Jump to content

Κάρτα γραφικών γύρω στα 350ε

hurin

Recommended Posts

Και βέβαια τις καθορίζει αν είναι τόσο φτηνότερο. Από τη στιγμή που υπάρχει προσφορά στη συγκεκριμένη τιμή, είναι παράλογο να λέμε ότι η κάρτα είναι 80 ευρώ ακριβότερη.

Σωστά;

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

Αν δεν κάνω λάθος στον Βερόπουλο την έχει λίγο φθηνότερα.

Τουλάχιστον το δώρο το πήρες;

:p

Μια υπέροχη οδοντόβουρτσα με μπαταρία, με ειδικό κουμπί ηλεκτροπληξίας.

Γιατί κολλάτε τόσο στο πού; Την ίδια εγγύηση έχει, χαμηλότερη τιμή, με τους ανθρώπους συνεννοήθηκα... Δεν καταλαβαίνω...

Υ.Γ.: Αν ήταν χιούμορ το παραπάνω, μη λάβεις υπόψιν την απάντηση ;-)

Χιούμορ ήταν (αλλά είχε και μία δόση σοβαρότητας).

Ένας ώριμος καταναλωτής θεωρώ ότι σαφώς πρέπει να αξιολογεί το κατάστημα απ' όπου αγοράζει τόσον όσον αφορά την τιμή όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρει (τόσο προ όσο και μετά την πώληση).

Από εκεί και πέρα, αν έχει την ''ίδια εγγύηση'' αμφιβάλλω αν μπορείς να το ξέρεις (ειδικά με τον χαμό που γίνεται με τις παράλληλες εισαγωγές).

Σημείωση: Δεν έχω γνώμη για το συγκεκριμένο κατάστημα - γενικά μιλάω.

Αρχική απάντηση από hpstg

Και βέβαια τις καθορίζει αν είναι τόσο φτηνότερο. Από τη στιγμή που υπάρχει προσφορά στη συγκεκριμένη τιμή, είναι παράλογο να λέμε ότι η κάρτα είναι 80 ευρώ ακριβότερη.

Σωστά;

Αν υπάρχει ποσότητα να καλυφθεί η ζήτηση σε αυτή την τιμή τότε ναι... κάνει τόσο.

Αρχική απάντηση από spc

Ένας ώριμος καταναλωτής θεωρώ ότι σαφώς πρέπει να αξιολογεί το κατάστημα απ' όπου αγοράζει τόσον όσον αφορά την τιμή όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρει (τόσο προ όσο και μετά την πώληση).

Απο ολα αυτα που ανεφερες μονο απο εναν μπορω να εξυπηρετηθω σωστα.Εχει και γαιδουρινη υπομονη μπορω να πω. ;)

Τωρα στο μοναδικο που δεν ξερω αν κολλαω η οχι ειναι στο "ωριμος καταναλωτης" :p

Οπως εκανα βολτα στον google

Μπηκα και εγω σαν καινουργιο να δω γνωμες σχετικα με καρτα γραφικων στα 350 Ευρω μιας και τυχαινε να με ενδιαφερει και μενα το θεμα, και τι βλεπω για αλλη μια φορα

Να βγαινει εκτος θεματος

με καποιους να πεταγονται για να το παιζουν ειδημονες του μαρκετινγκ περι ζητησης και πωλησης η καποιους ειδημονες των υπολογιστων και των μετροπρογραμματων η να κανουν και τα δυο μαζι (οπως συνηθως συμβαινει απο μερικους δηθεν """Αινσταιν""" ενα πραγμα σε αυτα τα site)

προσπαθωντας ταυτοχρονα να επιβαλλουν η να περασουν και την γνωμη τους συμφωνα με το τι θεωρουν αυτoi σωστο και τι λαθος για διαφορα θεματα ειτε αυτο ειναι για μαγαζια ειτε για κατι αλλο αντι πραγματικα να βοηθανε

Μπραβο σας παννννννννννσοφοι κυριοι που τα ξερετε οοοοοοοοοοοοολα και κρινεται ειτε στα αστεια ειτε στα σοβαρα.

Κατι ξερουν καποιοι αλλοι και σας λενε Φαρισαιους, μπροστα η πισω απο την πλατη σας

χαμογελαστα η οχι και αυτοι με την σειρα τους

Τελοσπαντων απο τα λιγα και ουσιωδη (απο λιγους) που διαβασα στην αρχη αυτου του thread μαλλον η καλυτερη λυση στην τιμη τον 350 περιπου ειναι η 7900Gt παροτι εχει της αδυναμιες εναντι του Χ1900ΧΤ και γενικοτερα της σειρας Χ1*** της ΑΤΙ

Παλι καλα που πηρα και μια χρησιμη πληροφορια μεσα απο ολο αυτο το σκουπιδαριο καποιων κυριως προς το τελος η μπορει μεσα απο ολα αυτα να εβγαλα το δικο μου λαθος συμπερασμα

Οπως και να εχει αυτα τα ολιγα, ισως δεν επρεπε να κανω καν τον κοπο να απαντησω και να χασω τον χρονο μου αλλα τι να κανουμε τελικα απαντησα κακος η καλος

Γεια σας και χαρα σας

την αποφαση μου για τη καρτα γραφικων θα αγορασω παντως την πηρα και τελικα οχι απαραιτητα με την βοηθεια σας

Και βεβαια το μαγαζι ειναι αγνωστο σε μενα

Πως να μην ειμαι βεβαια αφου ζω στη θεσ/νικη...

Ενας κουκος δε φερνει την αοιξη η τιμη της χ1800χτ ειναι πανω απο 400

Αρχική απάντηση από JohnnyX

η τιμη της χ1800χτ ειναι πανω απο 400

Η τιμή της (για 512αρα μιλάμε πάντα) είναι ~360

Σε ποιο μαγαζι !??

Η πιο φτηνη απο μαγαζι θεσ/νικης συμφωνα με το skroutz ειναι 459 απο e-shop

Αρχική απάντηση από JOHNX2

εγώ παιδιά εχω μια xfx 7900gtx 512ΜΒ και θερίζει

μπράβο σου μεγάλε! θερίζει ε, φοβερό!!!!

τσοντάρεις να καλύψεις μέχρι την GTX τώρα? γύρω στα 350 ευρώ είπε το παλικάρι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.