Jump to content

SuperPi_Mod 1.4 Vs. 1.5

SuperPi_Mod Versions  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

ήρθε ο καιρός να "κλείσουν" οι λίστες με τα SuperPi(1M & 32M) και να συνεχίσουμε με τις νέες εκδόσεις τους 1.4 ή 1.5.

Το poll έχει σκοπό να αποφασίσουμε αν θα χρησιμοποιήσουμε την έκδοση 1.4 ή την 1.5.

Ζητούμε (με βάση την εμπειρία σας) να ψηφίσετε μία από τις 2 εκδόσεις και να αναφέρετε τυχόν διαφορές μεταξύ τους.

Αν δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των εκδόσεων, θα δεχόμαστε αποτελέσματα και από τις 2 εκδόσεις.

Φιλικά,

TheLab.gr Team.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Έχω παρατηρήσει ότι το 1.5 είναι λίγο πιο αργό από το 1.4 στα τεστ μου.

Σε άλλους δεν έχει διαφορά.

Όμως τεκμηριωμένο μπορείτε να το δείτε αυτό που λέω εδώ:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90838

Εγώ προτείνω όσοι έχουν τρέξει με την παλιά version χωρίς τα ms να μπουν αλλά κάτω από τα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Εγω θα ελεγα να κρατησουμε το 1.4,μιας και τα περισσοτερα ποστ ειναι ηδη με αυτο,αν και αποτι ελεγαν στο XS δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξι τους,περαν της ονομασιας και του οτι το πλαισιο του 1.5 ειναι μεγαλητερο εξαρχης για να χωραει το 32Μ.

Θα ξεκινήσουμε νέες λίστες και αυτές που ήδη υπάρχουν θα μείνουν κλειστές.

Θα γίνει μεγάλο μπλέξιμο αν προσπαθήσουμε να βάλουμε αποτελέσματα με δεκαδικά στις υπάρχουσες λίστες.

Αν όντως το 1.5 δεν δίνει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με το 1.4, το πιθανότερο είναι να κρατήσουμε το 1.4.

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει ή να τρέξετε το bench με το 1.4 ή αν το έχετε ήδη ποστάρει, να κάνετε ένα paste του αποτελέσματος.

spyrus εντελώς δημοκρατικά θα το πώ είσαι εκτός θέματος...

αυτο το ετοιμάζει και ο Λάμπης,τώρα δες το σα μάυρο κουτί ,in ->κουτί ->Out

απλά στο Λαμπίτικο έχουν το νέγρο μέσα και κάνει τα γρανάζια (εμένα):)

επι του θέματος προτιμώ το 1.4 γιατί οι μισοί δεν μπορούν να τρέξουν αναδρομικά με τα ίδια μηχανάκια το 1.5 και θα είναι κρίμα σκορ που έκανες πέρσυ να μη μετράει....

η ημερομηνία έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα....

βέβαια για τον ίδιο λόγο θα έλεγα να μείνουν ορατές οι μέχρι τώρα λίστες.

Αρχική απάντηση από Spyrus

RootX από ότι καταλαβαίνω γίνεται χειροκίνητα το shorting?

Για δες εδώ

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=36835

που γίνεται αυτόματο update μπας και το κάνουμε και εμείς.

To έχουμε συζητήσει και με τα παιδιά στο pctechnology αυτό.

Το πρόβλημα είναι, αν το κάνουμε όπως στο XS, ότι είναι μόνο top10 η λίστα. Ένα bot(όχι ο tigas :p ) τραβάει τα data και τα κάνει upload αλλού.

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι κοινοί θνητοί, δεν θα έχουμε ελπίδα σε Top 10.

θα στηριξω και εγω το 1.4

τα δεκαδικα εχουν καποιο νοημα , δεν λεω και εμφανιζουν σαφεις διαφορες μεταξυ των συμμετεχοντων , αλλα εγω θυμαμαι οτι το Mod εβγαζε μικροτερα αποτελεσματα αποτι το κανονικο

εγω προτεινω το 1.4 το απλο , οχι το mod

ηθελα να θιξω το θεμα με το συστημα ψυξης

ειχαμε πει παλαιωτερα οτι θα το αναγραφουμε

νομιζω τωρα ειναι καλη περιπτωση να γινει αυτο μιας και θα τα παμε ολα απο την αρχη

απλα θα αναφερω και κατι ακομα

ειναι λιγο αδικο οσοι ποσταρουν με Phase να ειναι στην ιδια λιστα με οσους ποσταρουν με νερο ή με αερα

παιδια με απολυτα φιλικη διαθεση ζητω απλα να το συζητησουμε , δεν εχω να προτεινω κατι

ξερω οτι 3 διαφορετικες λιστες δεν μπορουν να υπαρξουν , γιατι εχουμε και το LN2 , εχουμε και τα TEC ,εχουμε και τα cascade

αν θυμαστε μερικες φορες για πλακα ποσταραμε και με μικροτερα μηχανηματα , με παλια μηχανηματα κτλ

εμενα θα μαρεσε να εχουμε και αυτα τα σκορ ,ετσι για ρετρο καταστασεις , για συγκρισεις

οπως επισης και ενας που ποσταρει με απλο μηχανημα (συγχρονο μεν) , καλο θα ηταν να υπαρχει και το σκορ του καπου

τωρα οκ θα μου πειτε πολλα ζηταω

αλλα νομιζω δεν εχει νοημα ειναι τοπ 10 με την δεκαδα με phase , οπως και στην 20αδα κατα πασα πιθανοτητα θα εχει απο νερο και πανω

ισως να ειχαμε ενα τοπ 30 , με αναγραφομενη την ψυξη , αλλα η λιστα να συνεχιζοταν λιγο ακομα εστω οχι ορατη στην πρωτη σελιδα , αλλα τα ποστ να υπηρχαν καπου ξερω γω

εμενα θα μαρεσε η λιστα Phase & LN2 - Νερο & TEC - Αερας , αλλα νομιζω δεν θα συμφωνησετε

απλα αναφερω τις σκεψεις μου

οτι καν αν γινει θα στηριξω και εγω την οποια αποφαση

καλη συνεχεια και κουραγιο σε οσους αναλαβουν το ολο θεμα.

:T: :T:

βασικα σορρυ απο την βιασυνη μου δεν ειδα οτι τελικα εχετε κατασταλαξει στο mod

και παλι 1,4 στηριζω

μακαρι darksaga να ειχαμε subranking με κριτηριο την ψυξη

νομιζω οι μεγαλοι δεν θα συμφωνησουν αν και μενα θα μαρεσε απεριοριστα

αλλα οκ αμα δεν θελουν ας υπαρχει η ψυξη αναγραφομενη και ας ανεβει η λιστα στο τοπ 50

:clap: :clap:

Εγω προτεινω το 1.5.......

Το οτι ειναι πιο αργο απο το 1.4 δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουμε το 1.4 για να εχουμε καλυτεροςυ χρονους...το 1.5 mod ειναι το τελευταιο και αυτο χρησιμοπιουν πλεον στις λιστες σε ολον τον κοσμο......

Εγω ψηφιζω 1.5...

ΕΔΙΤ....χωρις κριτηριο την ψυξη επισης...απλα να αναγαραφεται διπλα οπως στα 3d οτι ειναι SLI...ετσι και εδω να βγει ενα εικονιδιο πχ που να λεει air,WC,SS κτλ κτλ....

Παρ'ολα ατα αν μπει μποτ οπως στο XS....η λιστα δεν θα ειναι ΤΟΠ30...αλλα θα ειναι ολοι οσοι εχουν συμμετασχει με καταταξη.....και νομιζω οτι ειναι καλυτερο...:D

Δεν γίνεται να υπάρχουν κ οι 2 εκδόσεις? Αλλοι σκοτώθηκαν να κάνουν κάποια καλά σκορ με 1.4 κ πιστεύω πως είναι καλό να κρατηθούν τα παλιά 1,4(αφού δείχνουν κ τους δεκαδικούς) αλλά από εδώ κ πέρα να χρησιμοποιούμε την 1,5 .Κοιτάμε πάντα μπροστά

Αρχική απάντηση από Pieros

Δεν γίνεται να υπάρχουν κ οι 2 εκδόσεις? Αλλοι σκοτώθηκαν να κάνουν κάποια καλά σκορ με 1.4 κ πιστεύω πως είναι καλό να κρατηθούν τα παλιά 1,4(αφού δείχνουν κ τους δεκαδικούς) αλλά από εδώ κ πέρα να χρησιμοποιούμε την 1,5 .Κοιτάμε πάντα μπροστά

Mε αυτην την νοοτροπια ομως....και καποιοι αλλοι σκοτωθηκαν με την κανονικη εκδοση να βγαλουν καποια αποτελεσματα...οποτε να βαλουμε και αυτα...:D

Το ''κοιταμε παντα μπροστα'' ειναι καλυτερο..:D

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:08]

Mε αυτην την νοοτροπια ομως....και καποιοι αλλοι σκοτωθηκαν με την κανονικη εκδοση να βγαλουν καποια αποτελεσματα...οποτε να βαλουμε και αυτα...:D

Το ''κοιταμε παντα μπροστα'' ειναι καλυτερο..:D

Ναι αλλά ένα βουβό πχ 25 ή 26 που έγινε πολλούς μήνες πριν δεν έχει σημασία κάποιοι παίζουμε με τα δέκατα κ εκεί είναι η ουσία. Κρατάμε τα 1,4 αλλά από εδώ κ πέρα 1,5

Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 22:04]

Αλλοι σκοτώθηκαν να κάνουν κάποια καλά σκορ με 1.4 κ πιστεύω πως είναι καλό να κρατηθούν τα παλιά 1,4(αφού δείχνουν κ τους δεκαδικούς) αλλά από εδώ κ πέρα να χρησιμοποιούμε την 1,5 .Κοιτάμε πάντα μπροστά

ακριβως αυτο, κοιταμε μπροστα. και τα σκορ αυτα, γρηγορα θα χαθουν, ουτως ή αλλως. δεν ειναι πολυς καιρος πριν, που γνωστος θαμωνας του φορουμ ετρεχε στις παραλιες αλαλαζoντας "39pi, 39pi".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.