f117 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 παίδες που θα βρούμε Scythe στην ελλάδα? :/ ξέρετε?και την Noctua NH-U9! την 9 όμως :/ e?any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από F117 παίδες που θα βρούμε Scythe στην ελλάδα? :/ ξέρετε?και την Noctua NH-U9! την 9 όμως :/ e?any ideas? Καλά δεν κοιτάς τα banners του thelab?Κοίτα και λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 ναι ορε!το είδα!στο οκ-τechnology......αλλά πως?:/We are always available at our store in the heart of Athens at the following address:OK-Technologies, Marni Str 57, GR10437, Athens, GreeceΠας εδώ?και την άλλη?μόνο την 12αρα? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 στειλε ενα πμ στον oktech.Θα σου πει οτι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Απρίλιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 καλη ειναι αυτη,αλλα κοιτα και για την arctic cooling freezer 64 pro με ανεμηστηρα αθορυβο!www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Απρίλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 πιανει ολο τη βαση του AMD,θα ανεβασω φωτο οταν μπορεσω!παντως εχω καλες θερμοκρασιες με εναν sensor δειχνει 12c πανω στο αλουμινιο βασικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 όλη ε? :S:S:S:S για βάλε φωτό να με διαφωτήσεις.....γιατί.......δεν την πιάνει όλη εμένα :Sέτσι είναι και μένα http://www.virtual-hideout.net/reviews/ac_freezer64pro/freezer6425.jpghttp://www.virtual-hideout.net/reviews/ac_freezer64pro/freezer6426.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Απρίλιος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 ΄Ενα ψήφο στην arctic cooling freezer pro και από εμένα, πολύ καλή ψύκτρα και φθηνή. Το να πιάνει όλη τη βάση δεν έχει και τόση σημασία, η θερμοκρασία παράγεται στο κέντρο του chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 6, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 λέω και εγώ ρε φούστη μου...δεν την έβαλα καλα....δεν έμπενε αλλιώς....έπρεπε να ήτανε μεγαλύτερη η επιφανειά της για να το καλύψει.....ου καλά άμα έβγαζε μια απο χαλκό όλη..... και καναν 12άρη XO!τρέμε NOCTUA λολ 18,5 euro από το e-shop... ευκαιριούλα πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Ninja και τα μυαλά στα κάγκελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.