konsit Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 Καταρχήν καλησπέρα.Επειδή είμαι νέος σε αυτό το σπόρ θέλω την βοηθειά σας. Α) Να βάλω αέρα ή νερό;.Β)’ν βάλω νέρο πώς θα γίνει η όλη εγκατάσταση;:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 καλώς ήρθες στο φορυμ ορέ! θα βρεις εδω μέσα οδηγό για την εγκατάσταση του WC .... άμα διαβάσεις μερικά τοπics θα δεις εσύ τι θες?τι Pc έχεις?τα λεφτά που δίνεις?θορυθος?τσίτα Overclocked το Pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Καλησπέρα*Είναι το μόνο που μπορώ να απαντήσω στην γενική σου ερώτηση*Γίνε λίγο πιο σαφής. Τι σύστημα έχεις; πόσα διαθέτεις και τι κάνεις με το πισι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konsit Μάρτιος 25, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Intel celeron 2.02GHz/HD 80 giga/gpu 5500fx/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 τον έχεις κάνει καθόλου overclocking ton cpu σου?απο θερμοκρασίες τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 To wc θα στοιχίσει περισσότερο από το σύστημά σου οπότε προς το παρόν θα σου έλεγα να το ξεχάσεις και να κοιτάξεις με τα λεφτά που θα έδινες για το wc να αναβαθμίσεις μερικά πιο σημαντικά εξαρτήματα του υπολογιστή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konsit Μάρτιος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 σωστός ο tristeno..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 17:31] To wc θα στοιχίσει περισσότερο από το σύστημά σου οπότε προς το παρόν θα σου έλεγα να το ξεχάσεις και να κοιτάξεις με τα λεφτά που θα έδινες για το wc να αναβαθμίσεις μερικά πιο σημαντικά εξαρτήματα του υπολογιστή σου. του γκρέμισες όλα τα όνειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Αν μας γράψεις πόσα λεφτά διαθέτεις, μπορούμε να σου προτείνουμε μια ολοκληρωμενη λύση pc για να γίνουν και τα cooling σου όνειρα πραγματικότητα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Δεν βαζω τετοιο πραγμα στο pc!!! Κι αυτο ωφείλεται στην τρελη αδερφη μου που ανα πασα στιγμη μπορει να μου διαλύσει το case, στην μητερα μου που μου εχει χαλασει αρκετα gadgets και ... σε εμενα, που εχω στειλει rma αρκετες μητρικες και GPU στον Μορφέα.Δεν ειναι επικυνδινο το w/c ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Μάρτιος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά όταν είδα πως για να κόψω κάτι σωλήνες, με ατσάλινο κοφτακι, στην αρχή, μου έφευγε ο κ*λος, άλλαξα γνώμη. Η γκαντεμιά είναι αν σου χαλάσει η αντλία και να μη το πάρεις χαμπάρι, ε ρε γέλια, θα βράζει το νεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Έχεις και δίπλα ένα κουτάκι με φακελάκια χαμομήλι για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα... Πάντως wc θα σου πρότεινα μόνο αν θες ντε και καλά κάτι σχεδόν τελείως αθόρυβο ή αν έχεις ανάγκη απο χαμηλές θερμοκρασίες. Αλλιώς δεν αξίζει. Πάντως όπως και να το κάνεις, η αναβάθμιση του συστήματός σου πρέπει να μπει ως πρώτη προτεραιότητα... Αυτό που έχεις τώρα πώς το βλέπεις; Σε ικανοποιεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 26, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 εχω 4 fans στο κουτι και τωρα με την adsl που το pc ειναι σχεδον ολη την ημερα ανοιχτο που εχουν παρει τα αυτια. Ειδικα οταν πατω το power για να ανοιξει, ειναι σαν να βαζω μπρος κανα ελικοπτερο.Απο θερμοκρασιες δεν σκιαζομαι, αφου εχω περασει την φαση του o/c, θελεις να εχεις ψυξη αλλιως μαματα, και για να εχεις ψυξη θελει να εχεις φραγκα. Οποτε παραμενω ταπεινος programmer πανω στο linuxάκι μου με dual boot για rest of family members.Υπαρχουν και αθορυβοι fans ή μας πουλανε τρέλα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Δεν υπάρχει τπτ που να έχει κινούμενα μέρη και να είναι τελείως αθόρυβο. Το θέμα είναι κάτω απο πόσα dB πρέπει να στήσεις αυτί για να ακούσεις κάτι... Υπάρχουν ανεμιστήρες αρκετά κάτω των 20dB που θεωρείται απο τους κατασκευαστές ως όριο κάτω απο το οποίο δεν ακούγονται ωστόσο αυτό γίνεται σχεδόν πάντα με πετσόκομα των rpm και συνεπώς των cfm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 26, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αυτό με τα 20db το έχω διαβάσει πολλές φορές αλλά στο fileserver μου έχω βάλει κάτι sharkoon 8.9db (έτσι ισχυρίζεται η sharkoon τουλάχιστον) αλλά το βράδυ όταν κοιμάμαι ακούγεται και πάλι ελαφρώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 26, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 11:14] Η γκαντεμιά είναι αν σου χαλάσει η αντλία και να μη το πάρεις χαμπάρι, ε ρε γέλια, θα βράζει το νεράκι. Το speedfan και το mbm εχουν επιλογή οταν περάσει μια τιμή [ορισμένη απο τον χρήστη] η θερμοκρασία του Cpu ->ας πουμε παράδειγμα 50c<- να τρέχει προειδοποίηση ενα exe αρχειο . Μπορεις δηλδ να βάλεις το mediaplayer να παιζει το βρεχει φωτιά στην στράτα μου η οτι άλλο θέλεις εσύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 26, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύση για σχετικά αθόρυβο εκτος απο W/C ; Μην μου πει κανεις για Premeteia ή δεν ξερω κι εγω πως τα λενε τα παλαβα με φρεον!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Η μόνη πραγματικά αθόρυβη λύση είναι η παθητική ψύξη. Δεν είναι ό,τι καλύτερο όμως για "ψηστήρια"... Είναι όμως πραγματικά αθόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 26, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 15:27] Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύση για σχετικά αθόρυβο εκτος απο W/C ; Μην μου πει κανεις για Premeteia ή δεν ξερω κι εγω πως τα λενε τα παλαβα με φρεον!!!:devil: υπαρχει και ονομαζεται Noctua NH-U12. χωρις υπερβολη, συγκρινεται ανετα με καλο νερο, κανει τα μισα λεφτα και ειναι αθορυβη.υγ: γνωμη κολλημενου νερουλα, που εχει δωσει τοσα λεφτα για νερο που εστεινε στο χαλαρο 2 μηχανακια με φρεο, κι εχει παθει πλακα με την εν λογω κυρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.