Jump to content

Zyxel ISDN BRI ROUTER.Ξέκλείδωμα?ΒΟΛΤΑ?

gmezertz2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχάς καλησπέρα σε όλους . Νέος εδώ και καλώς σας βρήκα.

Έχω ένα προβλημα με έναν ISDN Router της εταιρίας Zyxel Μοντέλο Prestige 480.

Ο προηγούμενος τεχνικός φοιτητής ο οποίος έστησε τον σιγκεκριμένο router ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ.

Και προφανώς νευρίασε.Και .... τον κλείδωσε... και ερχομαι τώρα εγώ να τον ξεκλειδώσω.

Του έκανα ότι τυπου attack μπορείτε να φανταστείτε.

Brute-force - Dictionary - Numeric...κλπ κλπ κλπ. Το πρόβλημα μου είναι οτι επειδή είναι και παλίο σχετικά μοντέλο ο συγκεκριμένος router ΔΕΝ υποστηρίζει SMB community string.To οποίο εάν θα υπήρχε θα γινόταν η δουλειά μας.

Θα μου πείς κάντον reset.Δεκτόν.

Το σειριακό καλώδιο το έχουν χάσει οι αγαπητοί μας δημόσιοι υπάλληλοι.Οπότε..Αγοράζεις ένα αλλο.Βέβαια δέν ειμαι σίγουρος εάν παίρνει όλα τα σειριακά καλώδια ή εάν δέχεται αποκλειστικά το δικό του.Τέλως πάντων. Πάμε μεσω καλωδίου...

Πάω να κάνω Telnet me to Router ΚΛΕΙΣΤΟ.Οπως λένε οι οδηγίες.Το default configuration file έτοιμο προς upload στο δίσκο.Ανα χείρας. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ROUTER!.ΜΑ ΚΑΜΙΑ.

Πάω να κάνω Telnet me to Router ΑΝΟΙΚΤΟ.Οπως ΔΕΝ λένε οι οδηγίες.Το default configuration file έτοιμο προς upload στο δίσκο.Ανα χείρας. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ROUTER!.ΜΑ ΚΑΜΙΑ.

Παμε μέσω Ethernet λέω ....ΟΠΑ... Οδηγίες λένε οτι μόνο μέσω καλωδίου μπορείς να κάνεις upload to default config file (δηλαδή reset για αυτούς.) Κουμπάκια τριγύρω απο το router 0 κανένα.

telnet 10.3.1.1 .... Give the password (rakintzis) password?password?μα αφού ΔΕΝ το ξέρω σε λέω.

Για να μη σας πρήζω τέλως πάντων αυτο το πράγμα δέν συμβαίνει μόνο σε μένα .

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ???

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ PING ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

1000 ευχαριστώ για τον χρόνο σας και που με ακούσατε.

gmezertz@gmail.com

Δεν ξερω αν βοηθησει

I forget the SMT password and I need to configure the router, what should I

do?

A: In this case, you need to upload the default configuration file to reset the

SMT password to 1234.

The procedure for uploading the configuration file via the console port is as

follows.

a. Enter debug mode when powering on the Prestige using a terminal

emulator

b. Enter `ATLC` to start the uploading.

c. Use X-modem protocol to transfer the configuration file.

d. Enter `ATGO` to restart the Prestige.

Έχεις βρει κάπου στο inet οδηγίες για το μηχανάκι να δούμε τι μπορεί να κάνει;

Λοιπόν από αυτά που διαβάζω πρέπει να έχεις στην κατοχή σου το configuration file που θα ανεβάσεις στο μηχανάκι, κάτι που έχει όνομα p480.rom με έμφαση στην κατάληξη rom.

Μετά δεν κάνεις telnet όπως λέει στις οδηγίες, αλλά μέσω του προγράμματος hyper terminal των windows (ή minicom στο linux) μπαίνεις στην κονσόλα του zyxel με τα χαρακτηριστικά που σου δίνει (8n1). Μετά ανάβεις το zyxel και παίρνεις απάντηση από αυτό. Κατόπιν μπαίνεις στο debug mode και έπειτα του στέλνεις το αρχείο με τις default ρυθμίσεις με XMODEM και τελειώνεις με το atgo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.