Jump to content

Crysis

knight_77

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 19:42]

Δεν μου λέτε ρε μόρτες.... κάνα παλικάρι με 2900 και Vista είτε 32είτε 64 υπάρχει να μας πει επιδόσεις/εντυπώσεις?

Λοιπον αστα και βράστα ....θα πείτε φταίει η ανάλυση της οθόνης και το δέχομαι

Setup1: 1900x1200 Vista32 - Very high : FPS 4-13

Setup2: 1900x1200 Vista32 - High (recommended): FPS 14 -20

Setup3: 1900x1200 Vista32- Medium (με 1-2 settings στο high) : FPS 17-23

Και στο 3ο setup υπήρχαν σπασίματα κτλ...γενικά ήταν unplayable....

Απογοητεύτηκα....ουτε καν screenshots δεν μπορούσα να τραβήξω....

Δηλαδή αυτοί με τις μεγάλες οθόνες θέλουν τουλάχιστον 8800gtx SLI για να τρέξουν ομαλά

Bye bye Crysis .... for now

Αρχική απάντηση από sstav

Λοιπον αστα και βράστα ....θα πείτε φταίει η ανάλυση της οθόνης και το δέχομαι

Setup1: 1900x1200 Vista32 - Very high : FPS 4-13

Setup2: 1900x1200 Vista32 - High (recommended): FPS 14 -20

Setup3: 1900x1200 Vista32- Medium (με 1-2 settings στο high) : FPS 17-23

Και στο 3ο setup υπήρχαν σπασίματα κτλ...γενικά ήταν unplayable....

Απογοητεύτηκα....ουτε καν screenshots δεν μπορούσα να τραβήξω....

Δηλαδή αυτοί με τις μεγάλες οθόνες θέλουν τουλάχιστον 8800gtx SLI για να τρέξουν ομαλά

Bye bye Crysis .... for now

ριχτου αλλη μια 2900 used πανω...και θα παρει τα πανω του.....εισαι σιγουρος με medium settings και τα shaders σε low? απο τα shaders τσιμπας και κανα 15αρι φρειμς...για ψαχτο λιγο..

μπες και δω http://forums.tweakguides.com/showthread.php?p=75350#post75350

ειναι αλανια εκει το παλευουν το θεμα... :D

εκτος αν θες να σου δωσω ενα σονυ 17αρι τφτ που χω spare...να το παιξεις ολα ultra high...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 20:46]

ριχτου αλλη μια 2900 used πανω...και θα παρει τα πανω του.....εισαι σιγουρος με medium settings και τα shaders σε low? απο τα shaders τσιμπας και κανα 15αρι φρειμς...για ψαχτο λιγο..

μπες και δω http://forums.tweakguides.com/showthread.php?p=75350#post75350

ειναι αλανια εκει το παλευουν το θεμα... :D

εκτος αν θες να σου δωσω ενα σονυ 17αρι τφτ που χω spare...να το παιξεις ολα ultra high...:hehe:

ρε Γιώργο δεν μου κάνει καρδιά να τα βάλω στο Medium. Low.... θα το δοκιμάσω βεβαια για το demo ....αλλά το κανονικό παιχνίδι θα το τρέξω με την νέα μου καρτούλα (όταν βγει...)

Εχω και γω μια ΕΙζο 17 στο γραφείο ...θα την φέρω σπίτι μου φαίνεται...δεν μπορώ όμως ούτε να την βλέπω εχοντας συνηθίσει στην 24"...

Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο. Να επισημανω το επαιξα στο 1ο PC με XP και details sto HIGH 1680x1050και ειχε φοβερα γραφικα. Μετα το εβαλα στο 2ο PC σε VISTA 64 με details VERY HIGH 1024x768 και και τα γραφικα ηταν τελεια, η αποδοση ομως ηταν 4fps περιπου.

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 20:48]

Το Νοέμβρη-Δεκέμβρη δεν υποτίθεται ότι θα βγούν οι 9800?

δυστυχώς ελλείψει ανταγωνισμού την κάρτα θα την βγάλει Μάρτιο....εκτός αν η ΑΤΙ βγάλει καμμια μαλ#@% (δεν την ξαναπατάω) οπότε και η nvidia ρίξει στην αγορά νωρίτερα (Πληροφορίες λένε ότι η κάρτα είναι έτοιμη και ανάλογα με τον ανταγωνισμό αν υπάρξει τα ρολόγια θα ρυθμιστούν ανάλογα)

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 20:42]

Vista x64

8800GTx @620/983

:-O 17-21FPS:-O

Το πιο βασικό .....Το texture filtering quality το έχεις στο high quality

βαλτο στο quality. Οπτικά δεν έχεις διαφορες.

και τα ΑΑ βγαλτα.

Όσο και να κλοκαρω τον 6600 πάνω απο 3.0GHz δεν βλέπω διαφορές.

Εμένα αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως με 30 καρέ είναι απόλυτα playable.Εγώ και με 25 δεν έχω πρόβλημα, κάποιοι άλλοι ίσως είναι πιο αυστηροί ή ευαίσθητοι, πάντως νομίζω με 30 όσο απαιτητικός κι αν είσαι δεν έχεις πρόβλημα.

Επίσης δεύτερο σημείο που πρόσεξα είναι πως με τους 169.01 έχει μια κάποια διαφορά στις επιδόσεις.Τουλάχιστον σε μένα με 8800gts 320 στα 1280 χωρίς aa είναι απόλυτα ομαλό.

Τρίτον δε μπόρεσα να βρω διαφορά χωρίς aa και με διπλό/τετραπλό που δοκίμασα.Βέβαια επειδή θέλω να βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις και να το απολαύσω όσο το δυνατόν καλύτερα είμαι στην πολύ αρχή και λόγω της νύχτας κιόλας παίζει να μην τη βλέπω τη διαφορά.Αλλά και χωρίς φίλτρα δε μπορώ να βρω jagging καθόλου. :blink:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 20:49]

zarras κοψε φιλος το AA και AF...βαλτο application preference...και ενεργοποιησε και το triple buffering

ok για το AA & AF, αλλά το triple buff γιατι on?

"Turning on this setting improves performance when Vert. synch is also turned on"

To V synch το εχω παντα off

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 20:18]

Εδώ είμαι.

Λοιπόν αμα πας με 1680χ1050 και όλα High παίρνω το πτηνόν.

Βασικά παίζω αποδεκτά στο 1440χ, ΑΑ 4χ και όλα στο High.

Aποδεκτά σημαίνει καμια φορά τρώει κανα σπασιματάκι αλλα γενικά δεν έχει προβλήματα.

Δεν έχω βάλει φραπς για να σας πω συγκεκριμένα.

Μπορώ να πώ πάντος οτι είμαι ευχαριστημένος.

Τρελό γραφικό πάντος παιδιά.

Α ρε Hohenstaufen... μισές δουλειές ρε μορτ... :p κατέβασε το fraps και πες μας πόσο πιάνεις με ολα high, χωρίς ΑΑ στα 1680Χ1050 + vista + 2900....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 20:21]

λετε να ριξουμε τα βιστα πανω..αυτο το ultra high με προβληματισε...ισως ο πιο σοβαρος λογος μεχρι στιγμης για να τα περασω...:hehe:

Αστα το ίδιο σκέφτομαι και εγώ...

Τουλάχιστον ρε παίδες όσοι εχετε vista και μπορείτε να βάλετε ultra high με GTS/GTX/ULTRA δεν μπορείτε να μας πείτε διαφορές στο FRAPS? Ούτε restart δεν θέλει....

@ sstav

Καταρχήν μην σε παίρνει από κάτω... εντάξει το περιμέναμε εξάλλου... τώρα μπορείς απλά να δοκιμάσεις εναλλακτικές λύσεις...

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 20:50]

ρε Γιώργο δεν μου κάνει καρδιά να τα βάλω στο Medium. Low.... θα το δοκιμάσω βεβαια για το demo ....αλλά το κανονικό παιχνίδι θα το τρέξω με την νέα μου καρτούλα (όταν βγει...)

Εχω και γω μια ΕΙζο 17 στο γραφείο ...θα την φέρω σπίτι μου φαίνεται...δεν μπορώ όμως ούτε να την βλέπω εχοντας συνηθίσει στην 24"...

γιατι ρε συ? δηλαδη ενα παιχνιδι αξιζει μονο σε ultra settings?...μην τρελλαθουμε τελειως...ψαχτο λιγο...παιξε με τις ρυθμισεις γενικα προσαρμοσε το σε ενα σημειο που θα ναι playable...και μην ξεχνας οτι το μεγαλυτερο καψιμο θα πεσει σε μουλτι...που πλεον δεν θα σε νοιαζουν οι ρυθμισεις και οι λεπτομερειες των γραφικων....

ξεχνας ενα πολυ βασικο παραγοντα το gameplay που ειναι το πιο δυνατο σημειο του crysis...

και μολις αναβαθμισεις το ξαναπαιζεις...στην τελικη οταν επιλεγουμε μια τετοια αναλυση φροντιζουμε και το hardware που χουμε να μπορει να την σηκωσει χωρις προβληματα...ειδικα εσυ που τρεχεις τετοια fps...

για να μην σας μπερδευω με τα frames που ανεφερα νωριτερα ξεχασα να προσθεσω οτι:

Vsync=off

AA=off

το παιχνιδι για μενα μετα τα 1280χ1024 θελει gtx για να τα δειτε ολα στο φουλ.

απο οτι φαινεται οι ΑΤΙ-αδες ειναι αδικημενοι απο τους υπαρχοντες drivers.

βοηθαει τρελα να εχετε γρηγορους σκληρους δισκους.

επισης θεωρω οτι μπορειτε να ψαχτειτε λιγακι με τα graphic settings ωστε να ριξετε μια σκαλα σε 1-2 ρυθμισεις που δεν σας αλλαζουν τραγικα το παιχνιδι.

πιστεψτε με οτι με περισσοτερα frames και λιγο λιγοτερες αντανακλασεις ή σκιες θα το ευχαριστηθειτε πολυ καλυτερα