morius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που ενώ κατεβάζω ένα αρχείο μέσω Firefox,όταν αποσυνδεθώ να μην χαθούν τα ήδη κατεβασμένα αρχεία και όταν ξαναμπω να συνεχίσει το Downloading από εκεί που είχε μείνει.Νομίζω ότι κάτι τέτοιο στο Ι.Ε. το έκανε το FlashGet στον Firefox όμως...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Flashget ή Getright. διαλέγεις και παίρνεις. και τα 2 καλά είναι. το flashget δουλεύει και με firefox. Αν όχι, το getright δουλεύει σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 βαλε το flashgot (ενα extiension) tou firefox και μετα εγκατεστησε το flashget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Ο free download manager δεν παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Έβαλα το GetRight αλλά ρε σεις αν κάνω reboot...μετά χάνονται ότι είχε κατέβει ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Εγω τον free download manager εχω και είμαι πολυ ευχαριστημένος.Πρώτα βάλε το flashgot και μετα τον download manager;) Αν χάθηκαν τα αρχεία αυτο μπορεί να έγινε γιατί ο server απο οπου κατέβαζες να μην υποστήριζε το σταματημα του Downlaoding και το ξαναξεκίνημα. (π.χ. gamershell) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάρτιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Getright αυτό έχω και είναι φοβερός. Δουλεύει μια χαρά με τον Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.