ILIASP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 κλαησπερα εχω ενα laptop acer 5672wlmi το ζητουμενο ειναι το εξης ... υπαρχει εξοδο εικονας dvi και εξοδο ηχου mini jack s\pdif θελω να εχω την δυνατοτητα να το δουλεψω και σαν htpc απο εξοδο εικονας ειμαστε οκ απο ηχο τι κανουμε ;; αυοτ που ρωτησα και εμαθα ειναι οτι χρειαζομαι ενα καλωδιο απο mini jack σε coaxila... το δοκιμασα και τζιφος.... πηρα το coaxial και εβαλα ανταπτορα απο rca σε mini jack η δοκιμη εγινε και απο τις δυο εξοδους...τζιφος ερωτηση : ο ανταπτορας που δουλεψα ηταν σε stereo mini jack μηπως πρεπει να ειναι σε monο ;; το προγραμμα της καρτας ηχου δεν εχει επιλογη πολων ηχειων εχει μονο headphones kai stereo αλλα και επιλογη s\pdif την οποια και επιλεγω ....τζιιφοςςς.. η καρτα ηχου υποστηριζει πολυκαναλο ηχο ;;;;; :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Μου φαινεται πως δεν θα δουλεψει ο mini-jack ανταπτορας. Στο δικο μου htpc χρησιμοποιω coaxial σε coaxial (μοιαζει με το κλασσικο rca δηλαδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 και στο δικο μου home cinema εχω coaxial και optical αλλα εδω dεν μπορω να το κανωγιαιτ βλεπεις η εξοδος ναι μεν ειναι ψηφιακη αλλα mini jack ..τι αλλο μπορω να κανω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.