jax7480 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 Μεγαλο ερωτημα....Εχω στημενη μια υδροψυξη πανω στον υπολογιστη.Ψυγειο Thermochill 3πλο, αντλια Swiftech MCP655, τανκ ΕΚ Multioption 400 και ενα waterblock του eleven.To νερο ψυχει μονο τον επεξεργαστη, εναν i7 920 D0 στα 4.03GHz για καθε μερα.Το προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει να βαζω νερο στο τανκ. Πρεπει να εχω βαλει τους τελευταιους 2 μηνες, πανω απο 4 λιτρα νερο μεσα στο κυκλωμα.Διαρροη δεν υπαρχει απο πουθενα, τσεκαρισμενο.Που στο διατανο παει το νερο. Το τανκ για καποια περιοδο το ειχα μονιμα ανοιχτο. Αλλα γεμιζα περι τα 300-400ml τo τριημερο.Οταν το εκλεισα ΤΕΛΕΙΩΣ, καλο σφιξιμο, παλι ΧΑΝΕΙ αλλα λιγοτερο. Βαζω περιπου 100-200ml το πενθημερο, αλλα παλι χρειαζεται να βαζω. Που στο διατανο παει ολο αυτο το νερο? εξατμιζεται? Ο υπολογιστης δουλευει την περισσοτερη ωρα idle... (λιγο internet, καμια ταινιουλα).Ιδεες, αποψεις ευπροσδεκτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Τι λάστιχα έχεις; Αν είναι tygon η εξάτμιση είναι πιο έντονη καθώς τα λάστιχα αναπνέουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 οι σωλήνες αναπνέουν και χάνεις νερό από εκεί αυτό σε όλους μας πάντα τώρα για την ποσότητα που λες δεν νομίζω να είναι πολύ λογικό... τσέκαρε τους συνδέσμους στα ψυγεία/αντλίες αν χάνεις από εκεί μπορεί να μην στάζει αλλά να χάνει...με ανοιχτό τανκ λογικό είναι να χάνεις πολύ. ( ζεστό νερό εξατμίζετε εύκολα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 29, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Τα λαστιχα ειναι Tygon 3400. Χανουν τοσο πολυ? δεν νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιούνιος 29, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 καπου εχεις διαρροη, ψαξτο.εγω με ~1 μετρο σωληνες tygon, εχει κατεβει η σταθμη στο τανκ (swiftech MCRES-MICRO) ενα δαχτυλο και το εχω στημενο 2 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 29, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Ολα τα λαστιχα αναπνεουν.- Αλλα οχι και 4 λιτρα (2.5 μπουκάλια coca cola)...4 λιτρα δεν εχω βαλλει συνολικα απο τοτε που εφτιαξα την υδροψυξη σε ολα τα γεμισματα συνολικα Εδω με τα διαφανα tygon (2m)..εχασα περιπου 3 cm σε υψος απο το τανκ..σε 2 μηνες. ~3,14*1,25^2*3cm=14.71 cm^3 1cm^3=0.001lit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιούνιος 29, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Ζαχο εισαι ατυχος, η υδροψηξη σου καιει νερα!Μαλον απο καπου εχεις διαροη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 29, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Διαρροή Τόσο πολύ δεν δικαιολογείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.