Tsunami Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Ρε παίδες άρχισα σήμερα αυτό το παιχνιδάκι και έχει πλάκα.Ειδικά online γίνεται της μουρλής.Παίζει κανας άλλος να κάνουμε ομάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 έπαιζα εγώ αλλά έχω να παίξω σχεδόν 3 weeks τώρα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 πόσα MB είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga πόσα MB είναι? 266MBhttp://www.trackmanianations.com/indexUk.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 α ρε κρυφοκαήλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 περι τινος προκειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka περι τινος προκειτε? Δες το link ρα (ποστ 4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 @ea6gka τρελό λιώσιμο..........άσε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefscott Μάρτιος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Όντως, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τρελό λιώσιμο στο online. Θέλει προσοχή και με μέτρο. Πάντως για καμιά ομαδούλα (αλήθεια πώς θα το κάνουμε αυτό?) μέσα είμαι.Παρεπιμπτόντως στο game είμαι ο lef. Καλή αντάμωση παλουκάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 27, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Τί σέρβερ μπαίνετε?Εγώ σε έναν interSPOT CTS2 ή κάπως έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefscott Απρίλιος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Στους Ελληνικούς servers μπαίνουν οι περισσότεροι αρχικά. Στη συνέχεια πηγαίνουν και στους ξένους (Γαλλία, Γερμανία κυρίως). Κάποιοι από τους πιο γνωστούς όσον αφορά τη συλλογή βαθμών είναι : only boost ladder (Γαλλία), ktd's linux EXP (Γερμανία). Όποιοι ενδιαφέρονται παραπάνω, αυτό τον καιρό γίνεται μια προσπάθεια από μια ομάδα παιδιών για να σχηματιστεί μια (ή και παραπάνω) ομάδα σε 1 on 1 ή 3 on 3 αναμετρήσεις με άλλες ομάδες καθαρά για διασκέδαση. Στο tmn.bounceme.net θα βρείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το trackmania nations και τις δυνατότητές του Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 2, 2020 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2020 (edited) Trackmania WWW.EPICGAMES.COM Trackmania, the racing franchise from Ubisoft Nadeo, is back with the most compelling remake of Trackmania Nations. Για όποιον αναπολεί τα παλιά: Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2020 από tragikos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts