Cronogr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 Προσπάθησα σήμερα να κλοκαρο τον οπτερον μου αλλα ήτανε αδικος κόπος, ανέβασα το φσβ απο 200 σε 210 και αφισα τον πολλαπλασιαστή στα χ9 χωρις να κανω τπτ στο βολταζ ολα καλα όλα ωραια μπένω στα γουιντος ετσ. Μετα απο αυτο πήγα να παιξω και αλλο με το φσβ αλλα οταν το ανέβαζα πανω απο 210 το πσ δε μπουταρε ανεβασα βολτς χαμήλωσα πολλαπλασιαστη αλλα τίποτα :/ Μπας και θέλω κανα bios update ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάρτιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Tελικά τίποτα δεν κλοκάρει σε σένα ρε φίλε; . Κάνε κανα search στο forum για οδηγούς oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Μάρτιος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Και search έκανα και απο όλα έκανα μπας και φταίει το mobo ? Δε μπορω να φανταστώ να φταει τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάρτιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Κανα διαιρετη στις μνημες εβαλες????? !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 τι μνημες εχεις???τις εχεις δοκιμασει με memtest??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Μάρτιος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Να φταίνε οι μνήμες ? Δε ξερω και πολλα απο αυτα Anyway οι μνήμες που εχω ειναι 2x 1gb twinmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 24, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Κάνε κανα search στο forum για οδηγούς oc Αρχική απάντηση από Cronogr Και search έκανα και απο όλα έκανα μπας και φταίει το mobo ? Δε μπορω να φανταστώ να φταει τιποτα αλλο Αρχική απάντηση από Cronogr Να φταίνε οι μνήμες ? Δε ξερω και πολλα απο αυτα Anyway οι μνήμες που εχω ειναι 2x 1gb twinmos Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα????? Ξανακανε search γιατι δεν ειναι και τοσο ευκολο......ή καλυτερα δεν εψαξες καθολου???? Οι μνημες που εχεις δεν πανε βημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Μάρτιος 24, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Φίλε εκανα search αλλα ΔΕΝ έκανα για τις ραμ δεν ήξερα πως παιζουν ρόλο οι ραμ στο οβερκλοκιν. Τι πρέπει να κανω τωρα πία μάρκα ραμ προτίνετε για αγορα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάρτιος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Βάλε το multi στο μέγιστο,κατέβασε το LDT στο x3,βάλε τον διαιρέτη στις μνήμες στα 166MHz και όλα τα άλλα στο auto,βγάλε cool n quiet.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανεβαίνει,ακόμα και με μούφα μνήμες,μπορείς να παίξεις με τους διαιρέτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Cronogr Φίλε εκανα search αλλα ΔΕΝ έκανα για τις ραμ δεν ήξερα πως παιζουν ρόλο οι ραμ στο οβερκλοκιν. Τι πρέπει να κανω τωρα πία μάρκα ραμ προτίνετε για αγορα ??? Aμα εκανες search θα το ειχες ηδη δει αυτο.....http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=51Στην Γενικη συζητηση για OC που ειναι και Sticky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Μάρτιος 25, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Βασίλης περίμενα απο εσένα να μου φέρεις την απάντηση στο πιάτο. Gabriel έκατσα χτες και έψαξα ανέβασα το fsb στα 250 και έβαλα τις ram στα 5/6 το multi δε ξερω τι ειναι δε βρήκα καμια εντολή που να λέγετε multi, το LTD το είχα στο 2.5 το έβαλα 3 όπως είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Τι μητρικη εχεις???Μπες στο TOOLS (στην κεντρικη-αριστερα)και κατεβασε το A64Tweaker και το clockgen....θα σε βοηιησουνε πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάρτιος 25, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Ανέβαζε FSB και χαμήλωνε διαιρέτες.Θα πρέπει να φθάνει το fsb σου κοντά στα 280+ επειδή όμως έχεις αδύναμες μνήμες προσπάθησε να διατηρείς με διαρέτες τις μνήμες κοντά στα 200MHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάρτιος 25, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Από ότι είδα έχεις τον multi στο 9 ήδη άρα είσαι ok από κεί...Keep Going...Τι ψύκτρα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Μάρτιος 25, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Η ψύκτρα είναι μαμίσια σκοπευω να προμυθευτώ νερο εχετε κατι να προτείνετε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάϊος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Cronogr [25-03-2006 14:58] Βασίλης περίμενα απο εσένα να μου φέρεις την απάντηση στο πιάτο. Gabriel έκατσα χτες και έψαξα ανέβασα το fsb στα 250 και έβαλα τις ram στα 5/6 το multi δε ξερω τι ειναι δε βρήκα καμια εντολή που να λέγετε multi, το LTD το είχα στο 2.5 το έβαλα 3 όπως είπες τα ρευματα σου δεν ειναι λιγο πολλα????? ριξε μια ματια στον δικο μου οπτερον 165 εδω------> το συστημα εχει ως εξης.... DFI LP NF4 SLI-d/Opteron 165 Dual core toledo E6/2*1gb crucial ballistix sorry που δεν λεει οτι ειναι toledo αλλα επεσα σε παλιο cpu-z ........ αυτο ειναι ενα τεστακι πρσωρινο με μαμα ψυξη.εχω χτυπησει τα 300fsb me 0.9X k 1/1 οι ram. η γνωμη μου ειναι πως το ρευμα που εχεις δωσει ειναι πολυ.....για τσεκαρε το σε συγκρηση με τον δικο μου και ξανα πες γιατι και εγω τωρα τον πηρα και εχω απορια να δω τι γινετε εξω......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Μάϊος 24, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Για πες Ποιο Stepping?εχεις μηπως βοηθησω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάϊος 24, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 18:40] Για πες Ποιο Stepping?εχεις μηπως βοηθησω λιγο σε μενα παει αυτο???αν ναι το stepping ειναι:CCBWE 0551WPMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Cronogr Η ψύκτρα είναι μαμίσια σκοπευω να προμυθευτώ νερο εχετε κατι να προτείνετε ?? προτείνουμε ένα search στο forum στον τομεα Cases, Cooling and Mods και πιο συγκεκριμένα Water Cooling ορίστε και το λινκ http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=47ελπίζω να μην κουραστείς να κάνει κλικ στο λινκ και αν ρίξεις καμιά ματιά και μετά ότι θες ρωτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Μάϊος 24, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από nick_p [Σήμερα, στις 20:18] σε μενα παει αυτο???αν ναι το stepping ειναι:CCBWE 0551WPMW οχι αλλα δεν πειραζει....εχουμε το ιδιο stepping!!!τον εχεις δωκιμασει να δεις μεχρι που παει?εγω εχτες τον πειρα και μεχρι τωρα ειμαι Rock Stable με στα 2.7gHZ με 1.5Volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.