Alucard Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Όλοι θυμόμαστε τους "καλούς"Μαλαισιανούς 478 με το ξεκλειδωμένο πολλαπλασιαστή. Λοιπόν πώς θα καταλάβω εάν ένας επεξεργαστής είνα απο τους "καλούς" εκτός πια απο το BIOS;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Ξεκλείδωτο πολλ/στή δεν θυμάμαι να είχε κανένας εκτός από τους ES(που δεν τους βρίσκεις σε κατάστημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Μάρτιος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 ES? Για διαφωτίστε με... εχω μείνει πίσω σε CPU θέματα. Από ότι ξέρω αυτός που έχω μέσα τώρα είναι Μαλαισιανός μιάς και το έχει ξεκλέιδωτο. Δέν έχω κοιτάξει αλλα μήπως είναι όσο απλό όσο να κοιτάξω τον επεξεργαστή και να γράφει Malay επάνω;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 E.S., engineering sample δλδ, είναι οι επεξεργαστές που δίνει η intel σε reviewers κάτα κύριο λόγο, ώστε με έναν επεξεργαστή να καλύψει όλη την γκάμα των επεξεργαστών μιας και είναι ξεκλείδωτοι.Σε καταστήματα λιανικής δεν κυκλοφορούν και δεν καλύπτονται από εγγύηση. Το γράφουν πάνω ότι είναι E.S.Τι επεξεργαστή έχεις που λες ότι είναι ξεκλείδωτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Μάρτιος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 2.4 και τον έχω ανεβάσει στα 3.2. Λόγω μνημών δέν μπορώ να τον πάω παραπάνω αλλα από ότι έχω κοιτάξει μέσω BIOS έχει την δυνατότητα των 4+GHz. τώρα άσχετο το τί θέλλει για να πάει τόσο και το πόσο σταθερός είναι απλά το λέω επειδή ο πολλ/στής είναι ξεκλείδωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Από την στιγμή που είναι ξεκλείδωτος, γιατί δεν ανεβάζεις τον πολλ/στή και να αφήσεις το fsb(άρα και τις μνήμες) σταθερό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Μάρτιος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Είναι ασταθής πάνω από τα 3.2 και έχω και πρόβλημα με θερμότητα. άρα σκεφτόμουνα να έπαιρνα εναν 3.2 μαμά με ξεκλέιδωτο τον πολ/στή και να έκανα από εκεί και μετά το O/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 οι extreme edition δεν εχουν ξεκλειδωτο multi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Oi ΕΕ και οι ES ειναι ξεκλειδωτοι....πολλες φορες οι ES δεν ειναι ξεκλειδωτοι...Αμα ειναι ΕS ο δικος σου θα λεει απο πανω ''Intel Confodential"Επισης στο bios Στην επιλογη Multi απο τι αριθμο αρχιζει και σε τι τελειωνει...???Οτι πηγε τοσο δεν σημαινει οτι ειναι ξεκλειδωτος....Οπως επισης δεν σημαινει οτι επειδη ειναι malay ειναι και ξεκλειδωτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 s478 EE, ξεκλείδωτοι? 2 είχα bill και δεν ήταν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από RootX s478 EE, ξεκλείδωτοι? 2 είχα bill και δεν ήταν.... χμμμ...κατι εχω μπερδεψει στο μυαλο μου...Οι 775ΕΕ δεν ειναι ξεκλειδωτοι??ενας 3.43 που ειχα ηταν(αλλα ηταν και EE kai ES..)...Ειλικρινα τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δεν υπαρχουν ξεκλείδωτοι, κατω απο τα 3.2 GHz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Απρίλιος 4, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 υπάρχουνε... Αν δεν υπάρχουνε όπως λές τότε τι έχω εγώ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Στείλε μας ένα CPUz screenshot με την CPU στα default 200Χ12 δηλαδή και μια στα 200Χ10 ή οτιδήποτε άλλο 200ΧΛυπάμαι που θα απογοητευτείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Απρίλιος 4, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Seriously....Sorry for the english but i cant change the language settings. Im not dumb, just restrictions.. I feel rather stupid now... And im kinda bored to take the Fan off to look if its even a ES...watever Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 2 λεπτά υπόθεση είναι να βάλεις Ελληνικά από το Regional settings στο control panel.... Κάνε ένα κουμάντο σε παρακαλώ και διόρθωσε την καταχώρηση σου... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις τίποτα. Απλά τρέξε το CPUZ έχοντας multi 10 και τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Απρίλιος 4, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 There you go Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 4, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δειξε και μια με 25χ100..... ΕΔΙΤ Αυτος ειναι ES και ξεκλειδωτος.....δεν παιζει ρολο η χωρα...:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Εγώ πάντοως που έχω έναν northwood malay s478 ΔΕΝ είναι 3εκλείδωτος ο multiplier.παρεπιπτόντως παίζει να ωρεθεία απο καμιά άκρη κανένας 3εκλείδωτος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.