Jump to content

DDR2 modules Full Specs

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δεν θα ελεγα οτι επεσα και σε καλα κομματια οποτε η αναζητηση συνεχιζεται... βεβαια εδω ειμαι με 2,2 και εχω παιξει μαζι τους μονο καμια ωρα , αλλα απο τη στιγμη που δεν παιρνουν το cas3 στα 400 δεν μου κανουν...

Mεχρι τα 380 παιζουν 2-2-1

hpim23939vl.jpg

hpim23945gx.jpg

memory6uk.jpg

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Χρηστο μια χαρα σου πανε . Με 2.4V θα πιασεις τουλαχιστον 475 με 4-3-2-1 ... και με 2.7V τα 530+ . :)

Απλα θελουν μεγαλυτερη ταση !

Επισης .. υπαρχει revision που δεν του κανει διαφορα το cas , οπως και revision που δεν του κανει διαφορα το ras2cas .

Εμενα , οσο ανεβαινουν με 3-2-2-4 , ανεβαινουν και με 4-2-2-4 .

Ενδεικτικα , με 2.4V ... 3-2-2-4 εχω στα 370 .

Αρχική απάντηση από Stelaras

Τα fatbody D9DQT που λεμε , ειναι τα BT-3 .

http://www.micron.com/products/partdetail?part=MT47H128M8BT-3

http://download.micron.com/pdf/datasheets/dram/ddr2/1GbDDR2.pdf

Τα D9DQW , ειναι τα BT-37 : http://www.micron.com/products/partdetail?part=MT47H256M4BT-37E

Το ιδιο PDF εχουν και αυτα ...

THX BRO

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 19:19]

Δεν θα ελεγα οτι επεσα και σε καλα κομματια οποτε η αναζητηση συνεχιζεται... βεβαια εδω ειμαι με 2,2 και εχω παιξει μαζι τους μονο καμια ωρα , αλλα απο τη στιγμη που δεν παιρνουν το cas3 στα 400 δεν μου κανουν...

Mεχρι τα 380 παιζουν 2-2-1

’τιμε Χρήστο!..........Που τις βρήκες αυτές?........ :D

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 22:53]

Tωρα δηλαδη εσας σας φαινονται καλες ε? Εχει τετοιο scalling με παραπανω ταση? Αν ειναι πιανω τωρα το κολλητηρι...

Aφού έχεις το maximizer ρε Χρήστο. Δεν έχεις το module για ddr2; :D

Ρε παιδες εχω αυτες: [OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Enhanced Latency XTC 2.1V 800@4-5-4-15 chips???] (βεβαια κατα περιεργο τροπο δουλευουν στα 4-4-4-12..ετσι ειναι ολες?δουλευουν πιο κατω απ οσο λενε?καλο ειναι μεν αλλα περιεργο :p) Καμια ιδεα τι chipακια εχουν?Εχουν κολλημενο το heat spreader πανω και φοβαμαι να δω :p Παντως σημερα με 2.3V (οσο δινει η wd2) πηγαν μια χαρα στα 984MHz :D Ποσο περιπου πανε? (δεν θελω να δοκιμασω ακομα..να τις χαρω λιγο :p )

Αρχική απάντηση από Sol

Σε αντίθεση με τους AMD οι Conroe δε δείχνουν να έχουν τρελλό κόλλημα με τα σφικτά latencies σύμφωνα με το t-break

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=cpu&id=456&pagenumber=2

Tα χαμηλοτερα timmings που μπορει να παρει το ΑΜ2 ειναι 3-3-3......και πολλες φορες τρεχουν bench με 2Τ:hehe:

Ηρθαν και οι τελευταιοι των ΜICRON Fatbodys που σας ειχα πει, ειναι στικακια του 1GB ολα με τσιπακια και απο τις 2 πλευρες οπως θα δειτε. Περιμενω και ενα συστημα δανεικο απο βδομαδα για δοκιμες αλλα δεν θα μπορεσω να δω κσι πολλα λογω μικρης τασης που δινει η μητρικη που θα εχει (2,3V) και πιθανο τοιχο απο τον 930 που εχει πανω με μαμα ψυξη. Απολαυστε λοιπον το θεαμα και καποιοι τυχεροι μερακληδες απο εδω θα μπορεσουν να εχουν ενα ζευγαρι απο τα εξαφανισμενα πλεον "χοντρα σωματα" της Micron.

EDIT: Κατέβασα τη φωτό αυτή γιατί φαίνεται η διεύθυνσή σου και δε θα ήθελες να τη βλέπουν όλοι δημόσια νομίζω....... :D

ΟΚ καλα εκανες δεν το πηρα χαμπαρι απο την χαρα μου...:tomato:

Χρηστο μολις δω οτι δουλευουν ολες θα κανω μια δημοπρασια στο 123sold.gr με 4 στικακια που θα περισσεψουν εκει μπορεις να χτυπησεις και εσυ και οποιος αλλος θελει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.