Geo_K Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δείτε μερικές φωτο από το motherboard της Αsus A8R32-MVP DELUXE το οποίο ενσωματώνει το καινούργιο και πολλά υποσχόμενο chipset της ΑΤΙ, Xpress 3200. Ξεκινάμε λοιπόν, Η συσκευασία και το περιεχόμενο της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 CrossFire Ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Mεγειες μεγειες... Απο που και ποσα ???? Mε τι καρτες θα στησεις CF??? Λενε οτι με τους επομενουν catalyst θα μπορεις να παιζεις CF με 2χ1900 χωρις master card....το ιδιο θα ισχυει και για τις 1800 και ολη την σειρα... Νομιζω ομως οτι βιαστηκες να την παρεις...θα βγει και η DFI σε λιγο καιρο και θα σπερνει παλι οπως η σειρα με το nF4... EDIT:man..σου κλεψανε το backplate και την πλαστικη βαση του socket η μου φαινεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Ευχαριστώ Βασίλη. 195Ευρώ απο το Πλαίσιο. Προς το παρόν έχω μία κάρτα, μετά θα δούμε. Το backplate το εξαφάνισα έχεις δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Συνεχίζουμε... Bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Σε λίγο θα έχω κάποια αποτελέσματα,καθώς πρέπει πρώτα να φλασάρω το Bios.To revision της μητρικής είναι 1.03G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Το πρώτο πρόβλημα εμφανίστηκε.Δεν μπορώ να φλασάρω το bios.Προσπαθώ με το Asus EZ Flash Utility αλλά μου δείχνει error bios.Αν είναι δυνατόν...!Δεν αρχίσαμε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Geo_K Το πρώτο πρόβλημα εμφανίστηκε.Δεν μπορώ να φλασάρω το bios.Προσπαθώ με το Asus EZ Flash Utility αλλά μου δείχνει error bios.Αν είναι δυνατόν...!Δεν αρχίσαμε καλά. Γιατι δεν δοκιμαζεις με δισκετα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Τι asus Utilities,winflash,κλπ..με δισκετουλα σε dos και δεν μασαει τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αυτό με τη δισκέτα είναι.Aπλά η Αsus το ονομάζει Asus EZ Flash Utility.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.Πρώτη φορά μου συμβαίνει.Το ίδιο έκανα και με την Α8Ν32SLI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Oλοι απ'οτι βλεπω ετσι κανουν update..δεν ξερω γιατι δεν μπορεις εσυ! Επισης εδω αναφερει καποια προβληματα της μητρικης.Διαβασε το μπορει να βρεις λυσεις(δεν λεει τιποτα για το bios update δυστυχως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 27, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Δοκίμασες με:- copy bios kai dos flash utility σε μία δισκέτα- boot με άλλη δισκέτα: http://www.torontotechcenter.com/support_files/bootme.exe- copy τα περιεχόμενα της 1ης στο ramdrive (προς αποφυγή χαλασμένης δισκέτας)- flash (από ramdrive) του τύπου: awflash biosname? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Παιδιά το βρήκα!Τυπογραφικό λάθος στο manual.Το manual αναγραφεί ό,τι εφόσον έχεις κατεβάσει καινούργιο Bios πρέπει μετέπειτα να μετονομαστεί το αρχείο αυτό από 0311.ROM σε A8R32-MVP.ROM και να τοποθετηθεί σε μια δισκέτα.Η σωστή ονομασία του αρχείου είναι A8R32MVP.ROM και όχι A8R32-MVP.ROM που αναφέρει λανθασμένα το manual.Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία Bios 0311. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Το cd της μητρικής δεν έχει chipset drivers.Υποθέτω πως πρέπει να τους κατεβάσω από το site της Uli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Μάρτιος 27, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 δε χρειάζεται οδηγούς... δουλεύει απευθείας..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Και όμως χρειάζεται.Εγκατέστησα τους intergrated 2.20 και ενεργοποιήθηκε το NCQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Μάρτιος 27, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Ακούγεται ένας παράξενος ενοχλητικός ήχος (electric noise).Έχω την εντύπωση ότι προέρχεται από το Northbridge chipset της μητρικής.Ο ήχος αυτός είναι ιδιαίτερα αισθητός κατά την εκκίνηση παιχνιδιών και γίνεται ακόμα πιο έντονος κατά τη διάρκεια μετρήσεων στο 3DMark 06.Δηλαδή όταν υπάρχει αυξημένο φορτίο.Παρόμοιο περιστατικό μου είχε συμβεί και στο ASUS K8VSE.Τότε η εταιρεία είχε αποσύρει την ελαττωματική παρτίδα αντικαθιστώντας την με νεότερο Revision, λόγω προβλήματος στους πυκνωτές της μητρικής.Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο.Όσον αφορά τις μετρήσεις στο 3DMark 06, διαπίστωσα δύο διαφορετικά σκορ με διαφορά 400Mark το κάθε ένα.Στην αρχή μου έδωσε ως αποτέλεσμα 4300Μarks και έπειτα 4700Marks (στα ίδια settings πάντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.