Jump to content

Φαταουλες Νο2 - Το μεγάλο ΦΑΓΟΠΟΤΙ - athens reloaded

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Ελα να βλεπω κοσμο για μασουλημα!Απ'οτι βλεπω βολευει Παρασκευη οπως την προηγουμενη φορα!Φτιαχνω λιστα..μεχρι τωρα:

deadlock7

SLN :inlove: (δεν το 'θελα το smily αυθορμητα βγηκε :p )

YDinopoulos

haris1984

spresv

trendy

knight_77

Δε μου λέτε επειδή ψιλοψήνομαι. Δεν κανονίζουμε να πάμε στην πιτσαρία που έλεγε ο Κοπρίτης(Καστέλλα στο καλαμάκι), σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πίτσα είναι καλύτερη και από προφιτερόλ (μ'ενα σμπάρο δυο τρυγόνια)

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 04:58]

Δε μου λέτε επειδή ψιλοψήνομαι. Δεν κανονίζουμε να πάμε στην πιτσαρία που έλεγε ο Κοπρίτης(Καστέλλα στο καλαμάκι), σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πίτσα είναι καλύτερη και από προφιτερόλ (μ'ενα σμπάρο δυο τρυγόνια)

Βρε αν εχει τοσο πολυ χωρο παμε τι να πω!Κοπριτ..ε κοπριτ!

Darkcount κι εγω το ιδιο βλεπω,αλλα ελπιζω οτι θα εχουμε συμμετοχη μεχρι αυριο ανω των 10 ατομων για να κλεισουμε.Αντε σαν Mod κανε τα κονε να ερθουν και οι υπολοιποι..:flower:

Εγώ είμαι μέσα απο την προπερασμένη βδομάδα που έπεσε η ιδέα. Σαν μοντ να κάνω τι? Να πάρω έναν έναν απο το χεράκι?

Βασικα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ποιος θα το οργανώσει. Ο winefather Γιώργος δεν έχει δείξει σημάδια ότι θα το ρεγουλάρει το θέμα. Ο Βασίλης επίσης έχει να φανεί καιρό στο θρεντ...αρα τσάμπα μπαίνουμε και λεμε όλοι "εγω μέσα"

Ποιος θα κλεισει το όποιο μαγαζί τελικώς?

ρε παιδια σας ειπα , ειστε χρονια στην αθηνα ενα καλο μαγαζακι δε μπορειτε να προτεινετε? βρειτε μαγαζι και κανονιζω εγω , αλλα να ειναι ευρυχωρο , σχετικα φτηνο , και να ειναι προσβασιμο. η λαδοκολλα ητανε η αρχη , ας παμε καπου πιο ψαγμενα αυτη τη φορα

Η παλια ιδεα για Βλαχικα ειναι μακρια?Δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο με ανεση χωρου και κυριως parking!Γιωργο αν αποφασιστει μερος παμε και μαζι.Ηδη εχω αρχισει την διαιτα για να τα βγαλω περα μαθαυριο..:p

Επειδη οι μερες πλησιαζουν και δεν βλεπω μεγαλη ανταποκριση..κανω την εξης δηλωση.Θα μοιραστουν μοναδικα αυτογραφα αξιοτιμου μελους του φορουμ (ακα "χαμογελαστο αγορι με τρελα&κορδελα").

post-470-1416072539,2017_thumb.jpg

post-470-1416072539,2017_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.