Jump to content

LG CRT F900B + USB?

tahlias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαιρετώ τον κόσμο στο forum αυτό.Εχω μια LG f900b crt που έχει πίσω κάποιες εξόδους usb.Μπορώ να συνδέσω συσκευές usb επάνω της και να τροφοδοτούνται από την οθόνη?

Πρέπει να έχει και μια είσοδο USB. Εκεί θα συνδέσεις ένα USB καλώδιο, σαν αυτό των εκτυπωτών και θα δουλεύει το όλο πράμα σαν USB hub.

Καλα ορισμενες φορες ανακαλυπτω οτι ειμαι λιγο νουμερο....

Διαβαζοντας αυτο το θεμα ανκαλυψα οτι η G420 που εχω τα τελευταια 3 χρονια εχει κρυμενες στη δεξια πλευρα (η οποια βλεπει τοιχο γ@μω τη γκινια μου και δεν φαινεται) 4 USB τις οποιες ειδα μολις σημερα....

Μπραβο μου:clap: :clap:

ε για mouse keyboard headset και mp3 player μια χαρα ειναι :D btw ΟΛΕΣ οι F900P εχουνε αυτες τις USB ?

Οι F900P έχουν 4 θήρες, οι F900Β έχουν 2. Αλλά είναι για λίγα πράγματα σαν αυτά που λέει ο GruntGR. Μην βάλετε τίποτα βαρβάτο πάνω εκεί.

Για περισσότερα στο manual.

• 2 weeks later...

εφόσον έχει 2 usb και μια firewire αν συνδέσω στην μια το usb που θα καταλήγει στο pc για να το κάνω hub θα περισσεύει άλλη μια? είναι όντως usb1.1?

Απο αλλου πρεπει να συνδεεται και οχι εκει που ειναι οι δυο θυρες. συνηθως ειναι απο πισω. Μαλλον αυτη που νομιζεις firewire ειναι για να το συνδεσεις με το usb.Δεν υπαρχει λογικη στο να βγαζει 1 θυρα απο το οτιδηποτε αφου μια χανεις.Γιατι να το κανουν; για προεκταση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.