Jump to content

Τα win δεν αναγνωρίζουν τις rpm του fan

hayabusa

Recommended Posts

Ρε κορμια παρατηρησα ενα τελειως κουφο προβλημα. Εβαλα στο πισι μου και συγκεκριμενα στην ψυκτρα μου ενα νεο 12αρη ανεμιστηρα και παρατηρησα οτι απο τα Win δεν μου αναγνωριζει σε ποσες στροφες γυρναει ενω απο το ΒΙΟΣ τα βλεπει κανονικα. Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω;

***moderation alert***

έλεος με τους τίτλους του στυλ: "άλλο πάλι και τούτο" κλπ.

μια μικρή περιγραφή του προβλήματος βοηθάει στο να υπάρχουν περισσότερες απαντήσεις.

sotiris

ναι το ΜΒ5 εχω αλλα τον ανεμιστηρα τον εβαλα εκει που προηγουμενως ειχα ενα 8αρη και οι στροφες του αναγνωριζονταν κανονικα. Δεν πειραξα τιποτα δηλαδη. Το μονο που μενει ειναι να κανω αυτο που λες. Θα το κοιταξω σημερα και θα σου πω

Αρχική απάντηση από Spyrious

Ο ανεμηστήρας έχει 3 καλώδια ή μόνο δυο;Αν έχει μόνο 2 τότε δεν έχει αισθητήρα για να διαβάζει τις στροφές.

ειναι αυτονοητο οτι εχει τρια καλωδια διαφορετικα δενθα ρωτουσα γιατι δεν βλεπει τις στροφες(δεν γερασα ακομη για να χαζεψω!!!)

Αρχική απάντηση από Mainframe

Τι πρόγραμμα έχεις, MB5? Γενικά παίξε λίγο με τους αισθητήρες (diodes).

δοκιμασα διαφορους συνδυασμους αλλα δεν εγινε τιποτα.

Εν τω μεταξυ ουτε το speed fan αλλα ουτε και το everest το αναγνωριζουν. Αρα δεν φταει το ΜΒΜ5

καμια αλλη προταση;;;;;

Τον παλιότερο ανεμιστήρα τον έβλεπε κανονικά κάποιο πρόγραμμα όπως το ΜΒ5 ή το speedfan; Δεν πρέπει να αλλάξεις τότε diode που χρησιμοποιείται μιας και δεν αλλάζει όταν αλλάζεις ανεμιστήρα.

Αρχική απάντηση από trendy

Τον παλιότερο ανεμιστήρα τον έβλεπε κανονικά κάποιο πρόγραμμα όπως το ΜΒ5 ή το speedfan; Δεν πρέπει να αλλάξεις τότε diode που χρησιμοποιείται μιας και δεν αλλάζει όταν αλλάζεις ανεμιστήρα.

μα αρχικα δεν αλλαξα τιποτα. μετα αρχισα τα πειραματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.