Jump to content

Φαταουλες Νο2 - Το μεγάλο ΦΑΓΟΠΟΤΙ - athens reloaded

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Ποιος κάνει τη διοργάνωση ρε παλικάρια? Γιώργο το έχεις αναλάβει το θέμα?

Επόμενη βδομάδα οκ και απο μένα. Ξεκάθαρες συμμετοχές για να μην έχουμε παραπονεμένα παιδάκια πάλι σαν την άλλη φορά...και καθόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου(αν και κάποιες λουγκρίτες το φχαριστιόταν:hehe: )

Έλα να πεφτουν τα poll για την μέρα και ώρα...

χαχαχαχα.

Εγω ειμαι σιγουρα μεσα παντως για την επομενη Παρασκευη.

Γιωργο...σαν επιτιμος επι του φαγητου, δεν ανοιγεις εσυ το poll. αλλο κυρος εχει αν βλεπουν ea6gka στο "Δημιουργος" βρε παιδακι μου !:hehe::hehe:

Αρχική απάντηση από unseen

Aρε... θεσσαλονικη και παλι θεσσαλονικη... Για να μαζευτητε κανετε thread 25 σελιδες...

Εμεις καθε παρασκευη τρωμε παντως... και μαζευομαστε πολλοι!

Αφου ολοι εδω τρεχουμε σαν τους παλαβους.Που καιρος για φαγοποτια και συναφη?:(

Aρε... θεσσαλονικη και παλι θεσσαλονικη... Για να μαζευτητε κανετε thread 25 σελιδες...

Εμεις καθε παρασκευη τρωμε παντως... και μαζευομαστε πολλοι!

Ποιό εύκολο είναι να συναντήθουμε όλοι οι αθηναίοι στη θεσσαλονική παρά στην αθήνα.

• 2 weeks later...

γιατι εμεις τον παιζουμε?

βασικα το προβλημα της αθηνας ειναι οτι για να παω απο την Ηλιουπολη καπου παραλιακα για cafe κυριακη θελω 2 ωρες πηγαινε ελα... ειναι μεγαλες οι αποστασεις εδω και πολυ κινηση τα σ/κ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.