη ειδοποίηση στην αρχή του post και να μαυρίζει το παρακάτω κείμενο (υπάρχει η δυνατότητα αυτή δεν ξέρω;;; admin;;
jpavly Νοέμβριος 26, 2007 #1376 Νοέμβριος 26, 2007 Παράθεση Αρχική απάντηση από sstav Ρε παίδες εντάξει...γράφει το thread spoilers inside αλλά επείδή ανάμεσα στα spoilers γράφονται και άλλα πράγματα (πχ το παραπάνω θέμα για την ενεργοποίηση των Very high σε xP ) θα ήταν καλό όταν γράφετε spoilers να υπάρχει η αντίστοιχη ειδοποίηση στην αρχή του post και να μαυρίζει το παρακάτω κείμενο (υπάρχει η δυνατότητα αυτή δεν ξέρω;;; admin;; Όποιος θέλει το γράφει στο post του βρε, δεν την κάνω τη δουλειά, σταμάτησα να διαβάζω το thread γιατί δεν μου αρέσουν τα spoils Να μαυρίζει όχι, αλλά μπορεί να το γράψει με Silver γράμματα που θέλουν select για να φανούν.
geogeoland Νοέμβριος 26, 2007 #1377 Νοέμβριος 26, 2007 Παράθεση Αρχική απάντηση από Louris7 Βλεποντας και τον νεο τιτλο του thread, πως σκοτωνεις το ΤΕΡΑΣ???... Αυτο με τα μπλε, τερατια ποδαρακια, που σε πεταει σαν μπαλακι αμα σε πιασει, και σε παγωνει........ Εχω ενα οπλο , το οποιο lock πανω του δεν κανει.... Τι πρεπει να κανω?.... Και απο οτι διαβασα δεν ειναι αυτο το τελευταιο τερατακι...Υπαρχει αλλο μετα... Λεπόν... το όπλο με το lock που λες, εδώ σου είναι απολύτως άχρηστο. Για να το σκοτώσεις αυτό πας πίσω πίσω, παίρνεις το minigun, και με 3 ταινίες στο normal το έχεις καθαρίσει. Έχει και ενα κουτί με ατελείωτες μπαζούκες λίγο πιο μπροστά κι έτσι κάνεις δουλειά. Το κανόνι σου μετά θα το χρειαστείς.
Louris7 Νοέμβριος 26, 2007 #1378 Νοέμβριος 26, 2007 Παράθεση Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 11:20] Λεπόν... το όπλο με το lock που λες, εδώ σου είναι απολύτως άχρηστο. Για να το σκοτώσεις αυτό πας πίσω πίσω, παίρνεις το minigun, και με 3 ταινίες στο normal το έχεις καθαρίσει. Έχει και ενα κουτί με ατελείωτες μπαζούκες λίγο πιο μπροστά κι έτσι κάνεις δουλειά. Το κανόνι σου μετά θα το χρειαστείς. Ναι....Εχω την τυχη να το παιζω στο high... Ειχα την εντυπωση, επειδη το ειχα σταματησει εκει με το αεροπλανο, οτι το ειχα τελειωσει , αλλα εχει κ αλλο λιγο απ οτι βλεπω...
Zarras Νοέμβριος 26, 2007 #1379 Νοέμβριος 26, 2007 το τι ειναι Spoil και τι οχι, ειναι παντελως υποκειμενικο.Για παραδειγμα, εγω προσπαθησα να μαζεψω τον κοσμο, να παμε σε ενα σερβερνα παιξουμε ολοι μαζι, πεταγετε ο αλλος λεει"πατε σε αλλο θρεντ να τα πειτε".Οποτε τι να κανουμε? να ανοιξουμε αλλα 10 θρεντ για το crysis? τοτε θα γυρισετεκαι θα πειτε "αααα εχετε κανει 100 θρεντ για το crysis, δε μπορουσατε να κανετε 1?!?"Νομιζω βλεπετε την υποκειμενικοτητα του ολου θεματος.Επισης ειναι -αδυνατον- σε θρεντ 69 σελιδων να μην υπαρχουν και ασχετα ποστς...εκτος αν θελετε ρομποτακια χρηστες κτλπ κτλπ (φανταζομαι πως οχι)
jpavly Νοέμβριος 26, 2007 #1380 Νοέμβριος 26, 2007 Καλά αρχηγέ μη βαράς, δεν σου είπα τίποτα. Actually, δεν είπα σε κανέναν τίποτα. Δικαίωμα του καθενός είναι να λέει ότι θέλει από την υπόθεση του παιχνιδιού. Όπως είναι και δικαίωμα του καθενός να θέλει να τα δει χωρίς να τα ξέρει για να ξαφνιαστεί. Θεωρώ σωστό όταν λες ή δείχνεις κάτι από την υπόθεση καλό είναι να το λες πρώτα. Κανένα κακό δεν έγινε, απλά δεν φταίνε σε τίποτα όσοι θέλουν να κρατήσουν την αγωνία τους να μην τους ενημερώνουμε ΥΓ: Σχετικά με το "να πάτε σε άλλο thread" report το post και ξέρουμε εμείς τι να κάνουμε
Recommended Posts