demizz26 Μάρτιος 28, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [25-03-2006 14:51] O συγκεκριμενος projector αξιζει. Το λεω απο προσωπικη εμπειρια μαζι του. Φίλε Kallileo επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω τον projectora αν μπορούσες να μου λύσεις 2 απορίες1. Η είκόνα που θα έχω στις 50 ίντσες σε ποιότητα θα είναι το ίδιο καλή με μία rear projection 50αρα ή μια 50αρα crt?2. Για ταινίες τη θέλω και θα βάλω πάνω και ηχεια 5.1. Με ενδιαφέρει να έχω μία cinema-like κατάσταση με χαμηλό κόστος. Η εικόνα δε με ενδιαφέρει να είναι hd crisp and clear κλπ κλπ. Θέλω απλά να έχω αξιοπρεπή προβολή του dvd μου. Το έχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 29, 2006 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Να συμβάλω και εγώ...Μεγάλη σχέση έχει και το πάνελ στο οποίο θα κάνεις την προβολή. Και είναι και κομμάτι ακριβά...Όσον αφορά τι διάρκεια ζωής, μη σκας. Θα τα βγάλει τα λεφτά του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 29, 2006 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Απλα εγω θεωρω οτι μια οποιαδηποτε τηλεοραση δεν μπορει να συγκριθει με εναν προβολεα.Και διαφωνω επισης οτι οι DLP ειναι καλυτεροι απο τους LCD στην ιδια κατηγορια παντα. Στα 1500 με 2000 ευρω.Αρχική απάντηση από demizz26 Φίλε Kallileo επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω τον projectora αν μπορούσες να μου λύσεις 2 απορίες1. Η είκόνα που θα έχω στις 50 ίντσες σε ποιότητα θα είναι το ίδιο καλή με μία rear projection 50αρα ή μια 50αρα crt?2. Για ταινίες τη θέλω και θα βάλω πάνω και ηχεια 5.1. Με ενδιαφέρει να έχω μία cinema-like κατάσταση με χαμηλό κόστος. Η εικόνα δε με ενδιαφέρει να είναι hd crisp and clear κλπ κλπ. Θέλω απλά να έχω αξιοπρεπή προβολή του dvd μου. Το έχω; Κατα την γνωμη μου να παρεις προβολεα και να τον εχεις στις 50 ιντσες...ειναι αμαρτια και τζαμπα τα λεφτα. Αν εισαι στις 50 παρε TV. Αν ομως μιλαμε για 100' τοτε ειναι καλα. Εχει καλη ποιοτητα κατα την γνωμη μου και δινει κινηματογραφικη αισθηση που δεν μπορεις να παρεις με τηλεοραση με καμια παναγια.Αυτο ειναι και που κανει την διαφορα. Βλεπουμε τα DVD με Gigaworks και το συγκεκριμενο προβολεα και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 29, 2006 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 18:05] Και διαφωνω επισης οτι οι DLP ειναι καλυτεροι απο τους LCD στην ιδια κατηγορια παντα. Στα 1500 με 2000 ευρω. Εχεις λαθος εδω...Και θα το καταλαβεις αν τους δεις σε ταυτοχρονη συγκριση...Κοντα στα 2000 (ισως κατι λιγα πιο πανω) παιρνεις DLP που διπλα του δεν στεκεται κανενας κανενας LCD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 29, 2006 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 μοντελα οπως οι Hitachi PJ-TX200,Sanyo PLV-Z4,Panasonic PT-AE900 που φορανε το D5 της Epson ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι τα 2000Εκαι ειναι LCD(1280X720) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 29, 2006 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis μοντελα οπως οι Hitachi PJ-TX200,Sanyo PLV-Z4,Panasonic PT-AE900 που φορανε το D5 της Epson ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι τα 2000Εκαι ειναι LCD(1280X720) και ακόμα καλύτερος βέβαια ο EPSON TW600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 29, 2006 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis μοντελα οπως οι Hitachi PJ-TX200,Sanyo PLV-Z4,Panasonic PT-AE900 που φορανε το D5 της Epson ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι τα 2000Εκαι ειναι LCD(1280X720) Αρχική απάντηση από spc και ακόμα καλύτερος βέβαια ο EPSON TW600 Και γω εχω την ιδια αποψη δηλ. οτι με το D5 εχουν αλλαξει τα πραγματα υπερ των LCD. Ειδικα ο Epson........τον βγαζει καλυτερο και το Hi-tech.Στο eshop εχει 1329 ευρω. Τι λεμε τωρα!!!!!!!!!!!Νομιζω η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιος αυτην την στιγμη.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.180010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 29, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Είμαι κατά 444 ευρώ ελαφρύτερος. Ακολουθεί review μέσα στη βδομάδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 29, 2006 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από spc και ακόμα καλύτερος βέβαια ο EPSON TW600 Αφου εισαι dlp-ακιας βρε, μας κρυβεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 29, 2006 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από demizz26 Είμαι κατά 444 ευρώ ελαφρύτερος. Ακολουθεί review μέσα στη βδομάδα!!! Με γεια. Αντε να δουμε τι θα πεις και συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 29, 2006 Author #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Λοιπόν, ήταν ακριβώς ότι περίμενα από την αγορά αυτή. Υπάρχει το προβληματάκι με το μαύρο γύρω από τα pixel αλλά δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Η αίσθηση της τεράστιας εικόνας είναι υπέροχη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το κόστος του projectorα. Το μαύρο απλά δεν είναι μαυρο, και όταν ανάβει πορτατίφ είναι δύσκολη η καλή παρακολούθηση μίας ταινίας. Πάντως σε σκοτεινό δωμάτιο η εικόνα είναι αξιοπρεπέστατη και ξαναλέω μόνο και μόνο η αίσθηση της τεράστιας οθόνης (με τόσο μικρό ογκο) λέει πολλά. Τα μενού απλά και η συσκευή μαθαίνεται σε 10 λεπτά. Το τηλεκοντρολ χρηστικότατο, ενώ το keystone correction ιδιαίτερα λειτουργικό.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ 3/5ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 4/5ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 3,5/5VALUE FOR MONEY 5/5Μία καλή αρχή για όσους θέλουν να μπουν στον κοσμο του projection home cinema.To championsleague ποτε πια δε θα είναι το ίδιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 29, 2006 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Μπραβο ρε!!!!!!!!Αυτα ακριβως εννοουσα και γω απλα τα διατυπωσες καλυτερα..........Η αισθηση ειναι το παν.............Soul Calibur σε προβολεα εχετε δει????? Τρελα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 29, 2006 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Καλοριζικος!Μπορεις να μας δωσεις μια περιγραφη που και πως τον εχεις στησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 29, 2006 Author #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Λοιπόν τον projectora τον έχω στο πάνω ράφι μίας βιβλιοθήκης σε απόσταση 2,5-3 μέτρα από έναν άσπρο τοίχο. Έχω συνδέσει σε αυτόν ενα samsung dvd με προγκρεσιβ σκαν με svideo connection. Προσωρινό είναι το στήσιμο, αφού το σπίτι αυτό (γκαρσονιέρα 25 τμ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΗΟΜΕ SΙΝΕΜΑ και περιμένω αρχές Μάη που μετακομίζω για να φτιάξω ολοκληρωμένο setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 29, 2006 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 19:14] μοντελα οπως οι Hitachi PJ-TX200,Sanyo PLV-Z4,Panasonic PT-AE900 που φορανε το D5 της Epson ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι τα 2000Ε και ειναι LCD(1280X720) Σε αυτα τα χρηματα περιπου παιρνει BenQ 7700 DLP με Dark Chip2 που δεν εχει καμια σχεση με κανεναν απο αυτους που λες.Μαλιστα τον ειδα και σε αντιπαραθεση με τον Sanyo Z4 και κλεγανε μητερες....Ακομα και καποιος Infocus που ειδα ηταν καλυτερος.... Αν ανοιξεις ενα Hitech και δεις τα συγκριτικα θα το διαπιστωσεις και μονος σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 29, 2006 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Ton 7700 εχει νομιζω ο spc...2000 δεν εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 29, 2006 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 23:03] Ton 7700 εχει νομιζω ο spc...2000 δεν εχει? Nαι στα 2000 ειναι πανω-κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 30, 2006 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 E ,τοτε δεν μιλαμε ρε παιδια για ιδια κατηγορια τιμης με τον epson tw600.Γενικα στο thread αυτο εχουμε ξεφυγει.Διαβαζω συνεχως για συγκρισεις του philips που εχει 440ε με αλλους που εχουν 1500 και 2000ε...Ο καθενας οτι μπορει αγοραζει και κακα τα ψεμματα.Οσο χειροτερος και να ειναι ο philips απο τους συγχρονους προβολεις...1)Ειναι εξαιρετικα φθηνος και ποιοτικος στην κατασκευη (ειναι απο τα παλια μοντελλα που λεμε πως δεν χαλανε.Καποτε αυτος ο προβολεας ηταν hi-end)2)Η μεγαλη εικονα εντυπωσιαζει σε καθε περιπτωση και ειναι προνομιο λιγων.Αν μπορεις να την παρεις με λιγα χρηματα ακομα καλυτερα.Σχετικα με τους dlp, δεχομαι οτι η εικονα τους ειναι πιο κινηματογραφικη αλλα δυστυχως ειμαι απο αυτους που βλεπουν το rainbow με το κιλο!Τρελλαινονται τα ματια μου και ζαλιζομαι.Καλυτερα λοιπον λιγο chicken wire effect που ειναι απλα θεμα ποιοτητας εικονας ,παρα rainbow που σου πεθαινει τα ματια (εννοειται οτι οσοι δεν βλεπουν rainbow θα που το αντιθετο και με το δικιο τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 30, 2006 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Α ρε Vader, το ίδιο πρόβλημα...Που θα πάει, δε θα βγει τρίτσιπος @ 2000 euro?Ο μόνος λόγος που υπάρχουν οι lcd ακόμη είναι λόγω βλακείας της TI,αν είχε φτηνήνει τα dmd ώστε στα 2000-3000 να υπήρχε τρίτσιπος, θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη.Το dmd σαν τεχνολογία, συγκρινόμενο με το lcd panel, είναι σα να συγκρίνεις αεροπλάνο με κάρο.Τα όποια προβλήματα των dlp έρχονται από τον χρωματικό τροχό (κούραση, rainbow, etc.).Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται.Ο philips στα λεφτά του είναι τόσο ευκαιρία που τον σκέφτομαι.Μια άλλη λύση που σκέφτομαι είναι infocus5700 από ebay στα 1000-1200 έουρος.(αν και ακόμη και εκεί, λίγο rainbow το έβλεπα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 30, 2006 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Σωτηρη, σχολια για τον philips μπορεις να βρεις εδω. Δειχνει να ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.