Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Παιδια ειμαι απο Θεσσαλονικη, παιζει να την εχει κανενα μαγαζι από τα γνωστά ;Πχ Πλαισιο, Multirama, Unique, Computer Praxis, Texnorasis, Matsukas, E-shop ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 checkmate ξέρω οτι την έχει μόνο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από F117 checkmate ξέρω οτι την έχει μόνο :/ Κι εγω το ξερω αδερφε, ευχαριστω για οτ ενδιαφερον σου παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Παραγγειλε απο checkmate.Στελνουν με αντικαταβολη +μπορεις να κανειςτην παραγγελια τηλεφωνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Από checkmate πήρα κι εγώ την δική μου, παραγγελία on line, αποστολή με ΕΛΤΑ door to door(σε 2 μέρες από την παραγγελία την είχα) και πληρωμή με αντικαταβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Οκ, ας πουμε οτι την παρεγγελνω... Μπορεί καποιος καποιος λαμπίτης απο Θεσσαλονικη να ερθει σπιτι να την περασουμε ; ΥΣ:Την τελευταια φορα που εβγαλα μητρικη πηγε RMA και δεν εχω διαθεση να τρεχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.