Jump to content

Μαζικα sms (πως?)

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα.

Μηπως γνωριζετε καποιο προγραμμα που να καταχωρεις στοιχεια και να στελνει σε ολους το ιδιο μηνυμα τελειωνοντας με χαιρετισμο στο μικρο ονομα?

Για παραδειγμα βαζεις ονομα Γιαννης Ταδε και στελνει μπλα μπλα μπλα ευχαριστουμε γιαννη

Οποιος δεν καταλαβε ακομα εννοω σαν αυτα τα sms που περνουμε απο κομματικους οργανισμους που λενε βουλευτης ταδε και στο τελος χαιρετανε με το ονομα του καθενος

Το χρειαζομαι για μια μαζικη προσκληση φιλων και το θεωρω πολυ πρωτοτυπο. Φυσικα δεν χρειαζεται να ειναι δωρεαν η αποστολη, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα :)

Το ξερω αλλα δεν ειναι για γιορτη.

Ειναι προσκλτητηριο και το να επικοινωνησεις με sms ειναι μια λυση αλλα θα ηθελα να βαλω και το μικρο ονομα του καθενος για αυτο ψαχνω καποιο προγραμμα

ΠΧ " γιωργο" θα ηταν χαρα μου αν ερχοσουν κτλ κτλ

εγω απλα να παταω ενα μηνυμα και το prog να βαζει το ονομα και να το στελνει σε ολους

(πολλα ζηταω αλλα γινεται για αυτο ειμαι αισιοδοξος!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.