bvb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 ρε παιδες εχω μολις φρεκοπερασει τα winxp pro sp2.το προβλημα μου ειναι οτι οταν μενει το pc ανοιχτο για πολλες ωρες μου πεταει το εξης σφαλμα και λεειthe instruction at "0x7c882fc4" referenced memory at "0x7c882fc4. the memory could not be written. click ok to terminate the program or click cancel to debug. οτι και να πατησω κανενα προγραμμα δεν ανοιγει μονο μετα απο 5-10 φορες. με restart ολα φτιαχνουν αλλα ειναι τρομερα σπαστικο ξερει κανεις πως θα το στειλουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Μαλλον ειναι conflict του προγραμματος των xp doctor watson me την μνημη σου.Τι μνημες εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Μάρτιος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 kingston 2x512 dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 εχουν τα ιδια τσιπακια οι μνημες;μηπως μπορεις να δοκιμασεις με καποιες αλλες μνημες ωα δεις αν εχεις το ιδιο προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.