YDinopoulos Απρίλιος 11, 2006 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αυτο ειναι αληθεια. Σαββατο ειχα την ηλιθια ιδεα να παω ενπλω για καφε. Τι το ηθελα...45' εκανα! Και μενω κ Γλυφαδα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 11, 2006 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Για Παρασκευη μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 11, 2006 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Παρασκευή μόνο μέσα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 11, 2006 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Kαι εγω Παρασκευη μπορω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 11, 2006 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Ελα να βλεπω κοσμο για μασουλημα!Απ'οτι βλεπω βολευει Παρασκευη οπως την προηγουμενη φορα!Φτιαχνω λιστα..μεχρι τωρα: deadlock7 SLN (δεν το 'θελα το smily αυθορμητα βγηκε ) YDinopoulos haris1984 spresv trendy knight_77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 12, 2006 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Δε μου λέτε επειδή ψιλοψήνομαι. Δεν κανονίζουμε να πάμε στην πιτσαρία που έλεγε ο Κοπρίτης(Καστέλλα στο καλαμάκι), σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πίτσα είναι καλύτερη και από προφιτερόλ (μ'ενα σμπάρο δυο τρυγόνια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 12, 2006 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ^^Καλη ιδεα κ αυτη ![Τσιπης Μode] Δεν παμε σε καμια βραδια πιτσας σε Ρizza Hut ??? [Τσιπης Μode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 12, 2006 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Η μέρα είναι Τετάρτη και ακόμα να κατασταλάξουμε κάπου...πάλυ άκυρο το βλέπω να τρώει το θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Απρίλιος 12, 2006 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ 95%.....λαδοκολλα ετσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 12, 2006 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 04:58] Δε μου λέτε επειδή ψιλοψήνομαι. Δεν κανονίζουμε να πάμε στην πιτσαρία που έλεγε ο Κοπρίτης(Καστέλλα στο καλαμάκι), σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πίτσα είναι καλύτερη και από προφιτερόλ (μ'ενα σμπάρο δυο τρυγόνια) Βρε αν εχει τοσο πολυ χωρο παμε τι να πω!Κοπριτ..ε κοπριτ!Darkcount κι εγω το ιδιο βλεπω,αλλα ελπιζω οτι θα εχουμε συμμετοχη μεχρι αυριο ανω των 10 ατομων για να κλεισουμε.Αντε σαν Mod κανε τα κονε να ερθουν και οι υπολοιποι..:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 12, 2006 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Εγώ είμαι μέσα απο την προπερασμένη βδομάδα που έπεσε η ιδέα. Σαν μοντ να κάνω τι? Να πάρω έναν έναν απο το χεράκι?Βασικα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ποιος θα το οργανώσει. Ο winefather Γιώργος δεν έχει δείξει σημάδια ότι θα το ρεγουλάρει το θέμα. Ο Βασίλης επίσης έχει να φανεί καιρό στο θρεντ...αρα τσάμπα μπαίνουμε και λεμε όλοι "εγω μέσα"Ποιος θα κλεισει το όποιο μαγαζί τελικώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 12, 2006 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ρε παιδια σας ειπα , ειστε χρονια στην αθηνα ενα καλο μαγαζακι δε μπορειτε να προτεινετε? βρειτε μαγαζι και κανονιζω εγω , αλλα να ειναι ευρυχωρο , σχετικα φτηνο , και να ειναι προσβασιμο. η λαδοκολλα ητανε η αρχη , ας παμε καπου πιο ψαγμενα αυτη τη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Απρίλιος 12, 2006 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Και εγω μεσα . Οι εμπειροι του ειδους ας προτεινουν το μαγαζι που θα τιμησουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 12, 2006 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 pizza αποκλειεται εγω σε πιτσαρια δε παω με τπτ. θελω να πεφτουνε πτωματα στο τραπεζι , pizza ειναι για σπιτι με μπαλα και μπυριτσα χαβαλε , το κοψιδι ειναι πανυγηρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 12, 2006 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gkaαλλα να ειναι ευρυχωρο , σχετικα φτηνο , και να ειναι προσβασιμο. ακριβώς κάπου κεντρικά να μπορούμε να μαζευτούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 12, 2006 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Η παλια ιδεα για Βλαχικα ειναι μακρια?Δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο με ανεση χωρου και κυριως parking!Γιωργο αν αποφασιστει μερος παμε και μαζι.Ηδη εχω αρχισει την διαιτα για να τα βγαλω περα μαθαυριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 12, 2006 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Επειδη οι μερες πλησιαζουν και δεν βλεπω μεγαλη ανταποκριση..κανω την εξης δηλωση.Θα μοιραστουν μοναδικα αυτογραφα αξιοτιμου μελους του φορουμ (ακα "χαμογελαστο αγορι με τρελα&κορδελα"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 12, 2006 #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 R O F L !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 14, 2006 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Πάλι δεν πάμε κάπου, ε;Μου είπαν για ένα έκτακτο βραδυνό στη δουλειά οπότε μάλλον θα πάω να βγάλω τίποτις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.