Jump to content

SuperPi_Mod 1.4 Vs. 1.5

SuperPi_Mod Versions  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

σχολιαστε και το θεμα της ψυξης

να αναγραφεται απλα η να ειναι σε κατηγοριες?

εμενα προσωπικα με χαλαει να βλεπω τοπ 30 spi 1M μονο phase

οχι γιατι δεν ειμαι εγω μεσα αλλα γιατι δεν κερω τα νερα που βρισκονται κτλ,οι αεριδες κτλ

ας ειναι τοπ 30 τα phase , αλλα ας ειχαμε και αλλα 30 απο κατω με αλλα συστηματα ψυξης

με το τοπ 30 να ειναι μονο phase , δεν γνωριζουμε τι κοντρα γινεται στα νερα μεταξυ των παιδιων ουτε μεταξυ των αεριδων

αφου και αυτοι ποσταρουν γιατι να μη συναγωνιζονται μεταξυ τους σε δικο τους τοπ κατι ή εστω στην ιδια λιστα και ΚΑΤΩ απο τους αλλους , απλα να υπαρχουν και αυτοι...

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:20]

ακριβως αυτο, κοιταμε μπροστα. και τα σκορ αυτα, γρηγορα θα χαθουν, ουτως ή αλλως. δεν ειναι πολυς καιρος πριν, που γνωστος θαμωνας του φορουμ ετρεχε στις παραλιες αλαλαζoντας "39pi, 39pi".

ποιο ειναι αυτο το παλικαρι-κορμι θανατηφορο...:clap:

αναλογα το υφος που θες να δωσεις στην λιστα

ειμαι καθετα αντιθετος στο υφος "εδω ειναι η elite , το τοπ 30"

για μενα το υφος πρεπει να ειναι "τι σκορ γινονται και με τι συστηματα"

εσεις διαλεγετε

εχει τρομερο ενδιαφερον πως κοντραρονται μεταξυ τους με αερα αναλογα το ποσο καλη ψυκτρα εχουν

εχει τρομερο ενδιαφερον ποσο κρυο νερο εχουν οι νερουλαδες και ποση διαφορα μεταξυ τους

και οι Phaseαδες αναλογα με τι συστημα παιζουν

πολλοι με αερα μπορει να μην ποσταρουν καν SPi1M αμα δουν τοπ 30 με phase...

και οκ, ειναι ωραιο να ξερουμε ποσο τελικιαζει ενα μηχανημα Spi1M με αερα η με νερο χωρις να τρεχουμε στις εκατονταδες σελιδες και να ψαχνουμε τα ποστς

ο αερας εξακολουθει να ειναι το πρωτο σταδιο και ειναι ακομα τρελα διαδεδομενος και τρομερα εξελισσομενος .

το νερο δεν εχει εδραιωθει ακομα και το Phase ειναι για λιγους

ας μην ειναι οι λιστες λοιπον μονο για λιγους...

ας εχουν και οι "μικροι" (και βαζω και μενα μεσα) την λιστα τους να κοντραρονται

ας εχουμε το τοπ 30 το κλασικο και διπλα ενα τοπ 30 για τους μικρους

μπορουμε να βαλουμε κανονα ο καθενας να παιζει μονο σε μια λιστα , αυτην με την καλιτερη ψυξη του.αλλα και ετσι να μην γινει και να παιζουν ολοι παντου , θα εχει τρομερο ενδιαφερον το κτηνος του hipro ή του esdee ή του βασιλη , ή του phil τι κανει με την μαμισια αεροψυκτρα

και οταν λες οτι ολοι οι benchmarkers θα εχουν μια θεση , δεν το βρισκω αρνητικο , γιατι τοτε δεν θα μετραει ΑΝ εχεις θεση αλλα ΤΙ θεση εχεις και ΣΕ ΠΟΙΑ λιστα...

παντα φιλικη κουβεντουλα κανουμε , ελπιζω να συμμετεχουν και αλλοι με τις αποψεις τους

και ειδικα οσοι ειναι με Phase...

Αρχική απάντηση από .38-.45

μαλλον το βλεπω να ειναι ολοι μαζι, με μια σημειωση για τον τροπο ψυξης απο διπλα.

σε 3 λιστες ΤΟΡ30, εχουν μπει ολοι οι benchmarkers της ελλαδας.

το αυτο....^^ με τρια λογια εδωσες απο μονος σου την λυση....

@Κυριε ''Φιλικα το σκαθαρι''.....αν καταφυγουμε στην λυση

να κναουμε ολες αυτες τις λιστες....

μετα θα πρεπει να κανουμε και για Intel-amd........dual/single core.....ddr1/ddr2......τα κλασσικα πραγματα που βγαινουν παντα σε τετοια θεματα......δεν ειπα οτι θα το ζητησεις εσυ....αλλα καποιοι αλλοι με το σκεπτικο των λιστων με αερα,νερο,αζωτο κτλ...θα ζητανε και αλλες υποκατηγοριες....και στο τελος....ο καθενας θα εχει την προσωπικη του λιστα...:D

O root το απεκλεισε το ενδεχομενο του Bot

.....η πρωτη λιστα ειναι με ολους...και απο κει και περα αυτοματα τα χωριζει σε S478/775/939 κτλ....εδω θα κατσεις να κανεις τοσες λιστες???

Ψυξεις?

Socket?

10΄λιστες θα κανεις???:D

Αμα δεν βαριεσαι και εγω μαζι σου ειμαι.....:D

η απόφαση δεν είναι δική μου bill ούτε η δουλειά

εγώ περαστικός είμαι μετά ποιός θα με βρίζει

επειδή είπες μα σου του

τελικά είναι θέμα δουλειάς

θέμα ομορφιάς?

πρακτικότητας?

τι είναι?

Δεν το απέκλεισα, έχουμε ένα πρόβλημα με το θέμα του bot, το οποίο είναι υπό συζήτηση. Αν λύσουμε το τεχνικό θέμα που προκύπτει, σαφώς θα το χρησιμοποιήσουμε.

Μέχρι να λυθεί όμως, προχωράμε με αυτά που έχουμε.

α) να κατασταλάξουμε σε μία μορφή η οποία θα είναι στο γνώριμο στυλ και δεν απαιτεί 10 άτομα να δουλέυουν πάνω σε μία λίστα.

β) αν κάποιος έχει τις γνώσεις να δημιουργήσει κάτι που θα καλύπτει τις περιπτώσεις που αναφέρετε και θα είναι εύκολο στην διαχείρηση, ας βοηθήσει.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

η απόφαση δεν είναι δική μου bill ούτε η δουλειά

εγώ περαστικός είμαι μετά ποιός θα με βρίζει

επειδή είπες μα σου του

τελικά είναι θέμα δουλειάς

θέμα ομορφιάς?

πρακτικότητας?

τι είναι?

Δουλειας + Πρακτικοτητα

Αρχική απάντηση από RootX

α) να κατασταλάξουμε σε μία μορφή η οποία θα είναι στο γνώριμο στυλ και δεν απαιτεί 10 άτομα να δουλέυουν πάνω σε μία λίστα.

Με autobot μαι φορα θα γινει η μεγαλη η δουλεια..απο κει και περα θα ανανεωνεται η βαση μονη της με ενα κλικ...ετσι δεν ειναι???Δεν θα χρειαζεται ουτε 1 ατομα να δουλευει στην λιστα...

Συγνωμη αν δεν καταλαβα κατι καλα και ειπα ασχετη απαντηση...

αντι να κανετε τοσες λιστες με υποκατηγοριες...γιατι το τοπ30 δεν το μεγαλωνετε λιγουλακι??Τοπ40 πχ...και εννοειται να αναφερεται ο τροπος ψυξης..

πιστευω θα χει χωρο μετα για phase-αδες νερουλαδες και απλο αερα..

το να αναγραφεται η ψυξη μαλλον παγιωθηκε γιατι βλεπω ολοι το θελουν

και αναλυτικα η ψυξη , δηλαδη οχι Phase αλλα και ποσα σταδια (παραπανω λεπτομεριες δεν μας νοιαζουν)

λοιπον

οσο για τις λιστες

ρε παιδια ειναι θεμα να λαβουμε υποψιν μας και τον Overclocker που δεν εχει λεφτα για φρεον ή για νερο

και αυτος δουλευει

δεν ειπα 500 λιστες , 3 ειπα :

1)phase , LN2,

2)Water , TEC , cold water

3)stock air - special air

ελεος , αυτο ειναι εφικτο

και τι δηλαδη , θα παραπονεθει καποιος με νερο οτι καποιος με tec τον περασε? οι διαφορες ειναι μικρες αν σπασουν οι κατηγοριες στα 3

και ξαναλεω δεν ειναι ωραιο να εχουμε μονο Phase σε αυτες τις λιστες

οι αλλοι γιατι ποσταρουν , για να υπαρχουν καπου τα αποτελεσματα τους ,να τα δουμε να τα μελετησουμε

και στο μονο μερος που υπαρχουν ειναι μεσα σε εκατονταδες σελιδες που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κατσει να ψαξει

γιατι δηλαδη τα νερα να μην κοντραρονται μονα τους μεταξυ τους

και οι αεριδες μεταξυ τους

εδω ακομα και στην φορμουλα εχουμε 1-3 κτλ , και στο ακροπολις , και στα καρτ και στις μηχανες και στα Dragstrer ακομα

γιατι υπαρχει λογος , να δεις τις επιδοσεις ΑΝΑ κατηγορια που εχει μερικα κοινα σημεια

με το να εχουμε μονο ελιτ , δεν εχουμε σημεια αναφορας ανα κατηγορια .

1,5 με μόνο διακριτικό τον χρόνο... αυτό είναι που μετράει...

Είμαι αντίθετος στην αναγραφή της ψύξης... μιας και μεγάλο ρόλο στο σκορ παίζει το πόσο καλό κομμάτι έχει κάποιος... τύχη...

Και εγω υπερ του 1.5 ειμαι . Σιγουρα κατι θα βρηκαν στο 1.4 και προχωρησαν στη νεα εκδοση.

Επισης , υπερ για τις κατηγοριες ανα ψυξη . Σιγουρα εχει περισσοτερη δουλεια , αλλα θα ειναι πιο ομαδοποιημενα τα αποτελεσματα .

Συμφωνω για το 1.5.Για τον διαχωρισμο δεν συμφωνω,αλλα θα ηθελα να αναγραφεται καπου(ισως με καποιο εικονιδιο)..ή στην τελικη αν χωριστουν σε ομαδες ψυξης,να υπαρχει και μια γενικη καταταξη.

η γενικη καταταξη θα εχει μονο phase αναγκαστικα

οι επιμερους θα ειναι απολλα τα καλα

η ψυξη εγω νομιζω δεν πρεπει να ειναι συνοπτικη τυπου "αερας-νερο-phase" αλλα λιγο πιο περιγραφικη

ας πουμε "υδροψυξη και παγακια" , "διβαθμιο phase" , "αεροψυκτρα ταδε" , αλλα οχι οτι θα ειναι και κανονας , αμα ο αλλος θελει να πει μονο "νερο" ας το πει ετσι και οποιος καιγεται ας τον ρωτησε προσωπικα

με μια λιστα ειναι σαν να κανουμε dragster και να τρεχουν τα 1400cc turbo με τα 5000cc BIturbo nitro...

θα μου πεις , ναι ρε φιλε αλλα εμεις το τοπ 10 θελουμε, ναι οκ , και οι αλλοι γιατι τρεχουν? μηπως να μην τρεχουν

δινουμε πολυ ισχυρο database ετσι ,αλλα και ΚΙΝΗΤΡΟ για bench ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , και μαλιστα αυτος ο καθενας διεκδικει και θεση...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 23:43]

γιατι δηλαδη τα νερα να μην κοντραρονται μονα τους μεταξυ τους

και οι αεριδες μεταξυ τους

χμ.. ΤΟΡ10 ανα τροπο ψυξης και ενα ΤΟΡ30 με ολους μεσα;

το κακο βεβαια, ειναι πως κανενας δε μπορει να βεβαιωσει τον τροπο ψυξης: καποιος με νερο, μπορει ανετα να κοκκορευεται οτι ειναι ο Νο1 με αερα.

οσο αφορα τις λεπτομερειες του τροπου ψυξης, για μενα δεν εχει νοημα. ειτε ειναι με παγακια στο νερο, ειτε με ανοιχτο παραθυρο στο Κατω Νευροκοπι και αερα, ειναι παλι ψυξη με νερο και αερα. ειναι παραγοντες που υπαρχουν μεσα στη διαδικασια του benchmarking. κανενας δε benchαρει υπο κανονικες συνθηκες λειτουργιας του pc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.