Jump to content

Που πηγε το νερο... οεο???

jax7480

Recommended Posts

Μεγαλο ερωτημα....

Εχω στημενη μια υδροψυξη πανω στον υπολογιστη.

Ψυγειο Thermochill 3πλο, αντλια Swiftech MCP655, τανκ ΕΚ Multioption 400 και ενα waterblock του eleven.

To νερο ψυχει μονο τον επεξεργαστη, εναν i7 920 D0 στα 4.03GHz για καθε μερα.

Το προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει να βαζω νερο στο τανκ. Πρεπει να εχω βαλει τους τελευταιους 2 μηνες, πανω απο 4 λιτρα νερο μεσα στο κυκλωμα.

Διαρροη δεν υπαρχει απο πουθενα, τσεκαρισμενο.

Που στο διατανο παει το νερο. Το τανκ για καποια περιοδο το ειχα μονιμα ανοιχτο. Αλλα γεμιζα περι τα 300-400ml τo τριημερο.

Οταν το εκλεισα ΤΕΛΕΙΩΣ, καλο σφιξιμο, παλι ΧΑΝΕΙ αλλα λιγοτερο. Βαζω περιπου 100-200ml το πενθημερο, αλλα παλι χρειαζεται να βαζω.

Που στο διατανο παει ολο αυτο το νερο? εξατμιζεται?

Ο υπολογιστης δουλευει την περισσοτερη ωρα idle... (λιγο internet, καμια ταινιουλα).

Ιδεες, αποψεις ευπροσδεκτες...

οι σωλήνες αναπνέουν και χάνεις νερό από εκεί αυτό σε όλους μας πάντα

τώρα για την ποσότητα που λες δεν νομίζω να είναι πολύ λογικό... τσέκαρε τους συνδέσμους στα ψυγεία/αντλίες αν χάνεις από εκεί μπορεί να μην στάζει αλλά να χάνει...

με ανοιχτό τανκ λογικό είναι να χάνεις πολύ. ( ζεστό νερό εξατμίζετε εύκολα )

Ολα τα λαστιχα αναπνεουν.-

Αλλα οχι και 4 λιτρα (2.5 μπουκάλια coca cola)...4 λιτρα δεν εχω βαλλει συνολικα απο τοτε που εφτιαξα την υδροψυξη σε ολα τα γεμισματα συνολικα :p

Εδω με τα διαφανα tygon (2m)..εχασα περιπου 3 cm σε υψος απο το τανκ..σε 2 μηνες.

~3,14*1,25^2*3cm=14.71 cm^3

1cm^3=0.001lit

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.