unstoppable Ιούνιος 10, 2006 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Tις δοκίμασες; Και από που τις πήρες από crucial; Η τιμή τους πάντως είναι φοβερή Οντως και με διαφορα μαλλιστα, 200Ε για 2GB 667 3-3-3 δεν εχει κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιούνιος 10, 2006 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Δοκιμασε τες και πες μας πως πανε. Παντως σαν τα Fatbodys δυσκολο να ξαναβγουν τσιπακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 10, 2006 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Από Crucial κατευθείαν αγορασμένες είναι Κανονικά θα έπερνα της 6400 , αλλά μέσα σε ένα σαββατοκύριακο και μέχρι να βάλω τα χρήματα στην τράπεζα την δευτέρα , είχε ανέβει η τιμή τους (γκαντεμιά και αυτή) Δυστυχώς ακόμη δεν τις έχω δοκιμάσει , αν δεν έρθει Asus P5B εγώ μηχάνημα δεν στήνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Ιούνιος 10, 2006 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras Την αλλη εβδομαδα περιμενω και ενα ζευγαρι D9DQW ... BT-37 δηλαδη . Αυτεσ που εχω εγω!!!!!http://img127.imageshack.us/my.php?image=picture0193cq.jpg PURE POWNAGE :D :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 10, 2006 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 παντως αφηνοντας τα κλασσικα και περιζητητα d9dq's σττην ακρηοσο αφορα την πιο mainstream κατηγορια των 5700 & 6400αποτι διαβαζω εδω αλλα και διαπιστωνω παιζοντας με καποια κιτακια mushkin & OCZ 6400νομιζω οτι αδικα δινουμε τοση σημασια στα timmings στις ddr2η συχνοτητα δειχνει να επιρεαζει πιο πολυ την συνολικη αποδοσηπιθανοτατα ευθυνεται και η fsb dependant αρχιτεκτονικη των επεξεργαστων της Intel γιαυτο αλλα οπως και να εχειαν καποιος δεν εχει fatbodies, δλδ ΚΑI timmings KAI frequenciesαλλα καλειται να επιλεξει μεταξυ των δυονομιζω οτι θα βγει κερδισμενος αγοραζοντας ενα κιτακι που χτυπαει 900&1000mhz παρα καποιο που περιοριζεται στα 667 ακομα και με 3αρια στα timmingsολα αυτα βεβαια οσο παιζουμε ακομα με smithfields & presslersοταν με το καλο σκασει και κανας conroe στο τραπεζι,το θεμα θα πρεπει να επανεξεταστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 10, 2006 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης παντως αφηνοντας τα κλασσικα και περιζητητα d9dq's σττην ακρηοσο αφορα την πιο mainstream κατηγορια των 5700 & 6400αποτι διαβαζω εδω αλλα και διαπιστωνω παιζοντας με καποια κιτακια mushkin & OCZ 6400νομιζω οτι αδικα δινουμε τοση σημασια στα timmings στις ddr2η συχνοτητα δειχνει να επιρεαζει πιο πολυ την συνολικη αποδοσηπιθανοτατα ευθυνεται και η fsb dependant αρχιτεκτονικη των επεξεργαστων της Intel γιαυτο αλλα οπως και να εχειαν καποιος δεν εχει fatbodies, δλδ ΚΑI timmings KAI frequenciesαλλα καλειται να επιλεξει μεταξυ των δυονομιζω οτι θα βγει κερδισμενος αγοραζοντας ενα κιτακι που χτυπαει 900&1000mhz παρα καποιο που περιοριζεται στα 667 ακομα και με 3αρια στα timmingsολα αυτα βεβαια οσο παιζουμε ακομα με smithfields & presslersοταν με το καλο σκασει και κανας conroe στο τραπεζι,το θεμα θα πρεπει να επανεξεταστει μα με fatbodys διαλεγεις!Αμα θες πανε ψηλα με χαλαρα timings..Μιλαω για D9DQT..900-1000 τα εχουνε.Τωρα παραπανω οχι.Αν στο μελλον βγουν ram που θα δουλεουν πολυ ψηλα απο 1000 ειδωμεν.Δεν μιλαμε παντως για 667 με 3-2-2...800+(τα καλα κομματια) με 3-2-2 και απο κει και περα 3-3-3 με παραπανω.Αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε ram,απλα κατα την αποψη μου φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 10, 2006 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Μα δεν νομιζω οτι λεει κατι διαφορετικο ο ΚοπρίτηςΑρχική απάντηση από Κοπρίτης παντως αφηνοντας τα κλασσικα και περιζητητα d9dq's σττην ακρη........ Αφου δεν τα βρισκεις ευκολα πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 10, 2006 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 δεν εχει αδικο ο κοπριτης... Επειδη εχω παιξει αρκετα ειδα οτι ναι οντως παιζουν ρολο τα timmings αλλα παιζει πιο πολυ ρολο η συχνοτητα... Τα fatbodys oντως συνδιαζουν και τα δυο αλλα εντελει δεν νομιζω να αξιζει να σταξεις αρκετο χρημα για να τα αποκτησεις(καλη ωρα σαν κι εμενα). Ειναι και λιγο θεμα γοητρου.... Ο overclocker πρεπει να τις εχει στην συλλογη του... Ο fugger μου ειχε πει οτι θα βγουν εξισου καλες μνημες σε λιγο καιρο... Βεβαια μπορει να ελεγε και π@π@ριες...Αναμονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 10, 2006 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:01] μα με fatbodys διαλεγεις!Αμα θες πανε ψηλα με χαλαρα timings..Μιλαω για D9DQT..900-1000 τα εχουνε.Τωρα παραπανω οχι.Αν στο μελλον βγουν ram που θα δουλεουν πολυ ψηλα απο 1000 ειδωμεν.Δεν μιλαμε παντως για 667 με 3-2-2... 800+(τα καλα κομματια) με 3-2-2 και απο κει και περα 3-3-3 με παραπανω. Αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε ram,απλα κατα την αποψη μου φυσικα. Γιαννη αυτο λεω κι εγω... και μακαρι να χα κι εγω δυο αποδαυτα τα καταραμενα dimmακια του 1gb... αλλα πουντα? προς το παρον παντως οι mushkin xp2 6400 που δοκιμαζω @ 933 4-4-4-10 (snm stable) δειχνουν να αξιζουν τα περι 300 που ζητανε... τo ιδιο και τα Kingston 533 value (micron chips) του Χρηστου που πιανανε 850+ με 5αρια (snm stable επισης) αυριο θα ξερουμε και τι πιανουν και τα 2Χ1gb ΟCZ XTC 6400 των 265.... ας οψεται ο ατιμος ο 940 που δεν παει πανω απο 4600 με την Hyper-6.... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2006 Author #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από unseen δεν εχει αδικο ο κοπριτης... Επειδη εχω παιξει αρκετα ειδα οτι ναι οντως παιζουν ρολο τα timmings αλλα παιζει πιο πολυ ρολο η συχνοτητα... Τα fatbodys oντως συνδιαζουν και τα δυο αλλα εντελει δεν νομιζω να αξιζει να σταξεις αρκετο χρημα για να τα αποκτησεις(καλη ωρα σαν κι εμενα). Ειναι και λιγο θεμα γοητρου.... Ο overclocker πρεπει να τις εχει στην συλλογη του... Ο fugger μου ειχε πει οτι θα βγουν εξισου καλες μνημες σε λιγο καιρο... Βεβαια μπορει να ελεγε και π@π@ριες... Αναμονη... o Fugger εχω την εντυπωση οτι ειχε γραψει οτι οι μνημες που θα ειναι οι καλες στο μελλον θα ειναι 1000αρες με 4-4-4-4 οπως οι G.Skill... Ολες ειχε πει θα εχουν τετοια chipακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 10, 2006 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 4-4-4-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 10, 2006 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 ας οψεται ο ατιμος ο 940 που δεν παει πανω απο 4600 με την Hyper-6.... Γιαυτο ενα singlaki φιλε χρειάζεται πάντα. ΔΕΝ ειναι απαραίτητο , αλλά οταν μπει επάνω θα κάνει την δουλεια που θα του ζητηθει . Ειτε μπει σε celeron ειτε σε axp , ειτε σε fx ειτε σε ΕΕ . Τα υλικά κάνουν οσο 2Χ1g value rams θα ελεγα [με την διαφορά οτι το single μενει για παντα] , σου λειπει αυτος που θα στο κολλήσει μόνο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2006 Author #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Sol 4-4-4-5 ΠΑιζουν ολες με 3 στο τελος στην ιδια συχνοτητα.. Αρχική απάντηση από Athens2004 Γιαυτο ενα singlaki φιλε χρειάζεται πάντα. ΔΕΝ ειναι απαραίτητο , αλλά οταν μπει επάνω θα κάνει την δουλεια που θα του ζητηθει . Ειτε μπει σε celeron ειτε σε axp , ειτε σε fx ειτε σε ΕΕ . Τα υλικά κάνουν οσο 2Χ1g value rams θα ελεγα [με την διαφορά οτι το single μενει για παντα] , σου λειπει αυτος που θα στο κολλήσει μόνο . Εγω του το λεω...αλλα δεν με ακουει...:D:D Τωρα με το καινουριο του κουτακι θα οτυ κνουμε κανενα να ηρεμησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 10, 2006 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Γιαννη αυτο λεω κι εγω... και μακαρι να χα κι εγω δυο αποδαυτα τα καταραμενα dimmακια του 1gb... αλλα πουντα? προς το παρον παντως οι mushkin xp2 6400 που δοκιμαζω @ 933 4-4-4-10 (snm stable) δειχνουν να αξιζουν τα περι 300 που ζητανε... τo ιδιο και τα Kingston 533 value (micron chips) του Χρηστου που πιανανε 850+ με 5αρια (snm stable επισης) αυριο θα ξερουμε και τι πιανουν και τα 2Χ1gb ΟCZ XTC 6400 των 265.... ας οψεται ο ατιμος ο 940 που δεν παει πανω απο 4600 με την Hyper-6.... :devil: Οκ προσωπικα για ραμ πανω απο 300 που εδωσες δεν θα εδινα.Δηλαδη 600 η 500 που εχουν τα fatbodys με την καμια.ετυχε να βρεθω με αυτες αλλιως θα ειχα καποιο ζευγαρι των 200Ε πιθανον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 10, 2006 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από THE GOD [Χθες, στις 20:46] Αυτεσ που εχω εγω!!!!!http://img127.imageshack.us/my.php?image=picture0193cq.jpg PURE POWNAGE :D :cool: Πως πανε οι μνημες σου ??? Τι εχεις καταφερει με σφικτα timings ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 10, 2006 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 420MHz (840MHz DDR) με Cas 3 - 2 - 2 - 1 - 15.6uS - 0T - 5 - 23 - 9 - 9 - 6 - 4 - 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 11, 2006 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 f@ck.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 11, 2006 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 george, υπαρχει καποιος λογος που εβαλες τη κεραμικ ετσι και οχι κατα μηκος του τσιπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 11, 2006 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:58] george, υπαρχει καποιος λογος που εβαλες τη κεραμικ ετσι και οχι κατα μηκος του τσιπ? Πρώτον θα απλώσει με την πίεση που θα φάει όταν κολλιέται και δεύτερον δε χρειάζεται πιο κάτω γιατί αν δεις την χάλκινη ψήκτρα, δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του chip....... EDIT: ........συν ότι από πάνω και από κάτω από τη σιλικόνη μπαίνει LOGO.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 11, 2006 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 ΚΑΡΦΩΣΕ...... πρέπει να ξέρεις τι κάνεις για να το κάνεις αυτό.........φιούφ.....δεν το έκανα με τπτ εγώ :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.