ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Εχω παρατηρησει οτι τελευταια τα κουμπια της μηχανης μου εχουνε γινει λιγο σκληρα , καθως επισης και οταν βγαινει ο φακος κανει κατι περιεργα. Η καμερα ειναι 2 χρονων περιπου παρα κατι μηνες , σκονες , σκουπιδακια κλπ πως τα αφαιρουμε παιδες? πως μπορουμε να κανουμε μια συντηρηση στις μηχανες μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Το καλύτερο καθάρισμα θα γίνει αν ανοίξεις τη μηχανή και καθαρίσεις ένα-ένα όλα τα κομμάτια που έχουν σκόνη, γιατί όπως φαίνεται η σκόνη έχει πάει μέσα στη μηχανή και εμποδίζει τη φυσιολογική λειτουργία της... Βέβαια, πιστεύω ότι είναι μεγάλη φασαρία και δε θα θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο... (γιατί ίσως χάνεις την εγγύηση ή μπορεί να χαλάσει τελικά και η μηχανή από κάποια απροσεξία)Νομίζω το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις πεπιεσμένο αέρα στα κουμπιά και να τα καθαρίσεις γύρω-γύρω με κάτι μυτερό αλλά όχι αιχμηρό (π.χ. μια οδοντογλυφίδα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Προσεξε μονο μην ριξεις στον φακο πεπιεσμενο αερα γιατι εχει ποσοτητα λαδιου και θα χαλασει.Στον φακο παρε ενα πανακι(πχ γυαλιων) ΧΩΡΙΣ χημικα και καθαρισε τον με κυκλικες κινησεις απο το κεντρο προς τα εξω.Στα κουμπια δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τον αερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 εχετε υποψιν καμμια αντιπροσωπεια που να κανει πληρης συντηρηση μεσα εξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:50] εχετε υποψιν καμμια αντιπροσωπεια που να κανει πληρης συντηρηση μεσα εξω? αμέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από spc αμέ! εχω παει το αμαξι και δεν εμεινα ευχαριστημενος , δεν ειχε κοπελιτσες με φανελακια , rejected. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εχετε υποψιν καμμια αντιπροσωπεια που να κανει πληρης συντηρηση μεσα εξω? στην αντιπροσωπεία για καθαρισμό... τι μηχανή είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Kαι εγώ είμαι υπερ της αντιπροσωπείας μπορεί λίγο ακριβότερα αλλά σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.