Jump to content



Θα ήθελα την γνώμη σας


Nickman

Recommended Posts

Πρόκειται να μου χρίσουν ενα pcακι (και μην αρχίσετε τις ζήλιες ε?) αποτελούμενο απο Gigabyte μητρική, Athlon 3200\64, 1gb μνήμη, και 6800gt. Βασικά πρόκειται για μία παιχνιδομηχανή που θα τρέχει μόνο παιχνίδια. Επειδή είμαι σε δίλημμα όσον αφορά το λειτουργικό θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. 64 ή 32?

Link to comment
Share on other sites

32μπιτα ΣΤΕΓΝΑ......ειμαι γνωστος εδω μεσα για το τι ζορι εχω τραβηξει με 64μπιτα....ειτε ΧΡ ειτε 2003.......διαφορα σε επιδοσεις μηδενικες.τουλαχιστον δεν φαινονται με μια γρηγορη ματια.

ενα ακομα κακο τους ειναι η πολυ μικρη ακομα υποστηριξη....32μπιτα απο μενα 100%.

Link to comment
Share on other sites

η 64bit τεχνολογία θεωρητικά είναι ανώτερη από την 32άρα. Αλλά επειδή είναι πολύ νωρις ακόμα γι' αυτήν την τεχνολογία και λόγω ελλειπης υποστύριξης θα προτιμούσα την 32άρα

Link to comment
Share on other sites

με τα vista νομιζω θα αλλαξουν τα πραγματα αλλα μεχρι τοτε και απο μενα 32bitα.μετα τα vista μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις πολλα πραγματα εκτος του λειτουργικου...

Link to comment
Share on other sites

απο ανακοινωσεις τωρα δε θυμαμαι που και απο καποιους που κατεβασαν καποιες beta απο εδω μεσα νομιζω ειχαν πει οτι ειναι σε δυο εκδοσεις 64και 32.αλλα αποτι λενε πολυ πολυ βαρια αν ρωτατε αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από haRRis [Σήμερα, στις 15:23]

καλυτερα 32bit.

ποιος δεν θελει 64 αλλα...

Θα τα βαλουμε και τα 64 οταν ερθει ο καιρος τους...

Αλλα μεχρι τοτε 32bit και υπομονη...........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.